Viitoare mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(145)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fistiq nu e nici un deranj! Mama le-a facut cu drag!
Si eu imi astept sotul cu o tocanita de ceapa cu pipote de curcan si macaroane!
kiti
2ingerasi nu stiu ce sa zic si cu testele astea!!Rezultatele de la teste nu indica faptul ca bb ar avea boala,ci doar ca are un risc mai mare de a o face!Eu stiu o gramada de fete carora le-a iesit aiurea rezultatele si pana la urma toate au avut bebei sanatosi! Eu nu am facut nici un test,si chiar daca faceam si nu-mi ieseau rezultate bune nu as fi avortat pt nimic in lume!!
Verisoarei tale ii doresc un bb sanatos!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

PUIUTZA condoleante!

Tocmai m-am intors de la dr de familie ... m-a consultat constiincioasa ca de fiecare data si mi-a dat concediul pe august. Bebele dupa parerea ei nu e intors inca (cum credeam eu) dar dupa cat de tare e uterul in partea de jos si burtica lasata mi-a zis sa ma astept pe la jumatea lui septembrie sa vina bebe...uhhhh.... Sa fiu fericita daca trec de 15 sept cica...

34+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Anuto ce-ai soro cu mine? Iete ce activa fusei azi!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

PUIUTZA condoleante!

Tocmai m-am intors de la dr de familie ... m-a consultat constiincioasa ca de fiecare data si mi-a dat concediul pe august. Bebele dupa parerea ei nu e intors inca (cum credeam eu) dar dupa cat de tare e uterul in partea de jos si burtica lasata mi-a zis sa ma astept pe la jumatea lui septembrie sa vina bebe...uhhhh.... Sa fiu fericita daca trec de 15 sept cica...

34+ Darian si mamica de Bianca

Am auzit (si verificat la diverse persoane) cum sa calculezi venirea pe lume a bebelusului, dupa datina babeasca: de la UM scazi exact 3 luni calendaristice si inca 2 saptamani...daca ma iau dupa asta, si dupa cum simt, si dupa parerea medicului de familie, si eu cred ca intre 15 si 20 septembrie nasc...
Mai nou, toata lumea imi spune ca bebe al meu e fetita, ca cica e burta prea nu stiu cum. Sincera sa fiu, am mai auzit ca a mea doctorita ginecolog greseste in privinta a ceea ce are bebe intre picioruse asa ca nu ar fi o surpriza prea mare sa fie nevoie de ,,carucior roz''

Mariuk 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Hello!
Venii de la dr., cam la fel cum am plecat. Adica inca nu nasc. Nu provocat, cel putin. Dr. mi-a zis ca daca nu nasc pana marti, s-o sun sau sa trec pe la ea marti si atunci stabilim exact ziua in care se va intampla asta. Bebelina e bine, ritmul cardiac ok, placenta nu e supramaturata, lichid amniotic mai avem, deci suntem ok.
Am fost sa ii cumpar leagan electronic de la Primii Pasi si n-am mai gasit, asa ca tre' sa dau comanda pe net. I-am luat, in schimb, niste pantaloni tare simpatici si moderni care-mi plac la nebunie, abia astept s-o vad imbracata cu ei. O sa pun o poza pe picassa.

Am citit din urma, dar cam in graba, asa ca va cer scuze daca nu raspund tuturor.

belle_sara, da, nasc in Piatra, cu dr. Ionescu. Dar tu?

2ingerasi, multumim pt. aprecieri!

Va las, ca-s terminata de foame! Scuze!

Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Eu nasc cu dr Tataru.Cu ea am nascut-o si pe Sara si am fost foarte multumita.Acum insa am retineri deoarece la Sara am nascut natural iar acum as vrea sa fac cezariana si nu am pe nimeni care sa fi facut cezariana cu ea si nu stiu daca e ok sau nu.

mamica de scumpete sara si george (33 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

multumesc pt. urarile de bun venit. Dupa cum am mai zis..sunteti tare vorbarete (dar imi place)..ar trebui sa stau non-stop pe net ca sa nu pierd ritmul (in 2 ore ati scris deja 2 pagini). Deocamdata, inca merg la servici si am computerul in fata mea, dar pe urma, va fi mai greu.
Datele mele: UM 30.12.2009 DPN 05.10.2010, doctor Dan Bran Maternitatea probabil President
Ref., la depunerea dosarului pt. indemnizatie, din cate stiu eu termenul e de 60 zile lucratoare de la terminarea conc. postanatal de 42 zile sau a celor 126 zile in total (pre si postnatal) in fct de caz. In cazul in care se depune dosarul mai tarziu se acorda indemnizatia de la data cererii.
Pe mine ma cheama doctorul acum de 2 ori pe luna fata de inceput cand mergeam doar o data (si de fiecare data dau 100 lei) iar din sapt. 36 merg saptamanal...asa ca fiecare doctor cu obiceiurile lui.

Ramona 34si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

multumesc pt. urarile de bun venit. Dupa cum am mai zis..sunteti tare vorbarete (dar imi place)..ar trebui sa stau non-stop pe net ca sa nu pierd ritmul (in 2 ore ati scris deja 2 pagini). Deocamdata, inca merg la servici si am computerul in fata mea, dar pe urma, va fi mai greu.
Datele mele: UM 30.12.2009 DPN 05.10.2010, doctor Dan Bran Maternitatea probabil President
Ref., la depunerea dosarului pt. indemnizatie, din cate stiu eu termenul e de 60 zile lucratoare de la terminarea conc. postanatal de 42 zile sau a celor 126 zile in total (pre si postnatal) in fct de caz. In cazul in care se depune dosarul mai tarziu se acorda indemnizatia de la data cererii.
Pe mine ma cheama doctorul acum de 2 ori pe luna fata de inceput cand mergeam doar o data (si de fiecare data dau 100 lei) iar din sapt. 36 merg saptamanal...asa ca fiecare doctor cu obiceiurile lui.

Ramhold, avem si acelasi dr

35+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

si ca sa-mi dau si eu cu parerea ref. la triplul test...nici eu nu l-am facut pt. ca se recomanda cu precadere femeilor peste 30 sau 35 ani si celor care au in familie cazuri precedente, dar vorba Anei si daca ar fi iesit un rezultat prost nu as fi intrerupt sarcina. Am citit mai demult pe net diverse discutii legate de triplul test iar concluzia mamicilor a fost ca mai bine sa nu-l faci, ca iti faci griji aiurea....asa ca nu stiu ce sa spun..sa repete testul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

nici eu nu am facut testul. am avut numeroase prietene care au facut, le-au iesit rezultate proaste, au dat o gramada de bani, iar bebeii sunt sanatosi tun. si doctorita mi-a zis ca avand sub 30 de ani nu insista sa -l fac (si oricum nu avortam daca iesea pozitiv, doar imi faceam griji timp de 5 luni).
Ramo, si eu vreau la President. ai fost sa vezi cum e?

Tutz cu Julia la purtator 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Despre intalnire la TM, eu de maine ma mai duc trei zile la servici, adica pana marti si de miercuri intru in prenatal. Deci mi-ar conveni de miercuri incolo sau dupa ora 4.

Ramohd bine ai venit!

Daca este sa ne luam dupa termen, eu nasc prima la President, asa ca o sa va povestesc.

camelia 36+

Mergi la inceput