Calendarul gradinarului vesel (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gabi... am incercat candva sa facem livada... cand traia tatal meu si a ingrijit el valea dar din pacate nu s-au prins copacii pe unde i-am pus pt ca este cam nisipos terenul... candva aici a fost lunca/malul Dambovitei sau ceva de genul...Aici vroia "raposatul" sa faca lac de acumulare... chiar reluase si "duduia Nutzi" ideea ca face ea port aici.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am inteles. Totusi cred ca te poti documenta ce creste pe sol nisipos si in panta si usor de ingrijit. Trebuie sa existe ceva!
Eu ma inscriu doar la tufanici - vroiam irisi din astia pitici, am vazut la niste vecini si mi-au placut mult de tot - stiu ca se inmultesc rau asa ca imi ajung astia de i-am luat (sunt 8 bulbi mov si 7 galbeni) - doar sa vad exact pe unde ii pun ca sa se si vada frumos. Eu mai am irisi hollandica - deci nu genul de irisi pe care-i vezi prin curti, aia care se indesesc rau, ai mei cresc solitari si nu prea au asa multe frunze - pe astia i-am plantat pe la mijlocul primaverii si tot au inflorit!

M-au sunat baietii cu gazonul ca vin cu motosapa - deci si gradina mea de legume va arata ok () si vin sa-mi si scoata apa din instalatia de irigare ca sa nu am probleme la iarna.

Ma duc sa fac capitol nou si revin cu linkul! CAPITOLUL 16!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput