Viitoare mamici de Sept-Oct'10 Hai Office!(146)
Raspunsuri - Pagina 19
anaalina spune:
Am si eu o intrebare - De unde pot sa descarc si eu ultimul album al Madalinei Manole?
ca am chef de ascultat muzica
Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)si
cu
(34+)
botosel452 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ghiocela13
BOTOSEL, tu ce dioptrii ai? eu am in jur de 3 cu minus si la ultimul control oftalmologic mi-a scris medicul pe fisa ca " se recomanda nastere prin operatie cezariana" Ghiocela 33+ ![]() |
Am aproape -2 dioptriile
Valentina
34+
maitreyi spune:
liliana si eu sunt pro cezariana la cald, cu debut de travaliu, etc. e cel mai safe pt toata lumea. insa in cazul mentionat acel travaliu ar duce la o suferinta a fatului pe care de ce sa nu o preintampini? si nu, pozitia aia nu prea se corecteaza in timpul travaliului. e cam ca la prezentatia pelvina. las ca se poate intoarce in timpul travaliului ca stiu eu 3% care se intorc...cam asa e si aici. nu poti risca pt 2-3%. adica tre sa ai ceva sange in tine. eu ca medic nu as risca. e bine sa fii pro ceva da' nu e totul alb, negru, roz. si eu sunt pro nastere naturala fara epidurala si am nascut prin cezariana ca bebe intrase in suferinta fetala. desi stiam o caruta de carti tot am dat rateuri. asa ca acum nu mai sunt doar pro naturala si contra cezariana. sunt pro amandoua, dar amandoua facute cu cap.
-----
Mami de
roza +
35 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
aaa...si crede-ma ca e f greu si pt medici dar mai ales pt fat, sa intri in cezariana la dilatatie mare cand el deja e angajat si sa incepi sa il tragi de picioare si sa faci rotatiile in sens invers...sa vezi acolo munca. deci DEBUT de travaliu si intrat in ceza. nu expectativa si dupa mai vedem...
-----
Mami de
roza +
35 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
donna79 spune:
Buna ziua, doamne frumoase si burtoase!
Vad ca Office ne fierbe nitel... Doamne ajuta sa apara cu vesti bune.
Am vazut ca ati infiintat clubul gravidoaselor panicate si nepregatite... fara mine?!?! pai speram sa fiu membru fondator, ca sunt in exact aceeasi situatie ca acum 2 saptamani. No, intre timp am aflat cine-i girafa Sophie
Si mi-am printat o lista cat o zi de post.
Eu am mers azi la piata la rugamintile sotului care a costatat ca de 3 sapt nu mai ies decat la doctor sau ocazional la biserica. Desi am mers cumasina si am facut max 200 pasi pe picioarele mele am venit lata. Acu' ma duc sa ma culc ca prea m-am extenuat.
Lora nu dispera. Daca nu nasti pana la nunta, te duci, tragi cateva dansuri si sigur se rezolva in noaptea aia. Conform zicalei adaptate: de la bal la... maternitate ![]()
Societatea Tamponu-Tifonu srl, ziceti ca vata Bella e buna?
Am citit opiniile pro-contra nasteri diverse. Mie mi-e in continuare frica in egala masura de toate variantele. Da' mai frica mi-e de orice anestezie facuta in coloana. Deci... fara ace in spinarea mea! Bine, la persoanele cu tratament anticoagulant cica e mai mare riscul de hemoragii locale si de dureri de cap/spate ulterioare. Asa ca as avea de ales intre nastere naturala-naturala sau ceza cu anestezie totala. Pana la urma fac cum e mai bine pt galuscut, il scot si pe nas daca imi spune dr ca e mai bine asa!
Felicitari pt schimbarea semnaturii pt Botosel, Klarisse... scuze daca imi scapa cineva.
Donna
33+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
LilianaR spune:
Da, va cred, repet: nu am vrut decat sa prezint alte opinii pe care le-am aflat eu. Caci am intrebat ca ma interesa si pe mine, nici al meu nu-i rocmai pefect pozitionat.
Eu am discutat cu medicul despre inceput travaliu si apoi ceza in caz de suferinta fetala si mi-a spus ca asta se decide INAINTE de angajare pe canalul de nastere... nu stiam ca se poate merge pana acolo ca sa-l tragi inapoi, imi pare barbar.
Nu sunt contra cezariana, sunt contra deciziilor luate de medic in locul pacientului.
Ambii medici care m-au urmarit credeau ca voi face cezariana, la fel ecografistul, acum s-a schimbat situatia, dar am luat-o in considerare serios si m-am documentat.
Sigur ca cei mai in masura sa ia decizia sunt pacientul si medicul sau, impreuna.
Si cred ca cezariana este un progres al medicinei care a contribuit enorm la scaderea ratei mortalitatii materne si infantile datorate complicatiilor la nastere. Cezariana e buna, insa nu asa, ca e duminica si mai bine sa vina la cezariana vineri, cand sunt de garda. 
36+ 
mari_paun spune:
buna fetele,
discutii aprinse despre cezariana...eu la Ema am nascut prin ceza cu anestezie totala, mi-am revenit f greu, cand m-au detubat nu puteam sa mai respis , am lesinat de cateva ori si ma durea tot corpul...nu puteam sa misc nici capul...
Acum nu stiu cum va fi, sper sa fie anestezie locala...sper sa-mi revin mai repede si sa nu mai doara asa de tare... Oricum o fi va trece si asta si apoi ma voi ocupa de bebel
Trebuie sa-mi fac si eu curaj sa confectionez tampoanele alea, la Ema nu am avut ca-mi dadeau din spital...
Diseara merg la biserica, ma duce o prietena sa-mi citeasca preotul de nastere usoara si refacere rapida si bineinteles pt copil sanatos
Azi am fost de m-am epilat
, maine merg la AMara, avem un botez insa merg numai sa salut...nu voi sta la masa, prefer sa stau in pat, pe Ema o plantez la bunici...deci maine nu o sa fac nimik
, mai ales ca se anunta canicula
cam atat, va doresc we placut si OFFICE da vestea!!!!
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,
34+
PETRU si mami de bomboana EMA
ramohd spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Pai daca si celorlalte fete le e bine joi,mai ramane sa stabilim o ora!! Tot acolo nu???la fantana,ca Tutz si Ramo nu stiu terasa! Sau le astept eu la fantana,si ne intalnim apoi la terasa!! Cum vreti!! Ana 33+ Maia Elena lu' mamaBuna fetelor! pot sa vin si eu la intalnire dar numai dupa ora 17, ca pana la ora aia lucrez; locatia e OK. Tocmai am venit de la doctor, ca am avut programare, bebele are 2211 gr, cam slabut el, dar asta e. Intru mai tarziu ca am de lucru acum..Spor la scris, sper sa recuperez mai tarziu cu cititul. |
Ramona
34
si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007
alexuza spune:
BUNA ZIUA BURTICI 
Eu cu cat se apropie " ziua cea mare "
cu atat imi este mai frik
. Am zis sa fiu curajoasa si sa incerc fara epidurala dar daca or sa fie durerile foarte mari .... 
Si cand se coase dupa epiziotomie nu se face nici o anestezie ????( ma scuzati pentru intrebari dar nu stiu
)
Burtica de
38 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE 
LoredanaB spune:
Salutari dragutelor! Ce discutii aprinse
Klarise, Botoselva felicit pentru noile semnaturi!
Ramo lasa ca are timp inca sa creasca , mai ai pana la 40 de saptamani.
Mari distractie placuta la Amara!
Ok, daca tot se vorbeste despre nastere, am aflat cumse si impinge corect,cine ne spune cum se respira corect in timp contractiilor ca am inteles ca si acolo e cu "smecherie"?
37+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua