Sfaturi pentru zugravit, va rog!
Raspunsuri - Pagina 2
Natasa spune:
Lady J, si eu am incercat acum citiva ani sa-i fac o surpriza de genul asta sotului :D Am vopsit vreo 2 pereti de pe hol si mi-am dat seama ca nu am scara sa ajung pina sus, pe alocuri s-a umflat vopseaua si s-a terminat cu supriza. Acum ne apucam in doi, macar sa suferim impreuna. M-am amuzat sa vad ca nu-s singura cu astfel de idei de surprize :).
Elyanne, multumesc mult pentru detalii, sint foarte utile.
Vad ca n-a mai incercat nimeni pistolul minune, asa prost o fi?
Androix spune:
pistolul de la teleshopping? N-am fost atenta cat costa dar daca ar avea un pret rezonabil eu l-as incerca in locul tau. Undeva pana in 2-3 milioane as fi dispusa sa risc pe el.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Natasa spune:
Ala de la teleshopping e 300 de lei si poate fi dat inapoi dupa 10 zile daca nu esti multumit. Dar am gasit pe net zeci de modele mai ieftine sau mai scumpe. Probabil ca vom incerca pina la urma!
IRA_LIZA spune:
Si noi am zugravit singuri exact sapt trecuta! e a doua oara, am mai zugravit si anul trecut insa pe portiuni mai mici. Trafalete si noi, nu pompa. Pe mine m-ar fi tentat, ce sa zic, am mai si vazut la teveu nush ce fel de pompa de vopsit, insa m-a oprit omu' meu, mi-a spus k dupa varuit cu pompa e de facut curat dupa aia de leshini pt k sar stropi k la balamuc!
Anul asta: sufrageria - 3 pereti din 4, dormitorul 1 perete si ica o fashie din altul, holurile si bucataria. In rest nu a fost nevoie sau nu am avut cum - fie mobila f greu de urnit fie mobila care nu se poate deplasa. De tavane nu ne-am atins, pe alea, cand o fi, chemam un nene sa ni le faca.
Am izolat k lumea cu scotch margini de parchet si de mobila, tavan la marginea dintre tavan si pereti, intrerupatoare si prize. Nu ne-am luat folie, ci pur si simplu am lipit ziare cu bucati de scotch de marginea parchetului si a fost suficient. Daca ai grija sa iei vopseaua finutz pe varful perilor de la trafalet si pe urma sa
Nu zugravitul in sine mi s-a parut solicitant, ci pusul de scotch si curatenia de dupa.
Atentie la colorantul pe care il pui in lavabila! Noi ne-am luat dupa baiatul de la Bricostore (ma rog, ne spunea si el ce scria pe sticlutza) si am cumparat 3 sticlutze de colorant. Ajunsi acasa am constata k o singura sticlutza de colorant e arhisuficienta pt o nuanta de galben nu f stins. Cand am dat pe perete prima data m-am cam ingalbenit de spaima, am zis k iese peretele galben k ratza de pe DC insa, dupa ce s-a uscat, s-a "potolit" si nuanta. Asa k, chiar daca va luati mai multe sticlutze colorant, cand veniti acasa mai bine puneti rand pe rand colorantul in lavabila, amestecati bine dupa fiecare si apoi incercati intun coltz de perete sa va afceti idee cam cum o sa iasa.
Atentie la vechimea materialelor pe care le folositi. Atentie si la calitatea lor cand le cumparati. Ceea ce vi s-ar parea o mare economie s-ar putea sa se dovedeasca o mare tzeapa, asa k nu va cumparati neaparat lavabila no name de care nu a auzit nimeni.
O idee ar fi sa folositi lavabila pt exterior, cica se spala mai bine petele de pe ea, e bine sa verificati informatia asta.
Mult succes! se poate si fara zugravi, e amuzant (oarecum) si te simti bine dupa aia - la modul "iote, domle, k pot si eu!"
andacos spune:
Natasa akum k te-ai lamurit kum e ku varuitul,itzi urez din suflet bafta si...muski!
Ira Liza,este penibil modul asta de scriere,fara suparare !Si itzi vad mesajele cam peste tot,asa ca retina mea e ...zgindarita rau de tot!Multzumesc pentru intzelegere!Ma potzi considera mai babatiie asade asta nu inghit poate genul asta de comunicare!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
IRA_LIZA spune:
Pai cine te pune sa citesti?? treci pe-alaturi de mesajele mele si n-o sa mai ai nimic zgandarit. Multumesc, sanatate si la revedere!
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IRA_LIZA Pai cine te pune sa citesti?? treci pe-alaturi de mesajele mele si n-o sa mai ai nimic zgandarit. Multumesc, sanatate si la revedere! Ira, mamica Elizei (3 ianuarie 2009) |
As vrea,dar...nu pot!
Desi ma asteptam la acest gen d eraspuns(tipic de altfel)poate n-ar fi rau sa iei in consideratzie cele semnalate!Tzi -ar place ca fetitza ta sa scrie asa?Cauta raspunsul pentru tine!
Dana
IRA_LIZA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
As vrea,dar...nu pot! Desi ma asteptam la acest gen d eraspuns(tipic de altfel)poate n-ar fi rau sa iei in consideratzie cele semnalate!Tzi -ar place ca fetitza ta sa scrie asa?Cauta raspunsul pentru tine! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Vrei neaparat sa fim off-topic, ok. Insa e ultima oara din pct meu de vedere. Nu e elegant fata de autoarea subiectului. Deschide un subiect pe tema semnalata de tine si scrie acolo ce vrei, ma tem k incalci regulamentul forumului.
In orice caz, corect dpdv gramatical se scrie "a lua in considerare" (cosideratie inseamna altceva) si "ti-ar placea", nu "ti-ar place". Presc in conversatia de pe net sunt una, greselile de gramatica sunt altceva. Ma refer explicit la greseli de gramatica, nu la cele de tastare. Iar ce o invat pe fiica mea nu te priveste nici o secunda. La revedere inca o data. For good.
andacos spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui IRA_LIZA
Vrei neaparat sa fim off-topic, ok. Insa e ultima oara din pct meu de vedere. Nu e elegant fata de autoarea subiectului. Deschide un subiect pe tema semnalata de tine si scrie acolo ce vrei, ma tem k incalci regulamentul forumului. In orice caz, corect dpdv gramatical se scrie "a lua in considerare" (cosideratie inseamna altceva) si "ti-ar placea", nu "ti-ar place". Presc in conversatia de pe net sunt una, greselile de gramatica sunt altceva. Ma refer explicit la greseli de gramatica, nu la cele de tastare. Iar ce o invat pe fiica mea nu te priveste nici o secunda. La revedere inca o data. For good. Ira, mamica Elizei (3 ianuarie 2009) |
Multzumesc de atentzionare!
Sper sa iei si tu aminte!
Dana
Natasa spune:
Hai nu va suparati/certati ca mi se umfla vopseaua pe pereti :) Multumesc tuturor pentru sfaturi!