Gravidute si mamici de Timisoara (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Fetele interesata de gradi cresa am gasit ceva interesant poate va ajuta: http://gradiniteintimisoara.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toshador ma bag si eu in discutie. si al meu baiat e la gradi particulara, cu al Strunfitei. si pe cel mic il voi duce din primavara tot acolo, sa fie amandoi in acelasi loc.
Strunfita de ce nu o aduci si pe Andreea la CCC? eu vreau sa-l duc pe edi tot acolo din primavara, imi e mai comod sa fie amandoi in acelasi loc.

si noi am tinut ziua la "Planeta piticilor", tare frumos si curat a fost. ce nu mi-a placut e ca masa e in sistem catering si aveau copiii de 1 an chiftelute prajite la pranz.- m-am nimerit acolo cand serveau masa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Giova ce e CCC? si in ce zona este. Daca poti sa dai mai multe detalii ti-as fi recunoscatoare. Plata, bucatarie, spatii de dormit si de joaca. Chiar va rog sa va bagati in discutie eu am intrebat pe toata lumea care are sa ofere informatii si va multumesc pt asta celor care raspund la strigatul meu de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca1227 spune:

Buna fetele!
Intru si eu in discutie ca sunt in tema cu gradi particulara. baietelul mei in varsta de 2 ani merge de 3 saptamani la CCC pe str. Tapia si s-a acomodat destul de bine. Dintre toate gardinitele ce le-am vizitat eu , asta mi-a placut cel mai mult, desi e si cea mai scumpa: au bucatarie proprie, curte mare, educatoare si ingrijitoare la fiecare grupa, cam 10-12 copii intr-o grupa, si educatoarele f dragute si afectuoase.
Eu am fost si la Planeta Piticilor (e in spatele blocului la mine), dar nu mi-a placut, deoarece au papa de la catering si o curte fff mica, cu beton si acoperita cu mocheta. Mocheta era umeda cand am fost eu. Si ziceau ca ii scot pe rand pe copii deoarece curtea e f mica si au un singur topogan.
Am fost si la Palestre, dar erau numai 5 copii de toti cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani, toti la un loc.
De asemenea, am fost si la Chip and Dale pe Haga. Acolo mi-a placut totul cu exceptia faptului ca aveau mancarea de la catering.
Oricum, mi se par prea mici copilasii de 2 anisori sa mearga la o cresa de stat unde sunt in medie cam 30 de copilasi in grupa. In plus, ca la varsta asta mai au inca nevoie de ajutor sa manance .
Daca imi mai amintesc ceva revin.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Giova, inca nu sunt hotarata daca s-o dau tot la CCC, mai ales ca Bogdan din toamna viitoare v-a merge la scoala, deci nu-i prind pe amandoi la gradi impreuna. Deocamdata studiez, parca mi-ar conveni mai mult o gradi unde sa se puna accent mai mult pe limbile straine, oi vedea ... CCC inca e pe primul loc :)

Toshador, CCC au si site, parca children-care.ro. Bogdan e acolo de la 2 ani si 5 luni, in 99% din timp am fost multumita. E la sediul de pe Davila (in spate la Terra), unde e gradinita. Au bucatarie proprie (super ok), 14 copii sunt in grupa lui Bogdan (au si educatoare si ingrijitoare), curtea suficient de mare (nu extraordinar), dar au topogane, nisip ..., face engleza cred ca de 2-3 ori pe saptamana, face gimnastica vineri dimineata cu un antrenor, ii duc la inot la Arena de 2 ori pe saptamana. Organizeaza tabere si iarna la schi si vara undeva pe langa Muntele Mic. Eu platesc la B. program scurt 700 RON + inot (280 RON). Parca program lung pana la 19 era 1000 RON, daca n-au mai scumpit intre timp.

Hai sa-ti zic si de Planeta Piticilor. Au abonament 350 RON pe luna pana la pranz si 450 RON pe luna pana seara. La asta se mai adauga 8.5 RON/zi masa prin catering. Abonamentul il platesti oricum, daca lipseste copilul nu mai platesti masa. La CCC ai 50% reducere la zilele de concediu si 60% reducere in caz de boala.
Au grupe de 10-12 copii dar o singura ingrijitoare pe toata gradinita. Giova, mi-am adus aminte de curte, asa e, doar o bucata mica de mocheta, cam nasol intr-adevar.

Oricum intre astea doua, zic eu ca CCC castiga clar.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Patronii de la CCC au ramas doar cu sediul de pe Davilla, aici e doar gradi pt. copii de la 3 ani. s-a facut de anul asta o grupa antepremergatoare gradinitei, dar numai pr. fratii celor inscrisi la gradi.
Cresa a ramas in continuare pe Tapia, acolo fiind patroana cealalta asociata a lor.

Andrusca ai mare dreptate cu curtea de la Planeta piticilor, nu mi se pare defel adecvata unor copii.
Toshador, Strunfita a detaliat foarte bine totul despre CCC.
uite aici site-ul: children-care.ro
dar cum am zis, ei nu primesc copii sub 3 ani. pt. asta trebuie sa mergi la fostul lor sediu pe Tapia. Poate te ajuta Andrusca cu nr. de tel. de pe Tapia.
Mai e si gradinita Giminni, care primeste copii de la 2 ani, e tot pe davila. Sediul e bestial, nou facut, tarife mai mic....nu stiu cum e cu procesul educativ, masa, etc.
Strunfita am inteles acum. Noi am platit pe un an intreg lui Marco si am obtinut 15%reducere. dupa ce-l vom duce si pe edi se mai acorda 15% reducere de copil. si atunci ne convine, ca iesim la un pret bun/luna. cunoastem patronii, stim ce ofera, de aceea vrem tot acolo. si in plus Edi l-ar mai prinde pe Marco acolo 2 ani...asa ca-mi convine sa fie impreuna, mai ales ca piciul e super mamos.
Tu ai inceput munca, nu? Andreea sta cu soacra ta?
Oare Bogdan e la Claudia? Nu doarme la gradi? eu platesc pt. program de 8 ore 850 lei. Nu s-a mai scumpit...ar fi culmea cu criza asta...alte gradinite au micsorat tarifele.

tuturor celor ce poarta numele preacuratei fecioare Maria si derivate ale acestuia!

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova, am inceput lucrul de aproape 2 luni, dar am program de 6 ore si cel tarziu la ora 3 sunt acasa. Bogdan e la gradi pana la 1 (da, la Claudia in grupa), apoi sta soacra-mea cu amandoi pana vin eu.
Eu n-am ajuns niciodata sa platesc in avans pe un an, poate reusesc la Andreea :)

Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Carmina in 3 ani jumate acum e prima data cand am reusit si noi sa-i platim pe un an.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova, daca ma hotarasc la CCC, Andreea si Edi vor fi colegi de grupa, nu?

Poze ***Poze *** Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elliag2000 spune:

va pupam si noi cu drag.
f rar am mai intrat ca e f greu cu piticul asta,e mult de lucru.
noi avem deja 1 an si 3 luni,mergem in picioare dar am picat f urit si acum mama ne poarta cu hamul sau de minuta.
de papat papam.
sper sa-mi fac timp sa bag si eu niste poze cu igor ca deja sint neserioasa.
va salutam cu mult drag,sa va fie piticii sanatosi si sa pape si sa fie ok la gradi.
vreau si eu sa va intreb pe mamicile de virsta lui igor ce jocuri faceti cu ei in perioada asta ,ca in curind vom sta de nuam in casa .
va pup

Mergi la inceput