Calendarul gradinarului vesel (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Liviana,am facut varza calita cu rosiile de care ziceam,sunt un pic cam acre,dar la varza,la sarmale,la ciorbe merg bine!La sosuri nu cred.
Martie,sper sa-ti si placa ce fac

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Vad ca vorbiti de decoratiuni de Craciun , am si eu o mini colectie . Abia astept sa le vad pe ale voastre asa ca va rog sa faceti poze si sa share ca eu ma uit cu mai mare drag. Noi suntem inca cu bostanii la usa (btw, am poze cu creatiile noastre in album, pentru doritori) ca inca nu a trecut Halloweenul, dar de la mijloc de noiembrie deja se trece la decorat casa de Craciun. Inceput de decembrie cel mai tirziu !
Si sa zic ceva si de gradinarit mi-am curatat si eu gradina de plantele uscate zilele trecute si mi-a inflorit crizantema din fata casei, e o frumusete!!! In rest va citesc cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alintaroma

Vad ca vorbiti de decoratiuni de Craciun , am si eu o mini colectie . Abia astept sa le vad pe ale voastre asa ca va rog sa faceti poze si sa share ca eu ma uit cu mai mare drag. Noi suntem inca cu bostanii la usa (btw, am poze cu creatiile noastre in album, pentru doritori) ca inca nu a trecut Halloweenul, dar de la mijloc de noiembrie deja se trece la decorat casa de Craciun. Inceput de decembrie cel mai tirziu !
Si sa zic ceva si de gradinarit mi-am curatat si eu gradina de plantele uscate zilele trecute si mi-a inflorit crizantema din fata casei, e o frumusete!!! In rest va citesc cu drag

There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!!

Pai Alintaroma, nu ne pui si linkul la album??? Sau trebuie sa cautam noi...

Martie - oricum, mai bine bagheta adevarata - cel mare al meu s-a hotarit acum...vrea pian...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Vaai vremea intunecata de-afara si ce povestiti voi aici de decoratiuni... imi face inimioara sa imi bata de emotie ca vin sarbatorile de iarna.

Gabi sa stapanesti si sa decorezi sanatoasa cu cele cumparate. Mie imi place f. tare sa decorez in casa in functie de anotimp.. nu va mai zic ca acum iarna am cele mai multe decoratiuni..lumanarele.. ghirlande .. toate care mai de care pe usi/balustrade/pervazuri/rafturi. Si eu sunt obsedata de masa .. mereu imi iau cate o fata de masa de sarbatori plus servetelele adecvate evident.. lumanarele... ooo ... vai ce-mi place, vai ce-mi place. SUNT SIGURA CA SI VOUA.

Alintaroma... chiar asa ne-ai aruncat bomba cu pozele si ne-ai lasat asa... abia asteptam sa ne inspiram si noi.

MARTIE ... complicata treaba asta cu explicatiile date copiilor si contopite cu povesti . Si eu i-am spus abia acum baiatului cel mare (face 5 ani in decembrie) ca mama sotului meu a murit si a inceput sa intrebe ... "unde este acum?" i-am zis ca-i pe o steluta... "care steluta?"... in fiecare zi mai are cate ceva de intrebat/imaginat pe tema asta. Intr-o zi mi-a zis ca probabil ca ea sare asa de pe o steluta pe alta. Ma mir ca inca nu s-a uitat pe cer sa ma intrebe care steluta e cu "mama lu' tati".

VALENTINA - nu raman ele rosiile cherry neconsumate... misto ca acresc le folosesti linistita la ciorbe cand nu ai bors.

Va astept cu idei si decoratiuni de Craciun... poate ma instigati sa fac si eu ceva pe-afara.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Da, nu stiu ce-o sa-i spun Sarei... are un permanent zambet pe fata si ne asigura pe toti ca ne va indeplini dorintele pentru ca in curand Mos Craciun ii va aduce bagheta magica. Si Sara tot 5 ani are, cred ca la varsta asta imaginatia atinge limita superioara, de-aia as vrea sa le duc acum la Disneyland, acum chiar credein toate alea

Am cumparat Gradina mea de Vis pe noiembrie si ce sa vezi... daca mai ai gogonele cherry, scoti planta cu tot cu radacina si o atarni de radacina intr-un cui. Si se coc toate rosioarele asa bine-mersi. Daca stiam mai devreme, chiar nu auzisem de metoda asta.

Si mie imi place sa decorez in functie de anotimp, acum am dovleci din ceramica, frunze, pe geamurile copiilor ciuperci si veverite, imi pare rau ca nu am coronita pe usa, am pentru fiecare anotimp, dar pentru toamna nu am. Aveau la Kaufland, mi s-au parut cam scumpe (erau din frunze de toate culorile, ff frumoase), iar dupa ce m-am obisnuit cu pretul si am dat fuga sa cumpar, evident ca nu mai aveau.

Deocamdata nu ma bucur asa tare cu gandul la decoratul de Craciun, iar o sa ma obosesc de o sa cad in cap.
Vai, e un frig afara, mi-as lua cojocul pe mine ce frig e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citat:

MARTIE ... complicata treaba asta cu explicatiile date copiilor si contopite cu povesti . Si eu i-am spus abia acum baiatului cel mare (face 5 ani in decembrie) ca mama sotului meu a murit si a inceput sa intrebe ... "unde este acum?" i-am zis ca-i pe o steluta... "care steluta?"... in fiecare zi mai are cate ceva de intrebat/imaginat pe tema asta. Intr-o zi mi-a zis ca probabil ca ea sare asa de pe o steluta pe alta. Ma mir ca inca nu s-a uitat pe cer sa ma intrebe care steluta e cu "mama lu' tati".

Sara ma intreba intr-o zi, mami, cum stau stelele pe cer? Sunt agatate, lipite sau inauntru?

LEELOO, cati ani are baiatul de ti-a cerut pian? Ia lectii de pian? Mi se pare deosebit de frumos pentru un baiat, in loc sa ceara mitraliere, sabii si cutite cum tot aud

Mergi la inceput

Gabi si eu mi-am dorit in copilarie pian... da' m-a apucat pe la 9 ani... Ma gandesc ca Stefan a fost incantat de reclama aceea in care canta baietelul acela frumos la pian? Chiar seamana cu baietii tai un pic.

MARTIE si eu as fi vrut sa-l duc la Disneyland.. da' nu cred ca reusim prea curand. In compensatie l-am dus sambata la Sun Plaza sa se intalneasca cu Donald, Mickey si Goofy... uite http://www.dropshots.com/teonic#date/2010-10-23/19:58:43.
A fost f. incantat. fff misto aratau personajele... ma uitam si eu la ele fascinata si ma gandeam pe unde resprira omuletii aia ca aveau capetele personajelor impecabile..

Piua... ma cauta Praslea pe sub masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Martie - Stefan baiatul meu cel mare, are 6 ani si e un mare iubitor de muzica! De ziua lui a primit un set de tobe de jucarie, are si chitara, dar mie mi se pare mult prea mic pentru lectii adevarate. Plus ca noi avem o mica-mare problema de hiperactivitate asa ca orice activitate de felul asta am sa o aman cind va mai creste... Si da, acum vede peste tot reclama aia cu baiatul la pian, plus ca nasii lui au o pianina acasa si iti dai seama ce e pe el cind mergem pe acolo (spre groaza nasa-sii...). Stiu sigur ca are ureche muzicala, retine imediat melodiile, mai greu cu versurile...
Evident ca i-am luat deja o mini-orga pt Craciun sau Mos Niculaie, inca nu stiu exact...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Era vorba doar de bostaneii de Halloween
http://good-times.webshots.com/photo/2745110760100242644OqGGlt

Mergi la inceput

Alintaroma - SUPEEEERB bostanelul cu pisica. Felicitari domnisoarei care s-a luptat cu el.
Si tufanelele tale sunt o frumusete.

Mergi la inceput