Fluturasi de martie-aprilie 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ama, eu pun vin in friptura si iau si 2 inghitituri asa sec...Mi-e pofta nu stiu de ce sincer. Nu imi pun un pahar sau jumate, iau pur si simplu una doua guri din sticla...asta cind fac friptura la cuptor deci nici macar saptaminal. Intr-adevar studiile arata ca afecteaza creierul bblusului, dar eu zic ca in friptura sau o gura d epofta nu se simte...

Simona, mami de baieti David si Matei si 11+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ama, suna si arata bine reteta ta , dar nu am sos de soia si amidon in casa si afara nu ies nici sa ma bati, ploua cu galeata si cred ca m-as intoarce uda pana la piele ca ploua cam din toate partile O sa incerc sa ma descurc cum pot si cu ce am ...

De vin nu stiu ce sa iti spun , dar cred ca o gura asa de pofta sau in mancare un pahar nu are nimic dar nu prea des, ca ce e mult strica. Stiu un caz in care o mama a obisnuit sa bea in fiecare saptamana cate un paharel doua de tarie, bere, vin, sampanie.... si a nascut o fetita cu handicap , retard mintal .

_
BB on board!!! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo , tati a lucrat bine, nu eu inca imi e frica sa ma bucur prea tare....poate peste 2 sapt am o confirmare si de la dr meu. desi am vazut si eu clar azi

strumfule din piept de pui eu fac asa:
-o supica light cu multtteeeee legume si galuste pufoase
-o ciorbica a la grec
-o tocanita cu piept de pui, ciuperci, porumb, rosii.... si cu piure langa
-la cuptor cu cartofi, ceapa, ardei gras
-ciulama cu smantana (dar merg mai bine copanelele)
si acum nu imi mai vin alte idei

roxy cum esti???

mamica fericita de 2+ si 14 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

cine mai merge zilele astea la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

eu merg vineri si am emotii de mor deja :)) sper sa aud inimioara :D ca daca nu o aud acum e rau de tot iar! :(

6+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna burticutze
bb_yasmi felicitari pt culoarea caruciorului
eu consider ca o gurita de vin, bere, lichior nu afecteaza cu nimic iar in mancare nici atat nu are ce afecta ca doar fierbe.
am mancat azi cat pt 2 zile si acum imi vine inapoi, sper sa nu faca cale intoarsa.
cat despre petele maronii eu zic sa mergi la doctor ca sa fii tu mai linistita
toate burticutele

11+http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

ama sunt sigura ca va fi bine!!! la ce dr esti la cab cioata?

dya

Mergi la inceput

unde sunteti????

merg sa culc si eu buburuza ca parca sunt rupta-n doua dupa ziua de azi... asa mult am avut de umblat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Simona , eu m-am lasat de castraveciorii mei...noaptea trecuta m-a intepat de nu am mai putut rinichiul stang...pai haplea de mine am si baut otetul ala dintr-un borcan
sotul azi cand i-am dat voie sa manance ultimi 2 castaveciori s-a mirat....

Strumphitza, ce bucurie pe tine...mergi in vizita la soacra...mie din seara asta mi s-a pus mai rau pe ea
i-am zis la al meu ca iese scandal mare daca o prind pe aici cand am sa nasc
...pai ma suna socrul...si nici bonjur nici altceva ca sa il d-au pe fisu la tel...eu ii zic ca e plecat si a zis ca trece pe la ei...bine pa...eu...dar T (ca ii zic pe numela soacra ) ce face?....e e si ea pe aici....nu stiu pe unde...si fix laga el se aude ea tusind.....mi-a intrat in cap ca ma evitade cand am ramas insarcinata si azi mi-a confirmat incaodata....

bay, nu ma speriati cu alcoolul ca eu am mai luat cate o gura de bere....ba si un vin inainte sa incep antibioticul....aveam un vin alb dulce...yamiii

a, voi cafea mai beti....cafea cu cofeina....eu cred ca am mai baut de vreo 3 ori dar o fac ff slaba si uneori o mai lungesc si cu lapte...dar asa a apuca poftele...ieri am baut si un3in 1 dar facut intr-un pahar sonda

Ama sigur va fi bine!!!!!iti inteleg starile ca si eu imi doresc sa am un ecograf la indemana
eu pe 31 merg la eco
pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Yasmi la Simedrea. Mi-e tare drag si Cioata, am numai vorbe bune despre el, dar e prea ocupat :) si mi-a placut mult si de Simedrea :)

6+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput