Fluturasi de martie-aprilie 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
scrish spune:
mandreeac, iau de 1 mg si nici un alt fel de pastila. luni ma duc la doctor sa vad ce se intampla dar nici nu stiu ce sa fac pana atunci, pana acum 2 zile eram o leguma ambulanta!
8+
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui scrish mandreeac, iau de 1 mg si nici un alt fel de pastila. luni ma duc la doctor sa vad ce se intampla dar nici nu stiu ce sa fac pana atunci, pana acum 2 zile eram o leguma ambulanta! 8+ |
Eu iau de 5 mg asa cum mi-a recomandat si doctorul si iti spun sincer ca nu am avut niciun simptom. Este recomandat sa il iei pentru ca ajuta bebelusul sa se formeze bine si sanatos. Acum nu stiu ce sa zic. Incearca si acum sa iei si vezi daca tot asa te simti, inseamna ca e ceva. Daca il luai pana acum dimineata si te simteai rau, incearca sa il iei in alta perioada a zilei la pranz sau chiar seara.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui scrish da, e o idee buna asta cu schimbatul programului :D multumesc mult, o sa incerc! ![]() 8+ |
Cu placere, sper macar sa il poti si lua si sa cresti doza, ca e foarte mica!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+
catank spune:
nu, toxoplasmoza IgM si IgM am facut si eu, ....
offf, off poate au facut fetele, ..soo???
scrish poate coincide si cu starile din cauza sarcinii, nu neaparat a acidului folic. Ideea este ok a lui mandrreac, o poti lua seara, si faci nani apoi![]()
eu azi implinesc 9 saptamini si nu mi.am schimbat semnatura
deea hai cu analizele, .... 

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
8+
strumphitza spune:
Deea, spun si eu ca fetele, hai repede cu analizele ca poate te mai ajuta si ele si iti mai dau un sfat ceva, te mai calmeaza intr-un fel...nu e bine sa stai singura sa plangi, faci rau la bebe si cred ca nu vrei asta, deci hai repede cu analizele!! 

Ce de burticutze noi azi la noi la odiseeeeeeeee
si ma bucur asa mult ca suntem din ce in ce mai multe 

Bun venit burtizutzelor si sper sa avem o odisee superba si la final bebei sanatosi ,frumosi si papaciosi

Mai am nu tare mult pana plec sa ma intalnesc cu sotul si apoi spre spital si mai am de facut lista de ganduri si intrebari, pana acum am facut dush
, mi-am pus parul pe moatze, manichiura, pedichiura ... parca m-as intalni cu Fat Frumos si nu cu moasa.
_
BB on board!!!
9+
catank spune:
mandrreac... eu iau acid folic tot 1 mg. Fetelor sunteti multe care luati acid folic de 5 mg? o fi putin?
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
9+
scrish spune:
strumphitza si eu am acelasi ritual azi, profit un pic de faptul ca ma simt bine si mi-am facut deja mani pedi si ma apuc sa imi pun parul pe moate:) sa ii dea dzeu sanatate celui care a inventat moatele la cald :))
8+
neliaCris spune:
Si pe aici prin strainati acidul folic e in cantitate de 400 mcg.Adica de 4.Scuzati bagarea de seama,sper sa foloseasca la ceva![]()
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008
catank spune:
neliaCris, nu, de ce afirmi acest lucru, doar am intrebat. Foarte bine ca ai raspuns. Eu inainte de sarcina mi s.a recomansat 1 drajeu adic folic de 5 mg, dupa ce am ramas graviduta, dr a spus sa renunz la 5 mg si sa iau doar 1mg. I-am spus ca am o rezerva deja numai cu 5 mg, si mi-a recomandat 1 drajeu la 2 zile 5 mg. Pina la urma m-am enervat si mi-am cumparat de 1 mg si iau zilnic, ca ma incurcam, am luat ieri sau trebe sa iau maine...tocmai de aceea ca intreb? fetelor voi de care si cit luati? ...
Fireste ca eu voi urma sfatul medicului, ....
9+