Fluturasi de martie-aprilie 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexxandra82

Buna,

azi am aflat si eu ca sunt insarcinata...bucurie foarte mare...:) abia am asteptat!!!
mi-a intarziat ciclu 3 zile si azi cand am facut testul s-a colorat instantaneu a doua liniuta so....SUPER!!
dupa calcule eu o sa nasc la sfarsitul lunii aprilie:)

nu am mai folosit forum de genul acesta...sunt curioasa cum va fi:)

O zi frumoasa...ca a mea a inceput super:)

Doamne ai grija de bebele meu

Bine ai venit Alexandra! Scrie 10-12 mesaje cat mai repede ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real, pentru ca, asa e posibil sa sarim peste mesajele postate de tine, si asta nu din rea- vointa. Poti posta la orice topic!

Iti dorim o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen. Intrucat esti noua sa ne lasi datele tale: data nasterii si data ultimei menstruatii, precum si cea a datei probabile la care vei naste, ca sa fii trecuta pe prima pagina. Te asigur ca o sa iti placa la odiseea fluturasilor

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adialex

buna fetelor! ma inscriu si eu in clubul vostru, pentru ca tocmai am aflat ca sunt insarcinata! a fost o mare surpriza pentru mine, nu ma asteptam, nu a fost ceva programat; nici nu pot sa spun ca imi doream foarte tare un al doilea copil acum, dar asta e, asa a fost sa fie; inca nu am fost la doctor, am programare pe 16 septembrie, dar ma gandeam ca pot incepe deja sa iau acid folic;
sanatate multa va doresc !

Bine ai venit alaturi de noi! Iti dorim o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen. Da acid folic poti lua, e chiar indicat!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Strumfitz, eu ma duc in Ro pe 20 sept si stau 2 sapt, timp in care am 3 programari sa ma intalnesc cu dr, pe urma morfofetala si iar analize de sange si tot ce mai trebe. Si sa stabilesc cu ea din timp ce si cum, ptr cand ma voi duce iar in decembrie.
Cam astea sunt planurile noastre.
Sa dea bunul Dumnezeu sa fim sanatosi!

Aaa si sa nu te miri daca o sa se uite ciudat moasa cand o sa o intrebi de epilat. Ce e imp si serios ptr noi lor li se par copilarii. Io stiu ca imi faceam probleme de dioptrii si nascut natural si ea facea ochii cat cepele la mine, ca asa ceva nu a mai auzit. Toate nasc natural si se purifica. Sa las draq ochelarii ca n-au nici o treaba.

Mamica fluturasului Andrei si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Happiness, poate sa se uite urat la mine cat o vrea dar ea trebuie sa imi raspunda la intrebare...si bine ca mi-ai adus aminte sa o intreb si de ochelari , ca si eu sunt mandra posesoare...sa o mai sacai nitzel ca si asa scrie pe scrisoare de invitatie la intalnire ca sa discutam orice intrebare as avea

allexandra si ADY_ELA bun venit si o sarcina usoara

_
BB on board!!! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Catank eu am avut herpes acum 2 saptamani, m-am trezit cu besicute multe in coltul gurii (dupa ce cu o zi inainte ma tot manca).La fel ca tine m-am panicat ca ce sa fac cu ce sa ma dau si multa lume mi-a zis sa nu pun nimic ca o sa treaca de la sine. Si exact asa a fost intr-o saptamana (rupeam mereu coaja ca's obraznica)mi-a trecut. Acum nu mai am nimic. Asa ca lasa natura sa-si urmeze cursul ca nu patesti nimic, decat sa-ti para rau ca ai folosit ceva.
Te pup

------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic 12+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strmpitz, ma simt mai bine astazi...Si da, intradevar mananc extrem de putin...norocul meu este ca ”bag” multe fructe.
Eu ma epilez in continuare cu ceara, chiar luni am fost si am suportat ceva mai bine.....cu epilatorul ma fac varza...ma super iri si imi cresc multe fire pe sub piele.

Iti tin pumnii pt astazi poate o convingi pe d-na moasa sa vezi ceva acolo....sa nu uiti sa o intrebi intreaba lista ce o ai pregatita[!

