Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
shubulina spune:
Pfff...inatarzie si fata asta cu epilatu.Poate ma apuca "treburile" ![]()
17+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bebelu86 spune:
sun-o si vezi ce e cu ea.
asa sti si tu ce faci ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
21+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
dangabriela spune:
Fetelor multumesc tuturor pt raspunsuri!
bebelu, mi-am adus aminte ca dr mi-a zis ca daca ia in calcul si femurul are dimensiunea ok, ca femurul este mai lung decat ar trebui, deci poate e cum spui tu, si o recupera mai tarziu.Ce nu inteleg eu, este de unde a reiesit intarzierea asta? ca M-am uitat pe poza aia mica de la eco si acolo figureaza 2 valori pt GA: una este 17s5d ( exact varsta dupa UM) si cealalta 18s4d , deci ar rezulta ca e chiar mai mare.Am dedus eu asta facand comparatia cu celelalte eco, unde mi-a spus clar ca e mai mare.In fine, incerc sa ma linistesc acum! O fi ca in ultimul timp nu prea am mancat carne, ba chiar am incercat sa mananc mai putin, pt ca in concediu am cam exagerat. Acum la 4 luni si jumate am luat deja 5 kg
.
Despre mancare, va pot spune ca tocmai am terminat o ciorbita de fasole si fasole batuta. Vroiam sa fac si salata beouf si pui cu cartofi la cuptor , dar le las pe maine!
Sper ca nu v-am facut pofta ![]()
![]()

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 17 +
dangabriela spune:
Inca ceva off topic!
Are cineva abonament Tv la RDS Digital?
Vroiam sa stiu, daca imi fac un abonam pt digital la ei, dar nu iau in custodie decat un aparat, eu avand 3 tv , o sa receptionez digital numai la unul, nu? iar la celelalte analog. Eh problema e, daca imi iau optional si HBO MaxPack care e tot digital, nu prind decat la un singur aparat tv??
simis spune:
Fetele va pup si va doresc weekend racoros!
Ne vedem luni, ca plec la tara sa fiu harnica.
Mi-am luat 20 kg vinete sa coc... sper sa nu ma ia dracu de cald

andri31 spune:
salata beouf 

dar cu maioneza.... mie nu-mi iese fara ou crud....de asta ma si balosez ca nu pot papa ....
mami
15+
lumina si putere
bebe dulce
dangabriela spune:
andri31, nici eu nu am facut niciodata pana acum maioneza fara ou crud, dar maine o sa incerc, sper sa-mi iasa!!!
Doloress spune:
Fetelor vad ca deja v-a apucat sindromul cuibului? Stiam ca e mai tarziu. La sfarsit, cand ne apuca pe toate mutat de mobila, curatenie, etc, pentru venirea lui bebe.
Eu cu galagia am noroc ca stau la un duplex, jos sunt proprietarii care sunt tare linistiti, si oricum la servici majoritatea timpului si sus noi. Oricum aici in zona mea e ca la sanatoriu, liniste si verde cat vezi cu ochii. Mama cand a venit a intrebat , mai dar in tara asta nu sunt copii? ![]()
Oricum Patrickul meu in primele luni de viata dormea si pe muzica rock, n-avea treaba, mai apoi vin problemele, dupa 6 luni incep sa fie sensibili la zgomot. Si acum doarme dus cand ii e lui somn, la gradi cica isi ia singur salteluta si se pune acolo si doarme, le zice la toti bye si cica in minutul doi sforaie. Toata lumea se joaca in jurul lui si el sforaie!
Dangabriela Patrick al meu era mereu cu 2 saptamani mai mic. Asta al doilea numai cu 2 zile, insa eu m-am bucurat tare, ca e diferenta intre 2 saptamani si 2 zile. Eu zic sa stai calma, 3 zile nu e motiv de ingrijorare, astea sunt calcule aproximative.
-15+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
loutzy spune:
Mama da ce somn am bagat. Iar m-am trezit lac de sudoare.

Ana poti incerca si cu banane. La mine a functionat.
Dangabriela din cate stiu eu un aparat RDS Digital il poti utiliza la 2 tv. Acum nu stiu sa-ti dau mai multe detalii. Cel mai bine ar fi sa intrebi.
Legat de mancare am spus mai devreme chinui niste ciupercute sale fac cu smantana, Iar maine face mama-soacra rata cu varza ca ue sunt la munci.![]()
![]()
![]()
Laura
20+ cu