Aspirante optimiste > 20 ani (557)
Raspunsuri - Pagina 4
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 bine ai venit cora ![]() pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cos_minutza spune:
Cora mai cu optimism,doar stii ca speranta moare ultima

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cora79 spune:
| citat din mesajul lui cos_minutza Cora mai cu optimism,doar stii ca speranta moare ultima ![]() ![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
gabyv spune:
Bine ai venit Cora si sedere scurta!
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
gabyv spune:
Cos minutza , ce Ac-uri iei? Asa de curiozitate.Eu iau unele micro-dozate.
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui carmen_vlad Coraaaa ce faci scumpo!!!! sigur ca ca te primim... pupici scumpo Anca multumesc mult, o sa sun sa vad cand este de garda sambata ca sa nu merg singura ci cu sotul impreuna, dar ce e dr sau dra? trebuie sa-i dau ceva la consultatie? ca nu prea stau asa roz cu banii daca ai citit din capitolul vechi ai sa vezi de ce... pupici ![]() ![]() ![]() Mami de nazdravanel vladut-stefanut |
daca te duci la spital ii dai daca ai

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
cora79 spune:
| citat din mesajul lui gabyv Bine ai venit Cora si sedere scurta! ![]() Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |

carmen_vlad spune:
Am inteles anca, da la spital merg am citit deja ca are si cabinet dar chiar nu ne permitem acum, merg la un control de rutina sa vada daca e curatat uterul si sunt ok.
Ideea este ca sotul nu-i sta capul la alt copil, trebuie sa-l las sa mai treaca timp ca este fff afectat de ce i s-a intamplat, nu pot inca nici sa-i vorbesc dar timpul cred ca le va aseza inapoi, sper
Cora fii puternica, eu te stiu de ceva vreme si speram ca intre timp esti la odisee dar.. m-am inselat 

Mami de nazdravanel
vladut-stefanut
Katy82 spune:
Buna fetele! Noi astazi plecam la tara asa ca in week-end o sa chiulesc motivat
. Fetele explicati-mi si mie cum e cu mucusul cervical ca nu prea m-am lamurit din ce am citit> incepe inainte de ovulatie, e mai opac intai apoi la ovulatie devine semi-transparent si lipicios si apoi dupa ovulatie iar opac, am inteles bine?
Lia multumim de cafeluta.
Anda petrecere frumoasa!
Ramonella eu am inteles ca unele persoane au dureri la ovulatie deci... poate e un moment bun sa vina 
Luiza spor la treaba si eu tot cu 

ma ocup, acum am luat o pauza sa mai vb cu voi.
Carmen tin pumnii sa vina bb 2 si sa se termine cu bine procesul.
Eu zic sa nu-i zici nimic sotului de bb 2 deocamdata, daca nu-i sta capul la asta, dar nu va protejati si vine "neplanuit"![]()
Cosminutza imi pare rau! Eu nu inteleg de ce ti-a dat AC daca tu iti doresti un bebe? Te pup! Mai cere si o alta parere totusi.
Cora bine ai venit!
sa devin
!