Viitoare mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(145)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Fetele din TM daca sunteti interesate: Pe 7 septembrie incepe un curs de puericultura (banuiesc ca Andreea merge la ceva similar.) Sunt 4 cursuri de aprox 2 ore, o data pe saptamana. Toata afacerea costa 150 ron per cuplu. In plus, tatal va mai beneficia de inca 10 zile libere platite dupa nasterea bebelinului.
Pe mine ma tenteaza, dar nu stiu daca reusesc sa-mi conving consortul, ca el vrea doar sa plateasca si sa absenteze cu succes.

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ana, vrem sa fim si mai grasuti, spre 3 kile asa Ceea ce-i dorim si Maiei, am vazut pe tati si cred ca ar avea cu cine semana in privinta asta

Apropo ca spunea Klarisse ca il simte pe bb cum misuna "jos". Si eu il simt la fel, uneori e chiar f dureros, asa ca am o intrebare, poate stiti: miscarile astea ale lui b b pot scurta colul? Sau sa stau linistita si sa ma feresc numai de contractii?

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Si noi am inceput un curs de puericultura, tot 4 sedinte, 100 lei/sedinta/cuplu, sambata trecuta am fost prima oara, super interesant.
Alea 10 zile de concediu pentru tati sunt super ok insa exista firme unde nu se accepta..a patit un prieten de-al nostru..deci sa va interesati.

Klarisse graviduta 33+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB
Anutote pricepi la impachetat absorbante...iti deschizi un SRL ceva?

37+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Daaa,SC. Tamponu'-Tifonu' SRL!!!

Felicitari si tie pt schimbarea de semnatura!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

tare asta!!!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 34+

Mergi la inceput

Fistiq exact chestia asta ma intrebam si eu..ca tot apasand acolo sa nu dea de inteles colului ca tre sa se deschida. Off si pana pe 4 septembrie tre sa ma descurc cu panica asta de care nu mai scap

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iunia82

In rest, contractii nedurerose, mai des ce-i drept, dar neregulate...

38+ Ana Lavinia

Si wu la fel ca tine!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Aveti idee daca s-a skimbat ceva legat de documentele pt dosarul CIC?
Incerc sa caut aici pe forum dar pe linga ca nu gasesc decit niste info fara legatura cu ce ma intereseaza, mai merge si foare greu site-ul.
M-ar interesa de fapt ce acte imi trebuie de la serviciu. Ieri am primit vestea ca de la 1 sept se inchide firma si as vrea sa imi iau adeverinte sau ce-mi trebuie de acum, ca pe urma cine stie pe unde va trebui sa umblu dupa ele...
Merci

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Buna dimineata si de la noi!

Buburuzule multumim pentru micul dejun! Ce burtica frumoasa am vazut!!

Bebecris la multi multi ani! Sa ai nastere usoara si un bebelin sanatos si mancacios!

Anuta, Alynta

Am cam absentat in ultimele zile, sunt cu curatenia si-n plus niste probleme de sanatate prin familie de care a trebuit sa ma ocup! Am zis eu ca ma despart de spital dar uite ca nu prea mi se da voie!

Buburuzule e super girafa, si eu am comandat-o! E haioasa rau, numai buna de ros!

Va urez o zi frumoasa si plina de vesti bune! Ce-o face Office de nu da nici un semnulet?

Chichi , de pe ce site ai comandat-o pe Sophie? Am vazut-o pe wwww.organicbaby.ro in varianta din bumbac si din cauciuc. Tu ai luat din cauciuc, nu? Ma gandesc ca bumbacul nu prea e de ros!?

38+

Buburuzule am luat tot de la un magazin online, nu mai stiu care, varianta din cauciuc. Nici nu stiam ca exista din bumbac! E buna de ros!

Mergi la inceput

Fisticule uite-te aici, poate te ajuta:

http://www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/2/Concediu+ingrijire+a+copilului+si+indemnizatie+ingrijire+a+copilului.html

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Hello!

Ce mai faceti? Nicio veste de la Office?
Am vazut ca vorbeati de baita - eu i-am facut in fiecare seara. Pana la un an cred ca doar de 3 ori nu i-am facut zilnic. Pe capsor il spalam de 2 ori pe saptamana, dar baita in rest, zi de zi. Mi s-a parut important in primul rand pentru ca devine un ritual, il inveti cu un program - baita, papat si nani, plus ca baita ii relaxeaza si dorm mai bine. Si am incercat sa il spal cam la aceeasi ora, mereu, din aceleasi motive.

Pupam

Kiti, 33+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput