incaltaminte balet
![](images/user_woman.png)
buna
am si eu o dilema, si m-am gandit ca poate sunt pe aici mamici cu copilasi pe la balet si ma pot ajuta.
Sambata vom merge in recunoastere, este o ora gratuita in care ne vom hotara daca sa o inscriem pe Bia la balet, hotararea e ca si luata, doar daca nu se razgandeste ea la fata locului.
Scoala are un regulament f strict asa mi s-a parut mie, adica ex 'parul trebuie prins in coc si clamutele trebuie sa fie de culoarea parului', 'parinti au voie in sala fara incaltari', dar nu scriu cum trebuie incaltati copiii, asa ca am o dilema, cu ce sa o incalt? Sau poate vor intra desculti....
Cine are o idee, un sfat, o parere, orice in legatura cu baletul este binevenit.
Raspunsuri
maminuta spune:
Anca,fetita mea face balet.La prima lectie profesoara ne-a sfatuit sa o ducem in colanti,tricou si sosete.
Abia de la a 3-a ora lucrurile au devenit serioase.
Eu personal sunt incintata de evolutia fetitei mele.Noi facem de 6 luni ,de 2 ori pe saptamina si ce am sesizat este ca apropo de pozitia spatelui,i-a intrat in reflex sa tina spatele drept.Isi corecteaza chiar si amicii din "gascuta" ei.
Este mai dezinvolta,parca si mai ordonata.La noi a fost alegerea ei.Am ales balet dupa ce am fost la un spectacol cu ea care efectiv a fascinat-o.
Mult succes micutei balerine.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
inaioana spune:
Poate ca ofera ei echipamentul?
In Bucuresti de multe ori asa se procedeaza, cumperi echipamentul (inclusiv flexibilii) prin scoala de balet, ii masoara talpitele si ii comanda ei exact pe masura. La fel cu costumele, se comanda de catre ei special ca sa fie toate la fel.
Apoi, te interesezi daca vrei si ti se permite sa ii cumperi altceva din alta parte.
Deci eu zic ca daca nu au cerut nimic in mod special, poti duce copilul cu colanti si un tricou lejer sau cu body de balet.Teoretic e mai bine desculta, dar ia si niste sosete, sa ai la tine daca trebuie.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
maminuta spune:
Am uitat.Noi tot ce am avut nevoie am luat de aici:
http://benefis-art.com/?l=ro&a=shop&i=14
an-k spune:
Multumesc pentru raspunsuri, o voi lasa desculta dar iau sosetele la mine. Va zic maine cum a decurs lectia de proba.
iris alexia spune:
Buna,
Maminuta, te rog daca ne poti spune la ce scoala ai fetita. Si eu am avut-o pe a mea aproape un an la o scoala particulara, dar nu are deloc tinuta,nu sta dreapta si nici nu face decat 1-2 miscari, mai mult de sport decat de balet. Deocamdata am renuntat dar ma intereseaza in continuare o scoala mai buna.
Mersi.