Roxy, bine ai revenit si vb fetelor...odihneste-te !!

Anaxena, tu pe unde esti?...Parca lipsesti de vre-o 3 zile!!

Burticutelor nou venite le doresc sarcini usoare cu bebei sanatosi

Restul burticilor....va!!!

Ally , 9+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

salutari burtici!
indraznesc sa ma alatur si eu voua mamicutelor de primavara.
eu sunt la prima sarcina(obtinuta prin fiv)si de aceea as avea nevoie de sfaturile si experienta voastra.
datele mele sunt urmatoarele:
UM 06.07.2010
DPN 12.04.2011
DN 09.03.1984
deci, as avea...7 sapt si 2 zile
tuturor gravidutelor si mamicutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Buna burticute!
nu urez dec at bun venit noilor burticute!
sarcini fara probleme si la termeni1
si mai zic si multa sanatate racitelor si cel care mai aveti probleme!
vroiam sa vb si cu celalate , dar sincer nu mai imi sta capul la nimic...am si plans prin bai sa nu ma vada fata
mi-au iesit anapoda rau analizele
si chiar nu imi explic cum de ieri toxo si rubela era u negatine zi azi rubela nu mai este
si la cmv sunt niste valori..iar la herpes pozitiv
simt ca inebunesc de la tot ce am mai citit pe net
si cu dr. nu cred ca mai am sanse sa iau legatura azi...am cvb cu cuinostinta mea din giulesti si mi-a spus ca-i o nebunie acolo si la 14 sunt toti convocati in sedintza.....ramane sa ma sune mai pe seara sau eventual maine...pai inebunesc pana maine
incerc sa copiez analizele sa le piun aici...poate va mai pricepeti voi

ma enerveaza si dritza asta ca nu isi da nr de tel....
nu imi vine nici la laborator sa ma duc sa ridic analizele ca daca ma suna mai traziu sa le am ....s-au daca sunt pe site le pot scoate la imprimanta?!

offf sunt asa de dezorinentata si imi este frica sa nu fi patit bebe ceva....ma si invinovatesc ca am tot amanat sa le fac , ca asa mai aveam timp sa le repet cat inca eram in trimI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna tuturor!
Sunt noua pe forum, intru de cativa ani si citesc diverse teme, am invatat multe de aici, iar acum fac parte din trupa si speram sa fie bine! Dupa un an si jumatate de incercari si o sarcina oprita in evolutie, asteptam in aprilie un !

Sa ne dea Dumnezeu sanatate tuturor!

7+

7

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Buna burticute!
nu urez dec at bun venit noilor burticute!
sarcini fara probleme si la termeni1
si mai zic si multa sanatate racitelor si cel care mai aveti probleme!
vroiam sa vb si cu celalate , dar sincer nu mai imi sta capul la nimic...am si plans prin bai sa nu ma vada fata
mi-au iesit anapoda rau analizele
si chiar nu imi explic cum de ieri toxo si rubela era u negatine zi azi rubela nu mai este
si la cmv sunt niste valori..iar la herpes pozitiv
simt ca inebunesc de la tot ce am mai citit pe net
si cu dr. nu cred ca mai am sanse sa iau legatura azi...am cvb cu cuinostinta mea din giulesti si mi-a spus ca-i o nebunie acolo si la 14 sunt toti convocati in sedintza.....ramane sa ma sune mai pe seara sau eventual maine...pai inebunesc pana maine
incerc sa copiez analizele sa le piun aici...poate va mai pricepeti voi

ma enerveaza si dritza asta ca nu isi da nr de tel....
nu imi vine nici la laborator sa ma duc sa ridic analizele ca daca ma suna mai traziu sa le am ....s-au daca sunt pe site le pot scoate la imprimanta?!

offf sunt asa de dezorinentata si imi este frica sa nu fi patit bebe ceva....ma si invinovatesc ca am tot amanat sa le fac , ca asa mai aveam timp sa le repet cat inca eram in trimI

Deea, nu te impacienta Hai incearca sa le pui aici sa vedem si noi. Eu mi-am luat analizele mele in fatza si incercam sa le comparam, sa vedem ce este.Unde ai zis ca ai facut analizele?

Mergi la inceput