Gravidute si mamici de Timisoara (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Paula noi la 2 ani si inca facem baie in cadita mica, pusa in cada mare, deci am scapat de baltoci. Piticul meu de pe creier vede tot felul de pericole in cada mare, copilul urla ca din gura de sarpe si se zbate si ar fi si mai greu de controlat in cada mare deci... cam asa e la noi la baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna24k spune:

Buna fetelor ! Sunt si eu o graviduta insarcinata(cu babyboy) in 33+ Am DPN ul in 15 dec dar voi naste undeva intre 1-10 dec prin cezariana cu Dr Grigoras...inca n-am stabilit toate detaliile. Voi naste la Odobescu si aveam nevoie de cateva ponturi gen: ce sa contina bagajul de spital,ce conditii sunt in spital...Daca vreo (proaspata) mamica imi poate raspunde sau imi poate da cat mai multe detalii...multumiri anticipate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Irina...chiar ma depaseste, nu pot sa inteleg asa ceva . Pai al meu cat "sta" in baie are de facut miscare..sus, jos, stanga dreapta, deschis/inchis robinete, udat cu dusul peste tot, aruncat cu ratustele, scos apa din cada cu ajutorul ratustelor sau cu ce mai prinde.
Perdeaua de la dus am urcat-o sa nu o ajunga, ca el vroia si cucu bau dupa ea...ce mai, noi ne jucam de-a binelea la baie. Noroc ca ii face taica su mai des ca mine

Oricum el are pus pe fundul cazii un covoras antiderapant si nu avem probleme, iar cada evident ca nu e plina, ci cat sa ii fie lui OK cand sta in fund (dar nu prea sta ).

In concediu a fost greu fara covoras ca aluneca in cada, oricum ii faceam numai dus dar si asa se speria cand ii fugeau picioarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao, fetele.
Astazi s-a dus un transport din partea Asociatiei cu haine, alimente, jucarii in satul acela Nevrincea din Lugoj despre care v-am scris pe mailul comun....
Pentru viitor, ar fi nevoie de un carucior (pentru o fetita de 7 cu nevoi speciale) si de o masina de spalat rufe neautomata; are cineva dintre voi de donat asa ceva. Si evident, haine, alimente,sapun etc
Ade, sa pastrezi patutul, il vom duce acolo ca au nevoie.
Copiii de acolo isi doreau mult...pufuleti cu surpriza:)!

Fetele de la Asociatie au fost foarte impresionate, o sa va trimit impresiile lor pe mailul comun si voi pune si poze pe site in weekend.

va pup...si haideti sa ajutam daca putem.
de asemenea, va rog mult sa imi semnalati si alte cazuri de sate cu astfel de voi daca cunoasteti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

La multi ani printesei YASMINA ALISA de bb yasmi DN: 31.10.2007

Sanatate si multe bucurii.
Scuze de intarziere!!!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela Panduru spune:

Buna ,am si eu o intrebare daca nu va suparati
de unde cumparati voi incaltaminte pt copii ?
ca eu in afara de magazinul din kappa de langa yanna
nu stiu altul, gasim foarte greu ca are rist inalt si
foarte greu ii gasesc ceva sa se potiveasca pt piciorusele ei.
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Eu ultima data am luat de la Ortisoara, magazinul/depozit celor de la Melania. Si din ce am vazut prin oras la magazine, papucii de la Melania sunt mai scumpi ca acolo. Deci s-a meritat sa mergem, mai ales ca deja cautasem prin oras (kappa, galeria 1, euro) si nu gasisem nimic bun si in limite normale de pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna24k

Buna fetelor ! Sunt si eu o graviduta insarcinata(cu babyboy) in 33+ Am DPN ul in 15 dec dar voi naste undeva intre 1-10 dec prin cezariana cu Dr Grigoras...inca n-am stabilit toate detaliile. Voi naste la Odobescu si aveam nevoie de cateva ponturi gen: ce sa contina bagajul de spital,ce conditii sunt in spital...Daca vreo (proaspata) mamica imi poate raspunde sau imi poate da cat mai multe detalii...multumiri anticipate

Ceau,
A trecut ceva vreme de cand am nascut, dar iti zic ce-mi aduc aminte si poate fetele o sa ma completeze daca uit ceva.
Deci:
1.bagajul de spital:

• PT BEBE: haine 1-2 raduri + pampers (o sa-ti mai ceara asistentele dc mai trebuie ceva creme sau alte chestii)

• PT MAMI:camasi de noapte 1-2 in prima instanta si o sa-ti mai aduca familia cand iti mai trebuie + halat + papuci + sosete + sticla de apa cu pai ca sa poti bea apa + tampoane 10-20(astea le faci manual) + serv umede + paturica de unica folosiinta (60X90) sa pui sub tine 2-3 bucati + prosop
  • BANI

Asta-mi vine in minte ca bagaj minimal de prima zi....dupa ce te poti ridica si te duci la baie mai ai nevoie de chestiile tele personale de toaleta.

2. legat de conditiile din spital: eu am nascut prin cezariana si conditiile de dupa nastere mi s-au parut cat de cat ok (compar cu cele din saloanele unde am stat iniante sa nasc) adica 4 in salon cu baie - cel putin asa a fost la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Incaltaminte: ultima pereche de papuci e luata de la Melania de la Ortisoara, la preturi cat de cat acceptabile - 65 ron, dar am gasit si in Euro cate ceva numa ca pe noi nu ne incape orice papuc.
Nici nu am vrut sa dau milioane pe papucii pe care Alex o sa-i poarte 2-3 luni asa ca am sarit peste ofetele din Mall :) dupa ce am vazut scorurile.

I-am mai luat la Alex papuci de la Arad din galeria Carrefour.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Noi de obicei luam pantofi din Galeria 1, sunt 2 magazine, ambele pe ultimul rand in dreapta. Primul are pantofiori de la Diana Modi cu talpa foarte moale si draguti, sandale i-am luat Andreei de acolo la 100 lei parca. Al doilea are foarte multe modele, majoritatea in jur de 100 lei. Mi se par mai acceptabile ca pret decat in alte parti. Poti sa mai incerci si la Deichman, dar de multe ori nu gasesti marimea pe care o cauti.
In Flavia stiu ca mai aduc de la Melania in general, poti trage o fuga si la Ortisoara daca vrei, eu de pantofii Melania nu am fost multumita.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput