Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Tocmai cand am dat trimite,a sunat si ea la usa.Acum sunt ca un bebelus.Si am niste spranceneeee...superbe.
Andri, "treburile" mari.

17+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am reusit si mi-am facut programare si la a doua eco mare si lata din sarcina asta, abia pe 7 octombrie Nu pot sa cred ca e ultima data cand mai vad puiul pana la nastere. Dar poate mai conving doctorul sa ma mai trimita la una, ca am sa mor de dor de la saptamana 20 pana la 40!

Edit - L-am visat aseara, ca am mers la un eco super-performant (vrabia malai viseaza!), in care il vedeam ca si cum era langa mine, statea parca intr-un patut in burtica. Era asa frumos!! semana putin cu Patrick.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -15+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

A reusit sa-mi fac si programare pt morfologie fetala pe 6 sept. Abia astept si sper sa fie bine.

Laura

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eu am facut repede niste aripioare de pui in punga la cuptor, cu niste usturoi
paste cu sos panzani si lui al meu salata de rosii cu ardei ceapa si branza

acum vreo 2 mere si gata
mai pe seara niste iaurt si gata ziua de azi

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna, fetele!

Intru si eu in clubul celor cu dureri de noada si cu constipatie.
Eram constipata si inainte de la gastrita si digestie lenta, dar acu e jale. M-am apucat de ros mere, poate ajuta.

Mancare? azi am ficatei cu pireu si budinca desert...Ati vorbit de jumari si parca ma doare colecistulMaine si poimaine mergem la "restaurant": maine la socri si duminica la mama asa ca mancarea e surpriza.

ma lupt in continuare sa prind ceva fonduri la vreun laborator sa-mi fac analizele uzuale...sper sa am noroc.

Am o saptamana de vitamine si inca nu am pofta de mancare mai mare...adica mai deloc...o fi bine, o fi rau?

In legatura cu scrierea corecta: total de acord. Eu una fac spume la greseli de ortografie si nici nu citesc mesajele agramaticale. Cuvinte mai mananc din repezeala, mai inversez literele, dar asta este omeneste.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

buna burtici

io nu ma mai joc.. cand vin de la birou voi nu mai sunteti.
dormiti? papati ?

azi = super zi nasoala, cu contractii, dureri in partea de jos a burtii de imi venea sa plang..greturi mai nou, care m-au tinut de dimineata pana acu..nu pot sa cred ca pana la 5 luni nu am simtit nimic, nici un fel de greatza..si ma ia acu
mai am o problema cu pozitia la volan..nu mai stiu cum sa stau, ma doare spatele oricum si parca merg incordata tre sa imi caut o perna de pus la spate

Simo 21

Mergi la inceput

unde ati disparut?

Mergi la inceput

simo cat ai de gand sa mai lucrezi?

puneti o perna in spate, eu folosesc una in masina, cu toate ca nu conduc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mirela..eu sper sa ma apuce cel putin inceputul lui noiembrie..depinde de cum ma simt si de vreme..da daca da zapada iar de la inceputul lunii..mama mare mai pleaca de acasa cu masina, mai ales ca fac 30km/dus si 30 intors zilnic
iarna care a trecut am simtit-o in oase, groaznic a fost..blocaje, derapari..piruete cu masina..ma mir ca am scapat intreaga dar nu mai repet figura.

Simo 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu sunt p aici

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput