Viitoare mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(145)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ALECSA L,ANDREEA cu placere!!
CHICHI
LORA frumos leganusul!
MARI78 sa cresteti mari!!
Oare ce-o fi cu Office??Nici de Nike nu mai stim nimic!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv

Buna dimineata si de la noi!

Bebecrisla multi ani, sa fii sanatoasa,iubita si o mamica fericita!

felicitari la fetele cu semnatura , ce bine este cand mai trece o saptamana fara evenimente neplacute! Uite asa ne apropiem de clipa in care vom tine bebelusii in brate!

Andreea82 daca tot ai fost la cursuri de baita, imi spui daca a spus ceva despre schimbatul prosopului dupa fiecare baita. Am eu o obsesie cu asta

Fetele care ati intrat deja in luna a 9-a, pe voi v-a chemat mai des la control? Mie mi-a spus ca trebuie sa merg cam la 5 zile, sa masoare oxigenarea, ca-i important sa vada daca totul este in regula si daca apare vreo suferinta la bebe, se intervine mai repede. Acum stau si ma gandesc daca a vazut ceva in neregula sau asa-i dr mai precaut.

M-am uitat si eu la pozele cu burtici , poate in weekend imi face si mie sotul, ca pana acum n-am nici una. Singura nu pot sa fac, ca noi avem aparat mare, cu nu stiu cate obiective, pe care eu nu pun mana

Azi-noapte n-am prea dormit, ca deh ma laudam cu cateva nopti dormite bine si cred ca m-am speriat de spusele lui Eveline

camelia 36+

Cami, nu s-a spus nimic despre schimbatul prosopului la fiecare baita.
S-a discutat ca baita se face la 2-3 zile si nu e nici o crima daca nu e un program strict. Adica daca nu reusesti sa-i faci azi baie nu e nici o tragedie.
Am inteles din tot ce s-a discutat la acest curs ca nu trebuie sa exageram cu grija, trebuie sa ne comportam ca si cu un om normal.
S-a explicat ca pielea bebelusului se populeaza cu bacterii la fel ca la orice om si e normal ca aceste bacterii sa fie cele care populeaza si pielea noastra, a celor din casa. Dupa baita, pielea bebelusului oricum se tamponeaza mai mult, de fapt. (nu se sterge cum facem la noi). Ca atare, schimbarea prosopului nu cred ca e necesara la fiecare baita, decat daca s-a murdarit cu diferite chestii (pisu, caca, cosmetice, etc)
Acum, asta e o parere personala...nu stiu daca e corecta sau nu, dar uite, chiar de curiozitate intreb data viitoare si iti zic, oki?

35+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eu cred ca e ok daca-i faci la bb baita la 2 zile(o zi da,una nu)!!! Mamicile cu bebei,voi le faceati zilnic baita??daca da,pana la ce varsta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Mari78 de ce vrei sa nasti mai repede?Lasa bebelina sa vina cand e ea pregatita.

37+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Lore , ai dreptate, e mai bine sa vina cand vrea ea, asa mi-as dori si eu, chiar daca fac cezariana. Insa imi e teama sa nu mai am vreun episod de tahicardie datorita sindromului meu WPW. Daca se mai intampla si nu reusesc sa imi opreasca in spital tahicardia prin manevre vagale, trebuie sa imi administreze medicamente betablocante(risc mare pentru bebe) sau sa imi "dea" un soc electric (risc si pt mine si pt bebe - se poate produce ruptura de placenta). De asta imi doresc sa nasc mai repede, sa scap de teama asta.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 37+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Eu cred ca e ok daca-i faci la bb baita la 2 zile(o zi da,una nu)!!! Mamicile cu bebei,voi le faceati zilnic baita??daca da,pana la ce varsta??

Pe timp de iarna e clar ca nu ii faceam baita in fiecare zi, imi era frica sa nu raceasca desi temperatura in camera era ok.A venit vara si bietul copil era tot transpirat, ii faceam baita si de doua ori pe zi, asa se mai racorea si se si juca in apa.

37+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna dimineata!

Ana, felicitari pentru tampoane, intr-adevar este foarte bine ca le-ai facut, pe acestea le accepta doctorii, nu tampoanele din comert. Si eu trebuie sa fac vreo 20 cred.

Lora, felicitari pentru achizitionarea leaganului. E foarte dragut si practic si pretul e foarte bun.

Bebecris, LA MULTI ANI!!!

De Office ce mai stiti?

Azi am intrat si noi in 35 de saptamani si am pus pana acum 8 kg. Sper sa se finalizeze igienizarea la Polizu pana nasc eu, sa nu mai am o grija in plus.

2ingerasi, m-a impresionat si pe mine foarte mult "povestea" ta, dar asta arata ce femeie puternica esti si, mai mult decat atat, ce mama devotata si ce norocosi sunt copilasii tai cu asa o mamica.

Klarisse multi

Va pup si incerc sa mai intru si maine.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 34+ AMR 5

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Dap, pai si chestia asta a fost explicata foarte logic. Explicatia e urmatoarea: pielea noastra se regenereaza tot timpul iar la bebei pielea se regenereaza la 2-3 zile (celulele de la suprafata) iar daca noi le facem baita mai des decat poate pielea lor sa se regenereze nu e f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Apropo de baita si de produsele de ingrijire a pielii bebelusilor. Eu la Teodora am folosit produse Bioderma (sunt foarte bune si pentru bebelusii cu piele atopica) : pentru corp si fata Atoderm Gel Moussant si pentru par Sampon Node, non-detergent. Si cremele de la Bioderma sunt foarte bune.

Nici eu nu schimbam prosopul la fiecare baita si intr-adevar, mai era cate o seara pe care o saream de la baita.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 37+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Ahmm, si apropos de ce zicea Loredana mai sus... la baita ma refer aici din cap pana in picioare cu cosmeticele obisnuite: sapun, gel de dus, sampon sau ce folositi.
E normal ca vara, atunci cand transpira sa ii dusulim putin, dar e de ajuns cu apa curata, fara a folosi cosmeticele pentru baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ce mai fac burticile? Un salut calduros va transmitem si noi!

Bebecris, la multi ani! Sa fii fericita si iubita, sa ai un bebe sanatos si cuminte!

Oare cum o fi Office?

Felicitari pt semnaturile noi, va sta foarte bine cu ele

Eu mi-am skimbat ieri semnatura desi, dupa ultima ecografie facuta in 3 august, ar fi trebuit sa o skimb abia vineri. Dar mi-am pastrat regula de la eco de 12 saptamini, atunci si apoi la urmatoarele ecouri a fost cu vreo 4 zile mai marisor. Si, desi nu a mai crescut la fel, il las asa ca nu mai am rabdare! Of!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Mergi la inceput