Viitoare mamici de Sept-Oct'10 Hai Office!(146)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Buna dimineata!
Fistiq....multumim pentru mic dejun si cafea!
Eu am contractii nedureroase de cateva ori pe zi! Mi se intareste burta si "ma strange"! Cu precadere seara dupa plimbare, daca stau mai mult in picioare.. Cedeaza uneori in 2 ore si cu 2 no-spa! Mai sunteti asa ca mine?! Le am de vreo 2 saptamani, dar vad ca se indesesc pe zi ce trece! Duminca intru in 39 saptamani! Ce putin mai este....

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Neata!

Eu am o gramada. Doar in dimineata asta cred ca am avut vreo 4 pe ora. Dar eu le am de mult, din trim II. Nu mai iau no spa ca vad ca nu are nici un efect.
Si eu tot duminica fac 39 saptamani. Ne luam de manuta

38+ Ana Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alecsa_L

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Fratilor, luminati-ma si pe mine cu banii astia! Daca e sa-i primim ( zic de trusou si alocatie de 200 ron) de unde ii primim? De la locul de munca, se face cerere ceva? Io-s picata din plop, ma scuzati!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 34+

Eu am auzit ca banii de trusou nu se mai ofera...asta datorita iubitului nostru presedinte... In schimb, stiu ca exista un articol conform caruia vem dreptul la nasterea bebelusul la un salariu mediu pe economie, de la firma unde lucram sau in cazul in care nu lucram, de la firma sotului.

'Art. 51 lit. c) din Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 prevede ca in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia de un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil. Daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de acest drept.'

Alecsa_L, 33+ ,

Si asta oare-l primesti automat sau e cu cereri cu chestii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

chichiutza - cu cerere scrisa :) ca nu da nici o firma din propria initiativa...

Tutz 33+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Ana, si eu sunt la fel. Imi fac atatea griji: ca n-am apucat inca sa spal geamurile, perdelele, sa fie totul luna cand vine buburuza; pe de alta parte, nici nu prea mai am energie sa fac toate astea si parca ma simt neputincioasa. Ieri nu puteam adormi din cauza grjilor legate de nastere, de cum ma voi descurca cu 2 copii, am intrat un pic in panica. Dar cred ca in mare parte se datoreaza sarcinii si cred ca sunt niste griji inerente, normale. Dar parca la Clarinda nu eram asa, atunci eram prea nerabdatoare sa apara puiutul, nu ca acum n-as fi, dar stiu si cate ma asteapta dupa.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 34+ AMR 5

Poza preferata Clarinda

Of,nici eu nu am facut curat!! Dar parca nu-s in stare de nimic,numai as sta in pat si as dormi. Si cand vad cate-s de facut si nu pot ma apuca plansu! Daca imi zic: maine fac aia sau aia,si a doua zi nu reusesc sa fac mai nimic ,ma apuca stresul! Azi am zis ca pana la 10 fac curat in camera dar nu am facut nimik! Aaaa ,ba da,am stat pe forum!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Fratilor, luminati-ma si pe mine cu banii astia! Daca e sa-i primim ( zic de trusou si alocatie de 200 ron) de unde ii primim? De la locul de munca, se face cerere ceva? Io-s picata din plop, ma scuzati!

Nu nimica! Se face certificat de nastere a copilului la primarie!(mai exact la Starea civila) Cu el mergi la "Directia pentru alocatii si indemnizatii" Acolo depui actele! Si pentru trusou tot acolo! Le poate depune si sotul! Numai pt indemnizatie trebuie mers personal la aceiasi institutie!

POZE

Cum a aparut Printul!

Aha...off...nimic nu stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Da, Mai3, ma gandeam eu. Dar nu stiu unde auzisem ca ar putea incepe mai devreme grupele mari. Si Dimitrie a mers la o gradi privata, dar acum e la stat, tocmai pt ca dintr-o luna lipsea vreo doua sapt. In ambele variante a luat cate o viroza din cauza ca la gradi vin copii bolnavi, cu tratament acolo si nu protesteaza nimeni.

Oana 34+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

BELLE SARA am vazut pozicile!! Fetita ta e adorabila!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

Vad ca tot nu avem nicio veste de la office...of, se pare ca nu si-a notat niciun nr. de tel. de-al nostru.

Si toate aveti contractii numai eu n-am nimic. Diseara ies iar la o plimbare lunga cu-al meu sot, poate-poate...

Vorbeati de salariul mediu/ unitate care se acorda la nastere - la noi ti-l da si fara cerere, cum se aude ca ai nascut. Dar eu fac parte din categoria aia de norocosi cu sefi super. Si iar imi aduc aminte ca nu pot merge pe 4 la nunta fetei sefului meu, ca n-am nascut inca...

Chichiuta, o las io pe don'soara sa se hotarasca, dar pana cand??? Daca nu vine pana pe 1? Eu nu mai am rabdare.

Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iunia82

Citat:

Buna dimineata!
Fistiq....multumim pentru mic dejun si cafea!
Eu am contractii nedureroase de cateva ori pe zi! Mi se intareste burta si "ma strange"! Cu precadere seara dupa plimbare, daca stau mai mult in picioare.. Cedeaza uneori in 2 ore si cu 2 no-spa! Mai sunteti asa ca mine?! Le am de vreo 2 saptamani, dar vad ca se indesesc pe zi ce trece! Duminca intru in 39 saptamani! Ce putin mai este....

POZE

Cum a aparut Printul!

Neata!

Eu am o gramada. Doar in dimineata asta cred ca am avut vreo 4 pe ora. Dar eu le am de mult, din trim II. Nu mai iau no spa ca vad ca nu are nici un efect.
Si eu tot duminica fac 39 saptamani. Ne luam de manuta

38+ Ana Lavinia

Acusica vine bebita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

ana_25 - doctorita mi-a interzis sa spal geamurile si perdelele.. a zis ca ma bate daca din cauza asta ajung sa nasc in luna a 8-a :))
asa ca o astept pe muma-mea sa vina sa ma ajute cu astea

Tutz 33+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput