Viitoare mamici de Sept-Oct'10 Hai Office!(146)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

www.youtube.com/watch?v=I2zl5ZuICas&feature=related" target="_blank">Mircea Badea

Ana33+ Maia Elena lu' mama

e total omu' asta. Eu sunt fan Mircea Badea. Mai are el momente cand o ia pe aratura, dar in general ma amuza

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

ANA_25 multumesc
KAMY13 bine ai revenit; chiar intrebasem de tine saptamana trecuta. Ai PM
Nu am rezistat in casa si am facut o mica plimbare de vreo 30 minute. Macar nu am exagerat
Mutumesc fetelor ca m-ati trecut pe lista. Cand ma vad acolo, la nasteri programate parca ma iau emotiile. . Oare ce o face OFFICE?????

37+ PETRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Puiutza, condoleante!

Ana, chiar mi-era dor de Mircea Badea!!!Hihihihihihi!

Eveline, aplicand metoda ta de calcul, suntem deja peste termen, ar fi trebuit sa nasc acum 2 zile. In schimb, vreau sa spun ca tocmai m-am trezit dintr-un somn de 3 ore de dupa amiaza, in conditiile in care am mai dormit 1 ora si 30 de min si dupa micul dejun! Cum ziceam: poate-poate!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Puiutza, condoleante!

Ana, chiar mi-era dor de Mircea Badea!!!Hihihihihihi!

Eveline, aplicand metoda ta de calcul, suntem deja peste termen, ar fi trebuit sa nasc acum 2 zile. In schimb, vreau sa spun ca tocmai m-am trezit dintr-un somn de 3 ore de dupa amiaza, in conditiile in care am mai dormit 1 ora si 30 de min si dupa micul dejun! Cum ziceam: poate-poate!

38+

Nu eu am pomenit de metoda asta, cu toate ca am auzit si eu de ea.... Eu ziceam ca dr mea de familie mi-a zis ca nu crede ca trec de 15 sept dupa cum ma prezint... Intr-adevar, pisica buclucasa si somnoroasa e a mea..he he...

34+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Fetelor, stiti cumva cum a ramas cu trusoul pentru nou-nascut, de 150 lei si cu alocatia sau cum s-o numi stimulentul ala de 230 lei dat o singura data, la nastere? Parca auzisem ca trusoul se mai da si anul asta, de celelalt chiar nu stiu nimic. Voi ati aflat ceva legat de asta? Si mai aveam o intrebare ca eu, cu toate ca am nascut acum 2 ani jumate, nu mai tin minte aspectul asta: alocatia lunara de 200 de lei data pana la varsta de 2 ani se da din momentul nasterii copilului, nu-i asa? Am incercat sa gasesc pe net, dar n-am reusit si acum nici nu mai am timp sa ma uit.
Multumesc frumos!

Mihatp, FELICITARI!

Loredana

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 34+ AMR 5

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Mie imi vine sa beau apa intr-una, si beau of course. Mai are cineva simptomul asta?

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Fetelor, intru sa va dau vesti despre Magdy. am primit sms de la ea acum 5 minute si citez din el:
'Ne-am "cazat". Mi s-a luat sange, proba de urina, proba de secretie iar maine avem rezultatele. Nu am net, deci pupa fetele din partea noastra. '

Deci va pupa Magdy, iar maine o sun sa vad cum se simte.
Pupici si de la mine.Ma duc sa zac cu racealamea...

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 35+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Anuta, multumim de capitol nou! Sa fie plin cu vesti bune si bebelini sanatosi!

Pianna si mie mi-e sete non stop. As bea apa cu galeata...nu prea reusesc ca si asta imi da arsuri dar mai inlocuiesc cu lapte rece

Anuta, joi e ok pentru intalnire din partea mea

2ingerasi - multumim pentru vestile de la Magdy. Pup-o si tu din partea noastra maine daca vb cu ea la telefon

Mihatp - Felicitari, sarcina usoara in continuare si un bb la termen sanatos si mancacios

Kamy13 - bine ai revenit. Hai mai des pe aici la povesti

35+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Fetelor, stiti cumva cum a ramas cu trusoul pentru nou-nascut, de 150 lei si cu alocatia sau cum s-o numi stimulentul ala de 230 lei dat o singura data, la nastere? Parca auzisem ca trusoul se mai da si anul asta, de celelalt chiar nu stiu nimic. Voi ati aflat ceva legat de asta? Si mai aveam o intrebare ca eu, cu toate ca am nascut acum 2 ani jumate, nu mai tin minte aspectul asta: alocatia lunara de 200 de lei data pana la varsta de 2 ani se da din momentul nasterii copilului, nu-i asa? Am incercat sa gasesc pe net, dar n-am reusit si acum nici nu mai am timp sa ma uit.
Multumesc frumos!

Mihatp, FELICITARI!

Loredana

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 34+ AMR 5

Poza preferata Clarinda

Partial pot sa-ti raspund:

art 15, lit.g – se abroga Legea nr.482/2006 modificata prin OG nr.5/2010 privind acordarea trusoului pentru nou-nascuti în cuantum de 150 lei, pentru copiii nascuti anterior intrarii în vigoare a legii - respectiv 02.07.2010 inclusiv, contravaloarea trusoului se acorda în conditiile vechii legislatii, daca cererea este depusa pâna în data de 31.08.2010;
art 15, lit.j – se abroga art, 25 si 26 din Legea nr.416/2001 privind venitul garantat, referitor la acordarea alocatiei nou-nascut în cuantum de 230 lei pentru copiii nascuti anterior intrarii în vigoare a legii, respectiv 02.07.2010 inclusiv, alocatia nou-nascut se acorda în conditiile vechii legislatii, daca cererea este depusa pâna în data de 31.08.2010.

Donna 33+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Pianna, las ca apa-i buna si mai ales pe caldura asta. Si eu am baut si beau multa si vad ca m-a ferit de infectii urinare, constipatie etc.

2ingerasi multumim de vestile despre Magdy! Ne rugam pentru ea sa fie totul bine,iar tie refacere rapida!

camelia 36+

Mergi la inceput