Fluturasi de martie-aprilie 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui persi

salutari burtici!
indraznesc sa ma alatur si eu voua mamicutelor de primavara.
eu sunt la prima sarcina(obtinuta prin fiv)si de aceea as avea nevoie de sfaturile si experienta voastra.
datele mele sunt urmatoarele:
UM 06.07.2010
DPN 12.04.2011
DN 09.03.1984
deci, as avea...7 sapt si 2 zile
tuturor gravidutelor si mamicutelor!

Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiii iubita, sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Lalely ai fost la doctor? asteptam vesti de la tine!

Andreea - mersi ;) oricum peste greata nasul asta infundat imi mai lipsea ;)))

Ally - maine merg la eco! abia astept! :)

Alexandra - bine ai venit si sa ai o sarcina usoara! scrie 10 mesaje sa iesi din moderare sa iti vina mesajele in timp real.

Adialex - bine ai veniT! ia imediat acid folic, ala e obligatoriu indiferent de doctor! ulterior o sa iei ce prescrie el. cum o sa poti astepta asa de mult pana sa ajungi la control??!! ;)

Dya - si eu trag cu nasul si stranutatul :((( nu mai suport deja!

Roxy - bine ai revenit!ma bucur ca totul a decurs bine!

Strumphitza - eu folosesc crema si aparat din ala de epilat dar care parca rade/tunde, nu smulge. Am devenit foarte sensibila, si pe picioare ma doare de imi vine sa plang si am zis ca nu are sens sa ma stresez cu epilari dureroase si deocamdata merge cu alternative soft ;)

Ady Ela & Persi - bine ati venit si sarcina usoara! O gramada de fete noi azi! :))

Deeadraga te rog linisteste-te! unde ai facut analizele? cat de sigur e locul? sunt convinsa ca si daca este un rezultat corect, sunt metode in zilele noastre care sa protejeze fatul, de aceea se si fac analizele!
In plus, orice analiza care iese prost se repeta ptr erori exista! La un control de rutina pe mama mea au diagnostica-to cu hepatita C si avea niste valori uriase! saraca de ea a fost distrusa cele cateva zile pana a repetat analizele la o alta clinica. au iesit negative. a repetat si a treia oara si tot negativ, deci primii au incurcat urat borcanele! asa ca incearca sa te linistesti (stiu ca e greu!) si intereseaza-te deja de un alt loc unde sa poti repeta analizele astea.

6+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

deea99 stai stai ia-ma usor...si fii calca, cu lacrimi nu rezolvi nimic. Din contra, iti faci rau. Cum adica ieri le aveai negative si azi pozitive? de unele vb fireste...
Si eu sunt aici, ... daca ataszi analizele incercam sa elucidam misterul. Unde le-ai facut?este f important....
Nu mai plinge, repet, .... bine nu-ti faci.Capul sus si infruntam viata asa cum este, erori exista peste tot....
Hai sa vedem... Vad ca este si mandreeac pe faza...

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annelissro spune:

Dragut formumul vostru, astazi mi l-a aratat o colega care are deja o fetita de 5 ani.
Eu o sa nasc in Martie 2011, si vreau sa ma alaturi listei voastre de FLUTURASI
Imi cer scuze, ca orice, prima data e mai geru, dar sper sa devin parte a cercului vostru de prietene.
Mai invat si eu ceva, mai aflam una-alta...sa treaca timpul in favoarea noastra.
deocamdata nu am prea multe la profil, cu putina experienta rezolv eu si partea aia
pupici

Mergi la inceput

hmmm offf Doamne, si eu sunt morcovita din cauza lor de numa numa, ... de analize vb, ...la deea ma gindeam

roxy de 3 ori bravo pt tine, bine ai revenit!hai cu detalii, pina la urma cit ai avut colul de ti-a facut cerclaj?

persi ma bucur enorm pentru tine, cine a facut fiv stie ce inseamna, eu am trecut prin asa ceva, apoi dupa o dubla operatie histeroscopie si laparoscopie,.... si acum iata-ne aici.
Doamne ajuta sa-ti fie de bine!

strumphy mai ai un pic si fugi la moasa, iti sugerez sa-ti faci o lista cu intrebari, mie asa mi-a recomandat dr ultima data, pt ca nu ma mai opream, ...si ma tot gindeam, ..si iar intrebam...hai bafta!

dorinut mutam mult! am cretut ca sunt singura gravida cu herpes! acum m-am mai linistit

ahhh cine mi-a spus sa pun otet? am uitat, dar mi-a spus cineva, si o pup ca sa ma ierte, parca s-a uscat deja un pic, s-a format o cojita mica maro. Sper sa treaca, de nu il las in pace asa cum mi-ati spus.

Mai doream sa scriu dar revin... poate a postat deea analizele

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annelissro

Dragut formumul vostru, astazi mi l-a aratat o colega care are deja o fetita de 5 ani.
Eu o sa nasc in Martie 2011, si vreau sa ma alaturi listei voastre de FLUTURASI
Imi cer scuze, ca orice, prima data e mai geru, dar sper sa devin parte a cercului vostru de prietene.
Mai invat si eu ceva, mai aflam una-alta...sa treaca timpul in favoarea noastra.
deocamdata nu am prea multe la profil, cu putina experienta rezolv eu si partea aia
pupici

Bine ai venit! Sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos si la termen! Scrie cat mai repede 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem si noi in timp real.Mesajele le poti posta la orice topic!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

eu inainte de fiv mi sa cerut un "maldur" de analize, printre care si toxocara. Si mi-a iesit pozitiv. Nefiind insarcinata am luat tratament si s-a negativat, ... Dupa interventiile chirurgicale, etc si acum ...graviduta fiind, i-am povetit istoricul dr meu si mi.a spus ca nu este nevoie sa o fac. Si l-am ascultat, dar sincer imi era si frica sa o fac, poate recidiva...
Mandrreanti-a fos solicitata acesta analiza? te intreb ca avem acelasi dr
Restul fetelor, ... va solicitat medicul vostru sa faceti acesta analiza? toxocara IgM si IgG...

Mergi la inceput

Nu stiu ce e toxocara aceasta, eu am facut toxoplasmoza igg si igm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

fetelor am si eu o intrebare: voi cum va simtiti de la acidul folic? eu ma simt foarte rau, cand l-am luat aveam permanent o stare de greata si de moleseala extrema si acum nu am mai luat de 2 zile si mi-am revenit la normal!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

fetelor am si eu o intrebare: voi cum va simtiti de la acidul folic? eu ma simt foarte rau, cand l-am luat aveam permanent o stare de greata si de moleseala extrema si acum nu am mai luat de 2 zile si mi-am revenit la normal!

De cate mg iei acidul folic? SIncera sa fiu cred ca este o pura coincidenta in legatura cu starea ta fizica si faptul ca iei acid folic. Mai iei si altceva, alte pastile?

Mergi la inceput