Gasca de Constanta *121*
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
bettyk spune:
Cornelia, acelasi ghiozdan il vrea si Alexia mea. dar pe roz. am gasit asa cum vrea,pe roz,in carefour,dar e 260 lei. probabil voi da si eu comanda pe net. dar la mine e problema cu adresa si sa vad daca exista si alte modalitati de livrare. Multumesc pentru pont.
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
DanaAlex spune:
salut!!!
si noi pe acasa, ne-am racorit bine azi prin mamaia, amm stat pe langa lac, iar acum Tibi somn si eu ma dau pe net
Camelia- multumesc...daaaa, ne pregatim de concediul mult asteptat, plecam miercuri ...retur in jur de 10 sept...apoi munca!!!
Cornelia- hainutze next mai gasesti si in doraly noul corp, la urmatoarea intrarea spre mangalia fatza de intrarea principala (alambicat, dar mai bine nu stiu sa explic...cand ajung acolo, ma uit la numarul magazinului)
Crixia - La multzi ani sanatoshi si fericitzi, tatalui tau!..n-am apucat sa ma uit pe poze, iar mi s-a stricat tastatura la laptopul mare si sunt pe cel mic (care incarca fff greu)
Bettyk - numeri orele!!!mai e putzin...si mai putzin ...
andata spune:
'Seara, minunatele.
Crixia, sa-ti traiasca taticul multi ani fericiti.
Dana, tot ma tin sa iti spun ca am notat dorintele tale. E timp de discutat, cand te intorci. Pana atunci drum bun, vreme superba, concediu minunat si intoarcere cu bine
Tuturor care au urat de bine pustoaicei mele la aniversare, va multumesc din suflet. Nu mai nominalizez, dar va am pe toate la suflet
Lali, eram datoare cu un raspuns referitor la sculpey. Nu se coloreaza, e gata colorat. E tot o pasta polimerica, asa cum e fimo, dar mie mi se pare mai flexibil, mai usor de lucrat cu el.
Zilele astea nu am apucat sa recuperez, am fost cu fii-mea la festival si a avut atatea emotii incat a cantat aiurea. Tat'su n-a rezistat sa filmeze decat 1/2. Noroc ca a filmat cumnata-mea cu telefonul, acum tre' sa recuperez filmarea
Voi stiti ca eu ma gandesc la toata gasca, chiar daca nu va mentionez pe toate, da?
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
DanaAlex spune:
tiii, se simte toamna afara!!! am "fugit" pana in city si m-am intalnit cu o prietena, apoi am facut turul magazinelor si in final am cumparat...2 copane de pui, salata de varza si salata de sfecla, pe care le-am rontait la bourbon-ul de afara...imbracate in tricouri, am inghetat!!!
apoi am vizitat si diverta, ne-am holbat si la standurile centrale si ...am plecat spre casa!!!
total cumparaturi: 0, consecinta directa: sotz fericit (care isi pusese mainile in cap, cand a auzit destinatia mea )
oricum, incep sa fiu din ce in ce mai dezamagita de city...importuri ieftine vandute la noi ca tzoale firmate (iar marcile americane (ieftinaturi in tara lor), la preturi colosale in ro)....vai de noi ce vremuri !!!
ca atare, pot spune ca azi am vizitat "muzeul" city mall
ma duc sa fac o baie sa ma incalzesc!...stiu ca jumatate din oras are revizie la apa calda ....urmam si noi
Andata,dupa 15 sept vorbim....dar sper sa scrii mai des
CRIXIA spune:
Multumesc fetelor pentru urari! sa-mi traiasca tatal, sa fie sanatos, sa-l am cat a mult langa mine, sa suplineasca si lipsa mamei...ma mai apuca si pe mine dorul, ii simt lipsa. Iar tata, el pe mine ma are si eu pe el...asa ca m-antelegeti
Cat despre mandre...sunt mari si smechere! A mica e cam sefa, nu poti sa-i iei ceva din mana( nici macar cand o schimb, pentru cateva secunde) ca se pune pe un plans.....
Iar A mare ne invarte cum vrea ea. Mai nou cica ii e rau in masina si face ea alegerea, cica sa plecam cu masina lui tati de servici, care este micaa si nu prea incapem toti 4. Sau isi aminteste de Tico( care e vandut de 1 an), cica in el nu ii era rau. Incerc sa vad partea buna, daca spunea ca nu ii e rau in Bentley sau Maseratti :)
Alexia are laringita, a avut dreptate Lulu, c ane bantuie un virus de gat, si eu l-am luat dar am doar dureri, vocea e ok.
Aseara am ajuns in Vama Veche, am luat pulsul, am vizitat niste prieteni care erau cu cortul. Adica am stat toti la terasa si la plecare ne-a invitat sa le vedem "sufrageria". Nu mai vroia Alexia sa plecam, se indragostise de cort. Ana a ramas la bunica, cred ca e una din primele 3-4 nopti petrecute in deplasare. Am avut emotii pentru ea, dar totul a fost bine.
In seara asta ne-am adunat la curte, copii, rude...Ana a stat la botul catelului, cu greu o luam de langa el.
Hai c-am dat cam mult din casa, ma retrag sa o culc pe Alexia. Nu stiu daca pot intra maine, urez de acum La multi ani Ionut al lui Merry_ana!
Va doresc o saptamana buna! Eu marti plec la Bucuresti pentru o interventie chirurgicala..cine mi-a citit blogul a aflat ce ma chinuie...sper sa revin cu bine!
Pupicei!
Cris mami de Alexia & Ana
DanaAlex spune:
Crixia- sanatate multa! sa revii cu bine
p.s. ai doua frumoase (am reusit sa vad pozele)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happymumy/happymumy.jpg)
happymumy spune:
Neata!
Sanatate multa Crix!
Am si eu o intrebare, cu ce tratez un rosu in git? In afara de antibiotice, mai ales ca nu are febra si nici scaune moi.
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
Mneatza..rapid deocamdata ptr happy...rosu in gat niciodata nu il tratam cu antibiotice...este viral(acum este plin in oras)..noi il tratam mereu cu succes cu homeopate(Homeogene, influenzimun) si mai imi aduc aminte, si inghetatta clar( vb serios, nu glumesc). Tratament dat de dr Sima.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
DanaAlex spune:
'neatza!!!
n-a dat nimeni cafea azi???, invioratzi-va si punetzi-va pe scris
Happy, cel mai bine consultzi doctorul curent al Aylei...stie cel mai bine ce medicamente sunt bune pentru organismul ei.
noua, pediatra nu ne prescrie nimic la roshu in gat, trece pur si simplu ...doar daca e necesar incepem cu medicatzia, altfel poate fi trecator si organismul sa lupte impotriva...
antibiotic mai incolo, daca se complica simptomele...sanatate multa!
andata spune:
Chestia cu inghetata la rosu in gat e verificata de mine. Numa' ca inghetata tre' sa fie un pic topita, nu tare
Dana, multam fain de , prinde bine
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita