Parerea proasta despre medic orl Balanescu Mircea

Sunt foarte nemultumita de prestatia medicului Balanescu Mircea la care am fost pentru o consultatie a baiatului meu. In primul rand relatia client medic nu poate fi agreabila atunci cand desi doresti a da detalii pe scurt asupra istoricului bolii copilului si ti se reteaza sec - da spuneti pentru ce ati venit- dupa prima propozitie.
Pe de alta parte consultatia propriu zisa a constat in iluminarea narilor cu o lanternuta chioara si un tuseu de cavum. Concluzia- raguseala copilului prezenta de mai mult timp si nevoia acestuia de a-si drege vocea ce dateaza de 3 saptamani sunt ticuri, iar baiatul are polipi, desi a fost operat in urma cu trei ani si este infundat pe nas de vreo luna, fara a fi nevoit sa respire pe gura, nu doarme noaptea cu gura deschisa, nu sforaie etc... Se recomanda insistent operatia, se asteapta raspunsul nostru suficient timp cat ne-ar fi ascultat asa zisele povesti despre ceea ce ne ingrijora, iar in lipsa acordului nostru asteapta sa plecam. Intrucat insistam asupra unui tratament, asa, de sila de mila scrie un Fluimucin, despre care spune ca tot nu are efect si un Ophtametasone N. Cand se intoarce sotul dupa fisa de plata, trimisi fiind de secretara de la intrare, il mai intreaba domn doctor daca a vazut baiatul un alergolog. Spunem ca da, ca a fost suspect de astm bronsic. Raspuns: A, bine! Ce spuneti? Aaa si astea pentru un milion!!!
Raspunsuri

Didididi spune:
Si eu l am dus pe baiat la dr. Balanescu. bazat pe recomandari ale altor fete de pe forum. Cam expeditiv, dar desi a zis ca are polipi, nu a recomandat operatia pe principiul ca nu se scot decat daca deranjeaza tare la respirat. Noi am fost doar pentru confirmare ca simptomele erau clar de polipi (sforait, doarme cu gura deschisa, etc.)
Nu stiu cati ani are copilul tau, dar la copii mici nu se fac interventii la polipi decat daca este vital, tocmai pt ca ei cresc din nou.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)

iolandamg spune:
Prima data a operat copilul dr. Ursuleanu, la 4 ani, facea febra, era infundat pe nas si mai dormea noaptea cu gura deschisa. Ne-a spus sa il operam de polipi a doua zi ca se rezolva imediat si febra. Pentru ca ne luase pe neasteptate si nu eram pregatiti l-am rugat sa ne programeze peste o saptamana. Nu ne-a dat in aceasta perioada nici un tratament, l-am operat marti la 12 iar la ora 13.30 ne-a dat drumul. Pe drum, in masina, copilul a vomat, iar dupa operatie tot a mai facut pusee de febra si tot infundat a fost . Desi am dat telefon pe dr. Ursuleanu nu l-am mai gasit, plecase in concediu. Biletul de iesire ni l-a transmis o asistenta prin fax, pt ca la externare nu ni s-a dat nimic. Probleme cu nasul am mai avut ulterior vreo doi ani, anul trecut am urmat un tratament homeopat foarte bun de la dr. Dascalu Alice din Ploiesti si chiar si-a revenit. De vreo 10 luni nu a mai avut nici o problema.
Luna trecuta insa a luat de la bazinul de inot o infectie cu stafilococ , am tratat-o cu antibiotice , a aparut candida iar copilul a ramas cu nevoia de a-si drege vocea si cu nasul infundat. Despre dr. Balanescu citisem lucruri bune si de aceea am asteptat sa vina la Medsana Ploiesti ca sa ne spuna ce e de facut. In mod clar va spun, chiar daca copilului meu, acum in varsta de 8 ani i s-or fi "refacut polipii" asa cum sustine dumnealui dupa ce i-a bagat degetul in gura, fara a se spala sau a folosi o manusa!!( s-a spalat dupa!) nu e de operat asa urgent cum sustinea!! Acum chiar nu mai are nici o problema la nas, fusese pur si simplu racit. Iar faza ca nu il intereseaza ca i-a iesit candida la exudat?? Si ca isi drege vocea ca tic? desi copilul nu a mai facut asa ceva pana acum si spune ca simte ca o pielita pe care trebuie sa o inlature? Nu stiu ce sa mai spun. Am platit aceasta consultatie la o clinica privata dar am fost tratata ca la stat... Poate ca acum sunt sub impactul acestei intamplari neplacute . Scuzati-ma daca vi se pare ca exagerez

iolandamg spune:
Mi s-a confirmat de catre dr. Samuila Silvia ca baiatul meu nu are polipi. Ceea ce probabil ca a pipait probabil dr. Balanescu erau cicatricele de la operatie. Dr. Samuila de la Audifon mi-a creat o parere foarte buna, se cunoaste adevaratul profesionist! Nu numai ca are o gramada de aparate, i-a facut copilului in pretul de 100 lei inclusiv laringoscopie, s-a purtat frumos, si, desi nu ne cunostea ne-a dat nr. de tel ale unor dr. unde considera ca mai trebuie sa ne ducem, bilete de trimitere dar si tratament. O recomand cu caldura!

