Viitoare mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(145)
Raspunsuri - Pagina 12
pianna spune:
Fetele din TM daca sunteti interesate: Pe 7 septembrie incepe un curs de puericultura (banuiesc ca Andreea merge la ceva similar.) Sunt 4 cursuri de aprox 2 ore, o data pe saptamana. Toata afacerea costa 150 ron per cuplu. In plus, tatal va mai beneficia de inca 10 zile libere platite dupa nasterea bebelinului.
Pe mine ma tenteaza, dar nu stiu daca reusesc sa-mi conving consortul, ca el vrea doar sa plateasca si sa absenteze cu succes.

31+ cu 
Fistiq spune:
Ana, vrem sa fim si mai grasuti, spre 3 kile asa
Ceea ce-i dorim si Maiei, am vazut pe tati si cred ca ar avea cu cine semana in privinta asta
Apropo ca spunea Klarisse ca il simte pe bb cum misuna "jos". Si eu il simt la fel, uneori e chiar f dureros, asa ca am o intrebare, poate stiti: miscarile astea ale lui b b pot scurta colul? Sau sa stau linistita si sa ma feresc numai de contractii?
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+
Klarisse spune:
Si noi am inceput un curs de puericultura, tot 4 sedinte, 100 lei/sedinta/cuplu, sambata trecuta am fost prima oara, super interesant.
Alea 10 zile de concediu pentru tati sunt super ok insa exista firme unde nu se accepta..a patit un prieten de-al nostru..deci sa va interesati.
Klarisse
graviduta 33+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 6
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Daaa,SC. Tamponu'-Tifonu' SRL!!! ![]() ![]() Felicitari si tie pt schimbarea de semnatura!! ![]() Ana 33+ Maia Elena lu' mama |

tare asta!!!Cristina
Toma Andrei/Alexandru 34+
Klarisse spune:
Fistiq exact chestia asta ma intrebam si eu..ca tot apasand acolo sa nu dea de inteles colului ca tre sa se deschida![]()
![]()
. Off si pana pe 4 septembrie tre sa ma descurc cu panica asta de care nu mai scap

Klarisse
graviduta 33+
Matei
AMR 6
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iunia82 In rest, contractii nedurerose, mai des ce-i drept, dar neregulate... 38+ Ana Lavinia |
Si wu la fel ca tine!

Alina-Mirela
38+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Fistiq spune:
Aveti idee daca s-a skimbat ceva legat de documentele pt dosarul CIC?
Incerc sa caut aici pe forum dar pe linga ca nu gasesc decit niste info fara legatura cu ce ma intereseaza, mai merge si foare greu site-ul.
M-ar interesa de fapt ce acte imi trebuie de la serviciu. Ieri am primit vestea ca de la 1 sept se inchide firma si as vrea sa imi iau adeverinte sau ce-mi trebuie de acum, ca pe urma cine stie pe unde va trebui sa umblu dupa ele...
Merci
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Buburuza_10
Chichi , de pe ce site ai comandat-o pe Sophie? Am vazut-o pe wwww.organicbaby.ro in varianta din bumbac si din cauciuc. Tu ai luat din cauciuc, nu? Ma gandesc ca bumbacul nu prea e de ros!? ![]() 38+ ![]() |
Buburuzule am luat tot de la un magazin online, nu mai stiu care, varianta din cauciuc. Nici nu stiam ca exista din bumbac! E buna de ros!

Cristina
Toma Andrei/Alexandru 34+
Klarisse spune:
Fisticule uite-te aici, poate te ajuta:
http://www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/2/Concediu+ingrijire+a+copilului+si+indemnizatie+ingrijire+a+copilului.html
Klarisse
graviduta 33+
Matei
AMR 6
kiti2205 spune:
Hello!
Ce mai faceti? Nicio veste de la Office?
Am vazut ca vorbeati de baita - eu i-am facut in fiecare seara. Pana la un an cred ca doar de 3 ori nu i-am facut zilnic. Pe capsor il spalam de 2 ori pe saptamana, dar baita in rest, zi de zi. Mi s-a parut important in primul rand pentru ca devine un ritual, il inveti cu un program - baita, papat si nani, plus ca baita ii relaxeaza si dorm mai bine. Si am incercat sa il spal cam la aceeasi ora, mereu, din aceleasi motive.
Pupam 
Kiti,
33+ si mami de Vlad 15.05.2006

Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
lu' mama