Viitoare mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(145)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Anusko, vazui ca nu ma vazusi ieri, dar eu fusai sa stii pe aici. Un pic dimineata ca apoi m-am ocupat cu bucatareala. Mi-am facut salata orientala si pt ca am primit niste pere (vreo 7 kile) le-am facut gem. Apoi pe la amiaza am fost iar la nasa de cununie sa ne mai jucam cu ecograful. Se pare ca bb a ajuns la 2500 gr (yey!), dar ca colul meu e f scurt, intre 1,5-2 cm. Nu si-a putut da prea bine seama ca nu are ce ii trebe. Oricum marti merg la doctora mea si o sa vad acolo ce si cum. Pina atunci stau si eu mai linistita. Of incerc ca daca ati vedea ce e prin casa... asa m-as apuca de treaba.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Buna dimineata dragelor

Buburuza ce mic dejun copios! Multumim.

Bebecris La multi, multi Ani fericiti si plini de impliniri alaturi de familie!Felicitari si pentru semnatura frumoasa.

Andreea felicitari pentru semnatura.

Bubu acum am vazut si eu pozele tale. Esti superba!

Fetelor sa aveti o zi perfecta si plina de vesti minunate!

35+

crina cu VERONICA ELENA

Multumesc, Crinutza! Superba, nu stiu... dar fff fericita, da!!! Cum te mai simti?? Ce face Veronica?

38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

hai ca m-am emotionat... am uitat ca sunt pe prima pagina in odiseea de sept/oct

sa aduc informatiile la zi... sunt in odiseea de ian/febr 2011, in prezent in saptamana 20 de sarcina. nu stim inca ce culoare are caruciorul ca n-a vrut sa ne lase sa vedem. astptam morfofetala de pe 7 sept, cred ca atunci n-o sa aiba ce face.

va doresc nasteri usoare, bebei sanatosi si o viata minunata in familia intregita cu noul membru!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Felicitari!!! Ma bucur mult pt. tine! Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi, indiferent de secretul dintre picioruse!

38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Buna dimineata si de la noi!

Buburuzule multumim pentru micul dejun! Ce burtica frumoasa am vazut!!

Bebecris la multi multi ani! Sa ai nastere usoara si un bebelin sanatos si mancacios!

Anuta, Alynta

Am cam absentat in ultimele zile, sunt cu curatenia si-n plus niste probleme de sanatate prin familie de care a trebuit sa ma ocup! Am zis eu ca ma despart de spital dar uite ca nu prea mi se da voie!

Buburuzule e super girafa, si eu am comandat-o! E haioasa rau, numai buna de ros!

Va urez o zi frumoasa si plina de vesti bune! Ce-o face Office de nu da nici un semnulet?

Cristina Toma Andrei/Alexandru 34+

Chichi , de pe ce site ai comandat-o pe Sophie? Am vazut-o pe wwww.organicbaby.ro in varianta din bumbac si din cauciuc. Tu ai luat din cauciuc, nu? Ma gandesc ca bumbacul nu prea e de ros!?

38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

'Neata!
bebecris, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si cu un bebe sanatos si mancacios, nascut la termen!

Eu azi sunt cam adormita, nu stiu de ce. Dr. mi-a zis sa stau mai mult in pat, pt. ca mi se umfla exagerat de tare picioarele, ca daca ma mai vede asa, mai bine ma interneaza pana nasc...no, i-am zis ca nu ma vede ea internata pana nu incepe travaliul. Incerc sa stau in pat, insa nu prea pot si, oricum, imediat ce ma dau jos, mi se umfla la loc.

A, aseara i-am dat comanda bebelinei de leagan:
http://www. bebestore .ro/mobilier-si-transport/leagane-si-balansoare/leagan-electronic-bebelus-primii-pasi-1.html

Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Lora, dormi!!! Ai vazut ce zicea Eveline ieri despre pisica ei, poate s-o aplica si in cazul nostru! Eu nu am nicio contractie, dar am dormit dupa micul dejun vreo ora si jumatate.. cine stie? Poate-poate!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Intreba cineva acum mai multe capitole (da nu ma puneti sa spun cine ca nu mai stiu nici picurata cu ceara) daca a mai vazut cineva pe undeva scutece Huggies.... eu am vazut, ieri...la greu, la REAL..toate marimile de la new born la cele mai mari.

34+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

'Neata!
bebecris, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si cu un bebe sanatos si mancacios, nascut la termen!

Eu azi sunt cam adormita, nu stiu de ce. Dr. mi-a zis sa stau mai mult in pat, pt. ca mi se umfla exagerat de tare picioarele, ca daca ma mai vede asa, mai bine ma interneaza pana nasc...no, i-am zis ca nu ma vede ea internata pana nu incepe travaliul. Incerc sa stau in pat, insa nu prea pot si, oricum, imediat ce ma dau jos, mi se umfla la loc.

A, aseara i-am dat comanda bebelinei de leagan:
http://www. bebestore .ro/mobilier-si-transport/leagane-si-balansoare/leagan-electronic-bebelus-primii-pasi-1.html

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lora, dormi!!! Ai vazut ce zicea Eveline ieri despre pisica ei, poate s-o aplica si in cazul nostru! Eu nu am nicio contractie, dar am dormit dupa micul dejun vreo ora si jumatate.. cine stie? Poate-poate!

38+

No, atunci fug in pat!

Andreea, f. frumos si leaganul vostru, ai noroc ca-l primesti mostenire. Eu n-am vrut sa dau multi bani, pentru ca stiam de astea de la Primii Pasi si ieftine si bune (am cumparat acum 2 ani pt. finuta mea).

Fistiq, stai calma, ca si la mine e dezastru in casa, dar nu mai risc sa fac curat, ca deja mi s-au umflat iar picioarele si am niste calduuuuri, ceva de groaza. Sambata s-au oferit ai mei sa vina sa ne ajute la curatenie, e super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Si ca sa repet o intrebare pt fetele din Tm(am mai intrebat o data dar vad ca nu m-ati bagat in zeama)!! Cand mai iesim la o" limo"??ca acu suntem cinci si ar fi fain sa mai iesim o data pana nu nastem!! Promit sa nu mai atata! Am o guraa.....
Si m-ar interesa sa ne pove Andreea mai multe despre cursul ala!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Mari78 acum inteleg graba ta...iti doresc multa sanatate si o nastere usoara
Clabuc felicitari pentru semantura reinnoita!
Andreea eu de fiecare data il si spalam chiar daca a mai facut o baita pe aceea zi.Folosesc gama de produse Penaten, nu stiu daca la voi se gasesc.Sunt foarte delicate cu pielea bebelusilor, n-a facut niciodata iritatii de la produsele de care vb.Nu folosesc nici acuma samponel, gel de dus, sapun ci doar o crema de baie(asa scrie pe cutie)cu care il spal din cap pana in picioare.Sapunel n-am folosit niciodata.
Fistiq felicitari si tie pt semnatura!

37+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Anusko, vazui ca nu ma vazusi ieri, dar eu fusai sa stii pe aici. Un pic dimineata ca apoi m-am ocupat cu bucatareala. Mi-am facut salata orientala si pt ca am primit niste pere (vreo 7 kile) le-am facut gem. Apoi pe la amiaza am fost iar la nasa de cununie sa ne mai jucam cu ecograful. Se pare ca bb a ajuns la 2500 gr (yey!), dar ca colul meu e f scurt, intre 1,5-2 cm. Nu si-a putut da prea bine seama ca nu are ce ii trebe. Oricum marti merg la doctora mea si o sa vad acolo ce si cum. Pina atunci stau si eu mai linistita. Of incerc ca daca ati vedea ce e prin casa... asa m-as apuca de treaba.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Ce ginerica grasun am!!
eu am o leneee... bine ca terminai de calcat hainutele! Sunt toate la locul lor!! Numai sa vina bebita!!Acu tre z sa ma duc la cumparaturi ,sa fac papa si curat dar nu am chef! Vreau in pat sa dorm!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput