Ce fac din piept de pui?
Raspunsuri - Pagina 2
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 de obicei evit sa citesc rubrica plina cu bunataturi de la asa gospodine da' avand aceeasi problema ,am zis "hai, fara sa salivam".greu ,da' inca rezistam. mi-as pune un carlig la nas sa nu mai am miros Corina, reteta ta e in tigaie va doresc o seara minunata !multumesc tuturor Gabriela 24 + viitoare mami de Tudor Andrei "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Sa-ti fie de bine ! Cum a iesit reteta ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CorinaDani
Sa-ti fie de bine ! Cum a iesit reteta ? Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
buuuuuna!!!!!!!!!
repetam saptamana viitoare ca bb nu se da in vant dupa carnita. Mananc,imi place , nu ma satur si totusi mi-e putin greata
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
luisa1983 spune:
asta este tare buna....http://www.culinar.ro/retete/gateste/6/171/8949/salate/salate-din-carne-de-pasare/salata-din-piept-de-pui-cu-ciuperci-si-castraveti-murati.htm , am prelucrat-o putin ...am pus usturoi trecut prin masina speciala ,morcovi fierti si ceva cartofi fierti .Am pus piper si putin marar.
sau snitel din piept de pui....
elaga spune:
Tai pieptul cuburi mai mari, le prajesti un pic, le scoti si in uleiul care a ramas pui rosii, eu le mixez cu blender-ul. Adaugi sare, piper, o lingurita de zahar, busuioc si le lasi sa fiarba la foc mic cam o ora. Adaugi pieptul de pui, mai lasi 20 de minute, adaugi usturoi pisat, o capatana la un piept de pui generos si cam 2 kg de rosii. Dupa ce ai pus usturoiul opresti focul. Daca mai faci si o mamaliguta succesul e garantat.
dana d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani o reteta interesanta, nu pot sa spun ca am inventat-o eu, am incercat si mi-a placut ce a iesit pieptul de pui il tai cubulete, nici prea mari, nici prea mici separat, tai in bucati mai marisoare, ca pentru frigarui, urmatoarele : ceapa, ardei gras sau capia, rosii pe care le vei decoji (sau poti folosi rosii decojite din conserva), daca iti plac poti adauga si vinete, ciuperci pui intr-o tigaie de teflon ceapa si ardeiul gras (+vinetele), le "calesti" la foc potrivit pana se patrund un pic, adaugi ciupercile (daca e cazul), mai lasi pe foc amestecand mereu, ultimele se pun rosiile cubulete si sosul lor; lasi sa se mai patrunda toate legumele, adaugi sare, piper, cimbru, oregano, usturoi, dupa gust si preferinte; golesti amestecul intr-un castron sau intr-o cratita in aceeasi tigaie de teflon pui cubuletele de piept de pui, le calesti si pe acestea bine bine (se fac relativ rapid, carnea este frageda si bucatile mici) apoi adaugi amestecul de legume preparat anterior, lasi sa clocoteasca putin, sa se patrunda aromele, mai adaugi , daca este necesar - sare, piper, verdeata (daca iti place) daca ai observat, nu se foloseste ulei, asadar e o mancare sanatoasa si foarte gustoasa se servesc ca atare, sau ca garnitura la orez, paste, cartofi natur eu le-am numit "frigarui la tigaie", pentru ca gustul este foarte asemanator frigaruilor preparate pe betisoare, la gratar Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Asa am facut doar ca am adaugat putin ulei la calit si nu am pus oregano si cimbru, doar patrunjel, piper, usturoi. A fost super iar ca garnitura am fiert niste spaghete. Fetele au mancat cu pofta si mancarea a tinut mai putin decat vroiam.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA