Fluturasi de martie-aprilie 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
aaaaa anaxena calendarul chinezesc a fost exact invrs la mine.......la primul mi-a iesit baiat si am avut fetita si la al doilea imi arata fetita...
mamica fericita de 2+ si 14 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
ama22 spune:
am activat@ scuze, nici nu stiam ca nu e activat ;)))
6+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
strumphitza spune:
yasmi, sper ca nu daca baiat iti doresti , cat o priveste pe buburuza cred ca o sa realizeze un pic mai tarziu care e diferenta dintre unu si doi
Apropo de doi, sotu` mi-a spus acum cateva seri in urma ca el a fost foarte foarte multumit si cu inima impacata ca la eco de sapt trecuta nu a vazut 2 ci doar un bebe pe monitor ca el avea o frica ca-s doi, ca eu il speriasem ca am sanse mari sa fac gemeni ca in familia mea avem multe perechi din partea mamei mele...plus ca si eu am facut parte dintr-o pereche dar numai eu am supravietuit, fratiorul sau surioara mea absorbindu-se, daca m-am exprimat corect, iar acum eu sunt mandra posesoare pe ovarul stang al unui chist dermoid
Ama, activeaza-ti PM- ul ca sa putem sa iti trimitem mesaje private cu user si parola pentru conturile odiseei noastre
_
BB on board!!! 9+
bb_yasmi spune:
eu va pup. ma pun sa le pun putin in ordine ca e dezastru ce e in casa cum nu am fost pe acasa azi....si apoi in parc.....desi asa as sta si eu in pat putin....
strumphitza spune:
Mi-a trimis sotu` email, ca ce mai fac bla bla...si ca el e foarte busy la munca dar abia asteapta sa se termine saptamana si oricum maine e Friday ...Hellooooo....bai nene, obosit mai esti daca la tine maine e vineri, maine e joi si avem programare la 6 pm sa ne intalnim cu moasa, si acum vreo 2 seri in urma m-a asigurat ca nu a uitat ca si-a trecut si in calendarul de la munca
_
BB on board!!! 9+
cris85 spune:
Salut fetelor
luni am fost si eu la ginecolog, am vazut bebele si i-am auzit inimioara, este mai mare cu 4 zile fata de data ultimei menstruatii, iar azi dimineata am fost sa fac analizele de sange..
Sufar cu greata de numai pot ieri cand m-am intors de la medic am trecut prin fata unei pizeri si mirosul puternic m-a provocat si am vomitat din pacate acolo pe strada lipita de un zid..
Ce rusine mi-o fost Eu intotdeauna am condamnat persoanele cu un astfel de comportament iar de data asta am facut-o si eu Se mai uita vanzatoarea de la pizzerie la mine...dar ce era sa fac.. nu am reusit chiar sa ma abtin..offf
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 7+ ptr a doua oara :)
Deea99 spune:
buna burtici!
Yasmi felicitari pt surubel!....si asa sa ramana daca voi va doriti pereche
eu vreau neaparat boaba de cafea si sper sa se vada martea viitoare
pliul nucal se masoara in saptamanile 11-13+6 zile....+6 zile mie mi-a spus doar la cateva clinici unde am sunat....caci la inceput tare nelamurita eram cu ecografia si DT....
Lalely mie mi s=-a intamplat sa vad pe tamponul zilnic sau cand m-am sters o secretie de culoarea ciocolatei cu lapte....
m-am ingrijorat tare si am si mers la dr. insa dr mi-a zis ca mai sunt normale si astfel de secretii si mi-a recomantat pt orice eventualitate arefam 200 Progesteron) 2 pe zi dar intravaginal...dar nu mi-a mai aparut de acum o saptamana...suntbine...am pus si ovulele astea...recunosc ca nu 2 pe zi...doar una seara...
sper ca si la tine sa fie doar o curatare sa zic asa si totul sa fie bine....iti inteleg ingrijorarea si zic ca cel mai bine e sa te vada doctorul si sa iti faca si o eco....
Madutza2 felicitari pt sarcina!!!
sa fie intr-un ceas bun si sa ai un bebe sanatos!
pe sot il cam inteleg....daca e tot fata ..sarcaul cu 4 fete pe cap
Madutza zici ca ai facut ecosi DT la CMP ...sa stii ca si mie mi-a placut ce am vazut pe site la ei...eco de care a fost 3d?...ca daca e asa au preturi bune
eu m-am hotarat 100%pe marti la dr.Parviz...daca nu oi fi multumita avand in vedere diferentza ce imi apare mie intre Um si eco poate fac si la CMP o eco pe 3-4 septembrie....tu ai optat pt un doctor anume de la ei?
Simo ce aproape stai de moghioros. aseara am fost cu fiimea si cu bici prin parc
Strumfitza stii ca si mie mi-a fost tema sa nu vad 2 la eco....tata este din gemeni si mai are 2frati tot gemeni..
hai inteleg si tu pe sot..vrea si el mai repede in weekend
bb_yasmi spune:
deea multumesc de raspuns. azi aveam 13+5 zile dupa UM si 14+1 dupa eco. pliul nucal era de 0.8 mm si dr a zis ca e fff bine.
wmagnolia spune:
lalely07 si mie mi s-a intamplat sa patez cu sange.
La mine a fost si rosu si maroniu vreo cateva zile tot prin saptamana a -6 a. Oricum mie mi-a spus doctora ca pana in saptamana 12 mare lucru nu au ce sa imi faca decat acid folic sa iti prescrie. Daca e sa fie avort spontan in general se intampla in primele 3 luni. Odihna multa si fara efort si stres.
Deea99 spune:
Doamne ajuta!!!
am vazut si eu pozicile...ce bine se vede bebe ...ce fel de eco a fost 3d
eu tot intreb ca asta al meu nu stiu ce eco o sa-mi faca
ca nu mi-a zis la tel
ai o burtica tare frumoasa....si mare...si a mea e mare dar eu m-am si latit...am inceput sa pun si pe lateral
acum poate si ca sunt mai baba ..asimilez mai repede
azi mi-a fost chiar ff bine.
am facut niste rosii suc.acum ies in curte sa coc niste vinete
pe la praz am urcat sa bag rufe la spalat m-am pus putin in pat ...si am tras un pui de somn de m-am si mirat de mine
dar cand stateam intinsa si linistita am simtit niste gadilaturi in partea stanga...oare o fi miscat bebe...asa devreme se poate...au fost cam in 3 reprize