Maadi spune:
Nici eu nu am avut o experienta placuta cu dl. dr. Balanescu.
Pe langa faptul ca nu a stat sa-i dau cateva detalii despre cum se simte copilul, consultul a fost doar sa arunce o privire in gurita copilului de 4 ani pe vremea aceea, fara a folosi vreun instrument medical. Verdictul - antibiotic, in conditiile in care tocmai il terminasem, dupa un tratament de 7 zile.
In fine, nu ne-am mai dus la el, am ajuns la dl. Ursuleanu care ne-a pus pe picioare.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Didididi spune:
Iolanda, exista un proverb: la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Imi pare rau ca s-a intamplat asa. Este bine ca ai expus experienta ta, pentru ca e lipsa de profesionalism ce ai relatat. Pana la urma un copil cu candida trebuia tratat de ciuperca si apoi vazut ce se intampla mai departe. Totusi polipii ar trebui sa fie usor de verificat...
La noi, nu a fosta sa cum povestiti voi, s-a uitat atent in gat cu ce trebuie, s-a uitat si la urechi, desi al meu baiat urla ca din gura de sarpe. Cei drept nici nu aveam asteptari prea mari de la el, ca era evident ce avea copilul.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)

adelina88 spune:
eu sunt de alta parere,am si eu o fetita si am mers la dr. Balanescu poate ca este putin mai repezit, era prima data cand m-am dus si acceasi impresie am avut-o ca este superficial, dupa ce a examinat-o mia zis ca nu este de operat dupa ce dr pediatru mi-a zis ca da; asa ca m-am dus si la doamna dr. Toader care a zis categoric ca trebuie operata de polipi. M-am programat la dansa ,intamplator a fost o cunostiinata la mine si mi-a zis sa ma duc si la dr. Ursuleanu care mi-a zis ca nu trebuie operata.Asa ca am urmat tratamentul pe care dr. Balanescu si dr. Ursuleanu mi l-au dat si s-a facut bine.
Eu ii sunt recunoscatoare pt. ca putea sa fie ca majoritatea doctoriilor chirurgi "macelari"....asta este o parere a mea
Citat: |
citat din mesajul lui iolandamg Sunt foarte nemultumita de prestatia medicului Balanescu Mircea la care am fost pentru o consultatie a baiatului meu. In primul rand relatia client medic nu poate fi agreabila atunci cand desi doresti a da detalii pe scurt asupra istoricului bolii copilului si ti se reteaza sec - da spuneti pentru ce ati venit- dupa prima propozitie. Pe de alta parte consultatia propriu zisa a constat in iluminarea narilor cu o lanternuta chioara si un tuseu de cavum. Concluzia- raguseala copilului prezenta de mai mult timp si nevoia acestuia de a-si drege vocea ce dateaza de 3 saptamani sunt ticuri, iar baiatul are polipi, desi a fost operat in urma cu trei ani si este infundat pe nas de vreo luna, fara a fi nevoit sa respire pe gura, nu doarme noaptea cu gura deschisa, nu sforaie etc... Se recomanda insistent operatia, se asteapta raspunsul nostru suficient timp cat ne-ar fi ascultat asa zisele povesti despre ceea ce ne ingrijora, iar in lipsa acordului nostru asteapta sa plecam. Intrucat insistam asupra unui tratament, asa, de sila de mila scrie un Fluimucin, despre care spune ca tot nu are efect si un Ophtametasone N. Cand se intoarce sotul dupa fisa de plata, trimisi fiind de secretara de la intrare, il mai intreaba domn doctor daca a vazut baiatul un alergolog. Spunem ca da, ca a fost suspect de astm bronsic. Raspuns: A, bine! Ce spuneti? Aaa si astea pentru un milion!!! |

ina.click spune:
am ajuns si eu la dl Balanescu; a constatat ca "n-are, doamna, nimic", intr-adevar, nu MAI avea nimic.
Cu mine n-a fost deloc expeditiv, din contra, s-a lansat intr-un amplu discurs despre toti medicii carora li se pare ca se pricep ei, asa, la urechi, cum ar fi sa se priceapa si el peste noapte la fimoze (wtf?), el practica meseria asta de 30j da ani, etc etc etc
totusi, mi-a explicat care sunt simptomele reale ale otitei, cum e otita perforata, etc, cum se foloseste corect batista bebelusului, cat ser se pune, o scurta lectie de anatomie, de ce nu ar fi folosit picaturile la nimic, etc.
Deci una calda, una rece. Confirm si eu atitudinea tzepoasa, dar sincera sa fiu nu m-a deranjat, doar nu venisem sa-l cer de barbat ci sa vad ce-i cu copilul.
Edit: si da, s-a uitat atent in urechile lui Alex. Apoi mi-a explicat cum se uita "altii", fara sa traga de pavilion si deci nevazand timpanul ci altele...etc etc
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

gabitza2005 spune:
Noi am fost la o doctorita la policlinica Pescarus si ma trimitea sa-l internez pe copil ca are sinuzita -asta pe la trei ani. Nu am crezut asa ca am ajuns la doctorita Samuila -a fost super OK plus sfaturi pentru viitor ca sa nu ajungem la operatia de polipi. Acum are 6 ani si chiar nu mai are probleme cu toate ca multi medici ne trimiteau la operatie pe atunci.
Ulterior am fost eu la o consultatie la doamna doctor si copilul a fost cu mine si cum lui fimiu ii plac medicii ca vrea si el pe scaun. L-a pus doamna pe scaun s-a jucat cu el , era un pic racit s-a uitat in gat si mi-a zis sa-i iau ceva -oricum cand am ajuns la receptie pe langa consultatia mea mi-a bagat si consultatie copil 60 RON. Vroiamsa ma intorc sa-i zic sa-i faca un consult complet daca tot mi-a luat banii.