Fluturasi de martie-aprilie 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annelissro spune:

imediat sa bag ceva sa pot avea drepturi depline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Lalely ai un cocon destul de lung..16mm...pai la mie a fost la prima eco 9,5....si mi-a zis ca am 6s....

eu nu stiu cat am colul...chir nu mi-a zis doctora nimic
sa ma uit la prescurtarile de pe pozica sa vad ce scrie

uff am vazut la stiri alta bomba, ca cica se desfiinteaza maternitatea giulestidaca ii vor actiona in judecata le ia dreptul de practica..si eu unde o sa nasc

pana la ora asta nu am primit nici un tel de la dr....sper ca nu mi-au arestat-o ca au avut procuratura pe cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

scuzati greselile de scriere....dar asa repede scriu sau ma tot solicita fiimea .....acum va las ca trebuie sa plec in parc

pupicei si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

deea99 e un dezastru ce s-a intamplat la giulesti, o sa vedem ce se intampla cu maternitatea. daca totusi o sa fie inchisa, eu iti recomand filantropia, am multe prietene care au nascut acolo si au fost foarte multumite, au si o aripa noua care a fost renovata si permit taticilor sa asiste la nasterea prin cezariana :)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ama22..sacul are 16 mm...asa ii zic eu bebe.Inca nu s-a vazut embrionul...:(...Mi-a zis medicul ca este un semn bun ca a aparut vezicula vitelina care are 1,9 mm.
Ama sunt ciudate dimensiunile asa este!Asta mi-a iesit.Sper ca este bine...si voi evolua bine

Deea...nu cred ca se va desfiinta Giulestiul.Iti dai seama ca nu ar face fata Bucurestiul cu nasterile.Parca saptamana trecuta erau toate spitalele in panica ca nu pot tine si copii din Giulesti ca sunt supraaglomerate.

O rugaminte:stie cineva un site unde pot citi toate etapele evolutiei fatului?Eu asta cu vezica vitelina nu o stiam ..si nu reusesc sa gasesc un site cu cat mai multe info...

Va pup!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Lalely - dimensiunile sunt ok. Eu ma miram doar ca ai zis ca bebe are 16 mm, acolo nu intelegeam. Lasa, cand o sa apara embrionul nu mai zici la sacul gestational bebe ;))

Uite aici cateva info:

http://www.reclamamascataatentie/sarcina/simptome-sarcina/Sacul-Yolk-semn-de-sarcina-la-prima-ecografie-a5446.html

http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=2&language=73

http://www.babyonline.ro/Sarcina/Calendarul-sarcinii.html?sc=5659

6+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am plecat la intalnire ...cu moasa . M-am facut bella si rapitoare sa ii placa moasei de mine si poate daca o rog frumos ima da sa ascult inimioara lui bebe

Va pup, revin cu impresii si amanunte mai tarziu

_
BB on board!!! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna, ne mai tineti minte?!

Nu am mai intrat din lipsa de timp si sunt in urma rau cu cititul...
Vreau, ca inainte de toate sa urez felicitari mamicilor care au aflat ce fluturasi ascund in burtica si sanatate multa mamicilor care inca au probleme cu starile de rau

Despre noi, suntem bine... am fost pe 24 la ginecolog si mi-am vazut comoara din burtica. O comoara mica de 19,4 mm, mai mic cu o saptamana decat UM dar foarte activ, ca misca intr-una, bataile inimioarei normale, era ok.
Am discutat cu ginecologul despre faptul ca vreau sa nasc si a doua oara prin cezariana si mi-a spus clar ca nici un doctor nu-mi poate promite acest lucru si ca vom vedea cand se apropie nasterea...asa ca sunt putin dezamagita...dar asta este...
Ne-a dat timp de gandire pana la urmatorul control, in legatura cu triplul test, daca vrem sa-l facem sau nu...dar eu aleg sa nu-l fac...
In rest mi-a luat sange pentru analize si mi-a spus ca o sa ia legatura cu ginecologul cu care am nascut prima oara sa afle cum a decurs operatia.

Starile de rau inca persista, ieri la job mi s-a facut rau, de mai aveam putin si lesinam, noroc ca am apucat sa ma asez pe un scaun...Am observat ca daca mananc starea de greata imi trece imediat dupa masa si reparare la vreo 2 ore, iar in cazul in care iau vitamina (omnibionta cu acid folic) incep sa am un gust nasol in gura si stare de rau. Stiu ca e de la vitamina ca am avut si la Stefi numai ca doctorul imi recomanda sa iau in continuare vitaminele, chiar daca imi provoaca astfel de stari...e pentru binele lui bebe.

Va urez numai bine si sper sa auzim multe vesti bune.
Va pup

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 8+
Buburuza mea
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

fetelor mie mi-a zis doctora ca doza recomandata pe zi la acidul folic e de 0,4 mg daca gasesc la farmacie bine daca nu sa iau de 1 mg. am luat dinainte de sarcina de 1 mg dar de cand am inceput sa iau elevit care contine 0,8 mg nu am mai luat si acidul folic separat
catank eu ti-am zis sa pui otet dar mai repeta si diseara si maine dim si cat de des poti. eu asa procedez de fiecare data cand imi ies prostioare de genu.
bun venit noilor mamici sa aveti sarcini usoare si la termen cu bebici sanatosi si frumosi
strumphitza spor la pus intrebari. eu de cand ma stiu ma rad cu bicu si nu am nici un fel de iritatie. cred ca depinde si de sensibilitatea fiecaruia.
deea nu am nici o idee de rezultatele tale la analize pt ca eu nu le-am facut inca, nu mi-a zis doctora sa le fac. le-am facut doar pe alea uzuale de sange si urina. cand ma duc prima data o sa o intreba daca tre sa le fac( sincer mie tare frica de toxoplasmoza)
pup toate burticutele

11+http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

marti cum ziceam pe site a aparut toxo si rubela ----negativ...probabil ei au scris doar valorile IgM-ului azi cand au pus lista completa au bagat si igg ul si el are ceva valori in ambele cazuri....
mai citind pe net una alta cand m-am mai linistit am inteles ca igm ul e cel important
asa ca pe astea nu le mai afisez

CMV IgG 1.2UI/ml <0,4
>0.4 si <0.6 echivoc se repeta recoltatea
>0,6pozitiv..pentru evidentierea seroconversiei se recomanda efectuarea testului pe seruri recoltate la intervale de 2-3 saptamani
IgM <8 <15.....este mai mic intradevar decat valoarea data de ei...dat totusi ma gandesc ca daca e acolo si l-=a afectat pe bebe

herpes 1 si 2 IgG pozitiv in dreapta scrie-negativ, lipsainfectiei...ne este exclusa o infectie acuta severa , survenita cu 2-3 saptamani inainte de recoltare
se recomanda repetarea determinarii dupa 2 saptamani
-seroconversie
infectie recenta
administrare de imunoglobuline Hsv1/hsv2
pozitiv
expunewre in antecedente la virusul herpetic
IgM ---------------------nici negativ nici pozitiv

-

Deea eu iti spun ce mi-a zis doctorul mie. . Igg daca e pozitiv e foarte bine, intrucat inseamna ca ai avut infectia in trecut si ai anticorpi impotriva ei si Igm daca e negativ, inseamna ca nu ai infectia in prezent.Ce nu inteleg e ce valoare are Igm la Cmv la tine.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput