Polipi la copii?
Raspunsuri - Pagina 2
SoriLea spune:
Unde mai exact la spital Marie-Curie. (ma refer la ce etaj, cam). Mentionez ca nu am fost niciodata in acest spital si nu as vrea sa bantui pe acolo cautand in stanga si-n dreapta cabinetul. sunt si eu interesata de dl. dr Gheorghe. Am auzit numai cuvinte de lauda la dresa dansului.
Multumesc anticipat pt raspuns.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
ILONA_21 spune:
Inaf noua nu ne-a luat nici o analiza din gat am facut niste analize la sange si la urina si acelea ne-a zis medicul orlist ca sunt foarte bune de aceea nu stim daca este vorba de operatie da merge la gradinita dar am avut noroc de o domna educatoare foarte buna si grijulie cu copii care i spala de fiecare data cand e nevoie dar nu se stie niciodata speram sa avem noroc sa scapam de operatie.Sanatate multa!
ILONA_21 spune:
Ira multumesc mult am sa incerc la domnul doctor pentru ca am auzit multe cuvinte de lauda despre dansul sper sa rezolvam fara a fii nevoiE de interventie chirurgicala si nu conteaza banii cand e vorba de sanatatea copilului nostru la noi medici cer banii la operatie cu cat e copil cu atat cer mai mult dar nu e asta o problema,singura problema e ca pana acum nici un medic nu ne-a lamurit.Nu stim unde este maternitatea polizu dar o gasim o sa incercam aolo.MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNS!SANATATE MULTA!
madaluta spune:
Dar in Constanta imi recomanda si mie cineva un ORL-ist bun?
sau trebuie sa venim tot in bucuresti, oare?
IRA_LIZA spune:
Ilona, acum am vazut k esti din Slatina! sorry!
Pai daca vii cu trenul si ajungi in Gara de Nord, Sanador e aproape, te duce vreun taxi, in 5-10 min esti din gara la Sanador. Zic de taxi pt k, pt cine vine ddin provincie, Bucurestiul poate fi aiuritor la maxim! si numai rataceli prin Buc cu bebe dupa tine nu-ti trebuie!
Uite adresa exacta luata de pe site-ul lor:
SANADOR - Clinica Victoriei: Str. Dr. Dimitrie Sergiu nr. 26-28, sector 1, Bucuresti
Delsim, sa ne revedem pe topicul asta cu vesti bune!
ATENTIE! PROGRAMATI-VA DIN TIMP! nu stiu cat de solicitat este dr Gheorghe si in privat, insa am inteles k e aglomerat si acolo.
ILONA_21 spune:
Ira noi venim cu masina,ms mult pentru adresa chiar nu stiam de unde sa fac rost de ea.Ne mai trebuie si altceva in afara de trimitere de la medicul de familie?Eu am toata analizele facute la sange si urina acum o saptamana decat cel din gat nu il avem..
liliana csaki spune:
Ilona, asa cum ti-a zis si Ira, fa-ti programare intai, altfel s-ar putea sa ai surpriza sa aiba programul full si sa nu te primeasca(vorbesc de Sanador), daca te duci la spital, astepti, dar vede copilul.
IRA_LIZA spune:
Ilona, daca te duci sa-l consulte pe bebe la Sanador, adica in privat, NU iti trebuie trimitere. Iti trebuie daca te duci la spitalul de stat. Tu ia-ti daca te simti mai linistita asa.
...si, da, asigura-te k ai clare data si ora consultului sa nu bati drumul degeaba. Naiba, si aici in Bucuresti e o prbl sa mergi cu copil mic dupa tine dintr-un cartier intr-altul, de aia am si ajuns noi la Sanador in loc de Budimex, daramite sa bati tara pt consult!
Tel pt programare cred k tot pe site-ul lor gasesti, stai k ma uit acuma si ti-l dau:
scrie asa:
Programari
Pentru consultatii se pot face programari telefonic in oricare din clinicile Sanador , la numarul de Call Center: 021-9699
Eu nu stiu daca pot sa afisez aici link catre Clinica Sanador sa te uiti si singura, insa sigur daca dau un search pe Google gasesti site-ul lor in cz k mai vrei sa afli alte lucruri.
Eu in locul tau as avea grija sa spun explicit la telefon faptul k vin din Slatina si sa se asigure 100% k nu va fi nici o prbl cu ora & data consultului, stii cum e, privat-privat, da' tot romani suntem cand e vb de "amanunte" gen timpul tau, nervii tai si altele (ma refer aici la fetele de la receptie care mai pot face incurcaturi - rar dar se poate).