Fluturasi de martie-aprilie 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

Buna fetelor;
am fost si eu aseara si mi-am luat acid folic de 1 mg, pt ca cel de 5 mi-a zis farmacista ca e cu xilimarina, si cum nu stiu ce-i aia, am luat de 1mg; voi cum luati?din acela de 5 cu xilimarina? am inceput sa am dureri de burta ca la ciclu, inca nu vreau sa intru in panica, am programare abia de 16 septembrie.... ma incurajez cu gandul ca si la prima sarcina a fost cam tot la fel;
va pup si sarcina usoara tuturor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Adialex eu iau de 5mg , dar nu scrie ca e cu silimarina....ma duc sa ma uit pe cutie

nu sta cu durerile de burta ca la menstruatie....mie mi-a recomandat dr. no spa

dar pe la 5-6 s cand inca nu ma dusesem la dr. si nu stiam de sarcina am avut niste dureri cunte de ma inghenunchiau
apoi dr. a zis ca nu trebuie sa ma doara burta si sa nu stau cu durerile si mi-a recomandat 2-3 pastilute pe zi....eu am luat din cea de 40mg...si imediat ma calma....nu am luat mai mult de 1pe zi
pe cutia mea scrie ACIFOL 5mg....si este de la zetiva

Anaxena bine ca ai zis ca se elimina daca este in plus in corp pt ca eu la neuronul meu batran am avut zile cand am luat si 2 pastilutze...adica 10mg
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitol nou, 18!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

fetelor eu am o mare dilema: din dorinta de a afla cat mai multe lucruri si a ma documenta, acum nu stiu cum sa nasc.

mie mereu mi-au zis doctorii ca fiind destul de ingusta in bazin va trebui sa nasc prin cezariana dar cumva ma incapatanam sa nasc natural cu epidurala.

pana am inceput sa ma gandesc la ce e mai bine pt bebe. si chiar nu stiu. la naturala exista riscul sa se nasca cu cordonul in jurul gatului, am oroare de forceps sau vacuum si nu as suporta sa stiu ca trag de bebe intr un fel agresiv. problema e ca m am uitat la o gramada de video cu nasteri naturale si am vazut cum ii trag de cap si parca mi se face rau cand ma gandesc:( ba de cap, ba de manute, e destul de agresiva procedura, mai ales ca si bebe munceste in timpul nasterii naturale.

pe de alta aprte prin cezariana parca se exclude orice risc pentru copil, il scot frumos si gata. e drept ca pentru mama cezariana e mai invaziva si implica o recuperare mai grea si mai indelungata...

sunt intr-o mare dilema. voi cum vreti sa nasteti?

8+

Mergi la inceput