Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
ratusca83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Sau alta data cand i-ai facut ciorbica si mancarica de legume, s-a dus si a venit cu multe casolete de carne ca a crezut ca sunteti in pana la acest capitol ![]() ![]() ![]() ![]() |
daaaaaaaaaaaa...uitasem de asta!!
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ukume24 spune:
Mada bafta multa la eco si felicitari pentru schimbarea semnaturii...
Eu imi voi face vata cu tifon cum ati zis fetelor pentru ca mi se pare o idee super buna. Auzisem si eu ca nu sunt ok tampoanele si ma gandeam la vata simpla dar faza asta sa le fac dineinte mi se pare super tare. 26+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
ana_o spune:
Maritza, multa santate!
Lore, Madalina, felicitari pentru schimbarrea de semnatura!
Celesta, !
Ana30s, viitoare mami de
, David Ciprian
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Maritza, multa santate! ![]() Lore, Madalina, felicitari pentru schimbarrea de semnatura! Celesta, ![]() Ana ![]() ![]() |
distrabalato, aparusi?
![](pupic.gif)
Gabriela
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Alina, cand ai timp te rog sa arunci un ochi pe concentratia de ulei de Primula. Aici scrie Acid alfa-linoleic 355 mg; Acid gama-linoleic 45 mg. Eu oricum voi lua, dar vreau sa stiu daca e proportional cu ce ai tu. La mine nu a functionat nimic, am ajuns la spital tot cu col inchis. Nici sexul, nici plimbarile, nici curatenia nebuna de ultimele saptamani... ![]() Miruna, ai completat f bine avantajele folosirii tampoanelor de vata. Beatrice, vata nu e libera deloc :), e prinsa f bine in tifon. Fa niste experimente.:) _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 24+ |
Alina pai uite pe cutia mea nu scrie ca a fost importata din state si re-branduita.... zice doar ca 2 capsule (doza zilnica minima) contin un gram de EPO care EPO la randul lui contine 8-10% GLA... deci cum nu se poate mai clar. Asta ar insemna la un calcul simplu intre 80-100 mg de GLA la 2 capsule, deci la 1000 mg. Deci pare mai bun ce ai tu. O sa caut sa imi cumpar si eu pentru ca vreau sa incep cu 2/zi oral de la 34. De la 37 pare prea tarziu avand in vedere ca aveam ca si tine colul lung si bine merci la internare. E drept ca eu nu am facut nici plimbari nici nesting. Am stat si m-am jucat pe calculator non-stop...
anymona foarte tare faza. e calr ca corpul tau era oricum pregatit, sau pe-aproape ca altfel nu functioneaza nici o metoda naturala de inducere.
corina asa e mereu, ironic. unele se chinuie sa ajunga la termen si altele se chinuie sa nnu-l depaseasca prea tare si sa supere planurile doctorului.
Mami de
![](avion.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Hera25 spune:
Si eu sunt de parere ca tampoanele facute de manuta noastra acasa sunt cele mai bune. Eu mai recomand totusi chilotii de unica folosinta de la Chicco parca. Eu am avut chiloti normali la mine f multi, cred ca vreo 14 perechi. Nu va zic in ce hal m-am murdarit in alea 3 zile in care am stat in spital. Va dati seama ca nu am mai luat nici un chilot dinala patat acasa. Ii aruncam. Si mi-am facut niste tampoane fffff mari. A si sa aveti pe putin vreo 3 camasi de noapte. Eu le-am patat la greu...
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si
26+
gabriella1 spune:
bai,dupa cum povestiti am impresia ca-mi raman 200 grame de sange in mine.restul va fi pe chilotii atomici si tampoanele +1000 picaturi
Gabriela
25 + viitoare mami de
Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
hello burticute,
ne-am intors si noi de la control si totul este bine, bebe este foarte activ si puternic, nu prea a reusit sa-mi faca eco ptr ca se agita foarte tare. are 1200g - nu stiu este ok??
sunt fericitaaa
Mami Andreea 27sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
alinushca spune:
inacat, tocmai ce ii ziceam Alinei ca se pare ca cel care se gaseste la noi este foarte bun ca si cantitate efectiva de ingredient activ.
nu prea stiu cat cere o doula. am auzit o singura data ca o moasha independenta cere cam 400EUR?... probabil mult mai putin oricum. problema e ca la stat nu sunt primite... ca deh... nu le convine sa nu te poata prosti in fatza cu orice chestie despre care nu esti bine informata.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 28+