Sezatoarea canadiana (189)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Nelia, m-am tot gindit la tine si Tudora vazind reclamele de la Cavalia. Noi nu am fost dar am prieteni care mi-au spus ca este exceptional spectacolul. Cred ca ar adora Tudora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Diana, mersi de pont. De fapt, tu mi-ai mai zis o data despre locul ala, dar am uitat. Andrei e bine (in faza de stagnare la capitolul alergii), tot mai mare si mai smecher, cu o separation anxiety cam exacerbata, as spune, tinand cont de faptul ca sta acasa cu mama, dar asta este. La anul urmeaza gradi si pt. el si atunci sa te tii. Cum e Victor? Sonia a inceput gradi? Asta iti da si tie mai mult timp de studiu.

Dragaica, felicitari pt. pitici. Sa creasca mari si sanatosi. Noi am facut masa de dupa botez la Casa Grecque, dar a fost ceva restrans, doar cu cei apropiati. A fost ok. Pt. la biserica noua ne-a spus preotul ce sa aducem si le-a spus si nasilor ce trebuie sa aduca ei. De imbracat, l-am imbracat noi cu haine pe care le avea deja si dupa ce l-a scos din apa, l-a imbracat nasa cu haine noi, albe. Andrei a urla din gura de sarpe tot timpul, dar era si mare deja (avea vreo 7 luni jumate) si deja stia cine e mama (aia care are tzatza )

Ankalaura, noi avem mobila si de la Ikea si de prin alte locuri. Am gasit si chestii bune/rezistente la Ikea si chestii proaste care s-au rupt/distrus repede. Ma gandesc ca exista destule firme unde poti face mobila la comanda, asa cum erau in Ro. Pe net ar trebui sa fie ceva contacte, daca dai o cautare.

Mona B, felicitari pt. job si asteptam primele impresii.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Va astept la noul capitol 190.

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput