Viitoare mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(145)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Buna gravidutelor,
si eu sunt una din cele care v-au citit mai de mult timp, dar nu m-am "introdus" pana acum pt. ca nu stiu daca pot tine pasul cu voi, ca sunteti tare vorbarete...ceea ce nu e rau dealtfel. Dar sa incerc: am si eu 34 de sapt., asteptam al doilea baiat. Daca vreti sa ma treceti in listuta va dau datele mele cu placere.
Apropos de pregatiri cred ca sunt printre ultimele viitoare mamici ca nu au pregatit inca nimic...dar mai e timp pana in octombrie.
aaa..si sunt din Timisoara, daca mai trebuie intariri...vin si eu.

Ramona 34si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Bine ai venit, sarcina usoara in continuare si la termen

Alina 34+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Intreba Botosel de cele 126 zile. Intra linistita in concediul de odihna si daca o fi sa nasti cat esti in CO, nu-i nicio problema, pentru ca iti vei lua cele 126 zile dupa ce nasti. Asa am facut eu la Teodora si nu am avut nicio problema cu indemnizatia pentru CIC. Singura restrictie este a zilele de dupa nastere, trebuie sa ai minim 42 zile, daca tu vei avea 126 e si mai bine (in aceste 4 luni, iei in mana cam un salariu brut/luna)

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 37+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Bine ai venit printre noi Ramona. Da-ne toate datele tale sa te treaca fetele in listuta. Ce gasca mare e acum in Timisoara

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Suteti invitatele mele la un pandispan usor cu prune galbene si foarte dulci, ca desert dupa pranz.

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Intreba Botosel de cele 126 zile. Intra linistita in concediul de odihna si daca o fi sa nasti cat esti in CO, nu-i nicio problema, pentru ca iti vei lua cele 126 zile dupa ce nasti. Asa am facut eu la Teodora si nu am avut nicio problema cu indemnizatia pentru CIC. Singura restrictie este a zilele de dupa nastere, trebuie sa ai minim 42 zile, daca tu vei avea 126 e si mai bine (in aceste 4 luni, iei in mana cam un salariu brut/luna)

poze noi
Teodora 2 ani+

Multumesc, Mari, pentru raspuns.
Asa am gasit ca scrie si la lege. Mi se parea absurd sa conditioneze si prenatalul.
Nu stiu cine a dat mai devreme site-ul cu drepturi-gravide. Acum sa ma interesez in cat timp trebuie depus dosarul la primarie, ca daca nu imi pun de pe acum reminder, dupa ce nasc nu stiu exact cum va mai fi neuronul.

Valentina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Mi-am comandat o fusta corai de pe net, pentru gravide..nush ce m-a apucat insa mi-a placut. Pana acum ma ascundeam in rochii tip sac, maxi..acum imi vine sa port numai haine mulate sa se vada burta..deh..e dupa cum functioneaza hormonii.

Klarisse graviduta 33+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 6

De pe ce site ti-ai comandat fusta?
De dimineata ma gandeam ca acum vine toamna, o sa se raceasca afara, iar eu nu am nimic in afara de fuste si rochii.Singurii pantaloni care imi vin sunt cei scurti, de pijama
Ma apuca disperarea pentru ca mi-am spus ca nu vreau sa imi cumpar haine speciale pentru gravide, dar cu pantalonii nu cred ca am cum sa scap

Valentina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Salutare fetelor!
Bun venit Ramona, ce bine e ca ne inmultim
Ana, andreea - intalnire de saptamana viitoare e ok. Acum am impresia ca ma paste o raceala, si vreau sa ma asigur ca imi trece pana nu devine ceva mai grav (pana acum am stat in pat cu ceaiul in mana)

Cursul de puericultura presupun ca este de la scoala mamei junior :) si noi am vrut sa mergem, dar din patru intalniri la doua nu ne convenea data. Iar acum in septembrie nu stiu daca nu nasc pana se termina cursul

Si apropo de misunat - a mea misuna tot mai mult acolo jos, si pe mine ma apuca grijile ca isi cauta drumul afara mai devreme decat trebuie...

cineva a zis ca medicul o cheama foarte des la vizita, si este ingrijorata - eu as fi bucuroasa, ca atunci macar stiu ca sunt observata.. Eu acum ma gandesc ca pana in saptamana 37, aproape 38 nu ma intalnesc cu dr., si pana atunci nu stiu nimic de bebelina

Tutz cu Julia la purtator 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

De pe marialetitia.ro.
Asta e fusta care am comandat-o eu:

http://www.marialetitia.ro/poze/892_fusta%20carmen.jpg

Am mai luat produse de la ei, sunt foarte ok.

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Multumesc KLARISSE si TANAMERA . Sper sa treaca repede zilele astea ca abia astept sa imi tin minunea in brate. .

Klarise si eu o simt pe bebelina jos de tot uneori si da cu manuta cateoadata atat de jos incat am impresia ca aproape iasa afara (plus ca ma trece cate un junghi de mi se taie respiratia). Nu te panica (eu vorbesc ) ca de cateva ori am avut impresia ca o sa nasc curand asa de "aproape de iesire" o simteam.

RAMONAHD bine ai venit.

37+ PETRA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

De pe marialetitia.ro.
Asta e fusta care am comandat-o eu:

http://www.marialetitia.ro/poze/892_fusta%20carmen.jpg

Am mai luat produse de la ei, sunt foarte ok.

AMR 6

Foarte frumoasa fusta, sa o porti sanatoasa ! E practica si poti sa o porti cu multe culori.

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput