Viitoare mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(145)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Multumesc mult Ana.

Alecsa_L, 33+ ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata si de la noi!

Bebecrisla multi ani, sa fii sanatoasa,iubita si o mamica fericita!

felicitari la fetele cu semnatura , ce bine este cand mai trece o saptamana fara evenimente neplacute! Uite asa ne apropiem de clipa in care vom tine bebelusii in brate!

Andreea82 daca tot ai fost la cursuri de baita, imi spui daca a spus ceva despre schimbatul prosopului dupa fiecare baita. Am eu o obsesie cu asta

Fetele care ati intrat deja in luna a 9-a, pe voi v-a chemat mai des la control? Mie mi-a spus ca trebuie sa merg cam la 5 zile, sa masoare oxigenarea, ca-i important sa vada daca totul este in regula si daca apare vreo suferinta la bebe, se intervine mai repede. Acum stau si ma gandesc daca a vazut ceva in neregula sau asa-i dr mai precaut.

M-am uitat si eu la pozele cu burtici , poate in weekend imi face si mie sotul, ca pana acum n-am nici una. Singura nu pot sa fac, ca noi avem aparat mare, cu nu stiu cate obiective, pe care eu nu pun mana

Azi-noapte n-am prea dormit, ca deh ma laudam cu cateva nopti dormite bine si cred ca m-am speriat de spusele lui Eveline

camelia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Mari78 de ce vrei sa nasti mai repede?Lasa bebelina sa vina cand e ea pregatita.

37+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Multu Anuta.

Felicitari burtici pentru semnaturi!

Chichi, imi pare rau sa aud ca nu ai scapat de spital!

Lora, e frumos leaganul!

Am primit si noi de curand "mostenire" un leagan pentru bebelinul/bebelina noastra: http://www. lady4ever.ro/leagan-fisher-price-rainforest-open-top---verde--p42188.html
Mi se pare tare practic. Si finuta lasa bebelinul in leagan sa doarma, sa se joace, sa stea cat ea isi mai facea de lucru prin casa

35+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Hm... am uitat ca si noi schimbam semnatura in 34+.
Azi ma bag si eu la spalat rufe pt bebe, incep cu lenjeriile si apoi cu lucrusoarele, ca am primit si eu o punga de lucrusoare aproape nepurtate (de la un bebe care s-a nascut cu 55 cm si nu a apucat sa imbrace mai nimic) , ce numai voi...

34+

Felicitari,sa fiti sanatosi!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona24

ne sade bine cu semnaturica noua?

simona cu matei 35+

F bine!! Felicitari,sa creasca bebitu mare!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB
Anutote pricepi la impachetat absorbante...iti deschizi un SRL ceva?

Eric Joshua

Daaa,SC. Tamponu'-Tifonu' SRL!!!

Felicitari si tie pt schimbarea de semnatura!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camisv

Buna dimineata si de la noi!

Bebecrisla multi ani, sa fii sanatoasa,iubita si o mamica fericita!

felicitari la fetele cu semnatura , ce bine este cand mai trece o saptamana fara evenimente neplacute! Uite asa ne apropiem de clipa in care vom tine bebelusii in brate!

Andreea82 daca tot ai fost la cursuri de baita, imi spui daca a spus ceva despre schimbatul prosopului dupa fiecare baita. Am eu o obsesie cu asta

Fetele care ati intrat deja in luna a 9-a, pe voi v-a chemat mai des la control? Mie mi-a spus ca trebuie sa merg cam la 5 zile, sa masoare oxigenarea, ca-i important sa vada daca totul este in regula si daca apare vreo suferinta la bebe, se intervine mai repede. Acum stau si ma gandesc daca a vazut ceva in neregula sau asa-i dr mai precaut.

M-am uitat si eu la pozele cu burtici , poate in weekend imi face si mie sotul, ca pana acum n-am nici una. Singura nu pot sa fac, ca noi avem aparat mare, cu nu stiu cate obiective, pe care eu nu pun mana

Azi-noapte n-am prea dormit, ca deh ma laudam cu cateva nopti dormite bine si cred ca m-am speriat de spusele lui Eveline

camelia 36+

Cami probabil e doctorul mai precaut altfel cred ca iti spunea daca sunt ceva probleme.
Eu am fost la 36 de saptamani si mai trebuie sa merg pe data de 6 septembrie daca nu nasc pana atunci asa cum se asteapta doctorii.

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Bun venit fetelor noi.
2ingerasi ti-am citit povestea si nu pot decat sa-mi scot palaria in fata ta. Esti un adevarat exemplu, esti o femeie frumoasa, desteapta si puternica. Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara, bebita Antonia sa fie sanatoasa si alaturi de Matei sa iti lumineze si sa iti bucure fiecare zi din viata. Matei este un scump si cu o asa mamica va deveni un barbat pe care multe fete si-l vor dori langa ele.

Buburuza ce burtica frumoasa am vazut eu acolo !

Felicitari tuturor fetelor ce au schimbat azi semnatura ! Tot asa pana la 40 de saptamani !

Azi avem si noi 38 saptamani fix.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 37+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB
Anutote pricepi la impachetat absorbante...iti deschizi un SRL ceva?

Eric Joshua

Daaa,SC. Tamponu'-Tifonu' SRL!!!

Felicitari si tie pt schimbarea de semnatura!!

foarte tare!

Eric Joshua

Mergi la inceput