Bona

Bona | Autor: missvio

Link direct la acest mesaj

Buna seara!
Am citit din intamplare nemultumiri cu privire la bone.
Imi doresc foarte mult sa am grija de un copil, adica sa fiu bona, insa am inteles ca daca am 20 de ani nu as fi pregatita pentru asa ceva. E si normal ca nimeni nu si-ar lasa copilul cu o fata atat de tanara sau mai bine spus lipsita de experienta.
Tin sa mentionez ca am profesat ca educatoare un an si am terminat liceul pedagogic. Pe langa asta am avut grija unui copil de al verisoarei mele in varsta de 3 ani cat timp mergea la munca.
Va rog daca este cineva care cauta bona si nu gaseste, oferiti-mi o sansa.
Nu vreau sa supar pe nimeni cu aceasta postare.
O seara placuta!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Nu te pot contacta pe privat asa ca iti scriu aici.
Eu sunt dispusa sa dau o sansa unei bone tinere.
Depinde ce vrei sa faci, unde stai, ce referinte poti oferi.
Cred ca sunt multe mame care ar prinde curaj sa te lase sa fi bona, dar depinde de ce vrei tu si de ce incredere prezinti din modul in care te prezinti.

Activeaza-ti mesaj privat din profil si da-mi un semn.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missvio spune:

Va raspund aici la intrebari.
Deocamdata stau in zona Obor, doresc sa stau cu un copil insa sa nu fac menaj.

Sunt dispusa sa stau cu un copil de luni pana vineri, ora nu conteaza.

mereuta.violeta@yahoo.com este mailul meu, daca sunteti interasati astept raspuns.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Si eu sunt interesata de tine. Astept mesaj pe PM. Eu am avut bona de 18 ani la gemenele mele cand era mai greu adica pe la 1,5 ani cand abia mergeau si le lasam chiar si afara cu ea singure 2-3 ore. Ma suna cand nu mai putea si fugeam si eu in parc. Eu am lucrat doar cu bone tinere, cea mai in varsta avand 32 de ani.
Fetele au acum 3 ani si din sept vor merge la gradi deci nu va fi foarte greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Recomand bona, 55 ani.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_alina spune:

Buna fetelor,

Am nevoie urgenta de o bona, pt baietelul meu de 2 ani si 3 luni, pb este ca locuiesc langa Cluj, in comuna Floresti, deci ar fi un pic de naveta...
daca aveti de recomanadat pe cineva astept cu mare drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_alina spune:

Buna

si eu sunt in cautarea unei bone, pt baietelul meu de 2 ani si 4 luni, in cazul in care mai esti disponibila te rog raspunde pe forum

ms frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matei_2010 spune:

Am un baietel de aproape 2 luni; avand in vedere ca de la 1 martie 2011 trebuie sa ma intorc la serviciu, bebelusul va avea atunci 7 luni si prin urmare caut o bona care sa aiba grija de el circa 10-12 ore pe zi, poate pt. inceput 8-10 ore, asta pana pe la 1 an cand il voi da la cresa.
M-am gandit sa incep cautarile de pe acum, deci daca stiti persoane de incredere cu referinte in ingrihirea bebelusilor va rog dati-mi de veste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani2876 spune:

buna, am nevoie si eu de o bona dar numai pentru 2 zile pe saptamana, 3-4 ore: miercurea de la 2 la 4 sa imi duca/aduca fetita de 4 ani si jumatate la Palatul Copiilor - Tineretului, si vinerea de la ora 2 la 6. Mentionez ca am 2 fetite: Bianca de 4 1/2 care merge la gradi pana la ora 12 si Miruna de 1 an si jumatate. In cursul saptamanii mama mea sta cu fetele, dar vinerea pleaca pentru ca nu este din Bucuresti, si cum ziua deja s-a scurtat trebuie sa plece la pranz dupa ce o ia pe Binca de la Gradi. Stau in zona Baba Novac, daca stiti pe cineva care ar putea sa ma ajute, va rog sa ma contacteze la nr 0723/932.816. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elush_k spune:

Buna tuturor mamicilor in cautare de bona ,si eu imi ofer serviciile ca bona ,am 25 de ani ,casatorita si cu o fetita de 6 ani care merge la gradinita la grupa pregatitoare .Am mai lucrat ca bona si pot cere si recomandare daca este nevoie .Locuiesc in zona Dristor .Pentru cele interesate va las o adresa de email elush_k@yahoo.com.Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Matei_2010 - activeaza-ti PM sau trimite-mi un mail, cunosc o doamna in zona Titan - Dristor disponibila.

Mergi la inceput