Fluturasi de martie-aprilie 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Dragele mele mandreeac, madutza_bra, simonacip (sper ca nu am omos pe cineva) hai ca m-ati facut sa zimbesc! deci n afecteaza bebe, ...mie imi mai apar asa unu la un an, si ma gasit chiar acum.
Mi.au sosit si analizele pe email acum (o parte din ele) si sunt multumita ca sunt ok, anticorpii clamydia, rubeola, toxoplasma, AgHBs, anti-HCV, cmv, specific ca am facut si IgG si IgM sa fiu eu sigur. Ramane sa-mi soseasca restul, am facut destule 11 mil am dat ieri pe ele, recunosc ca am optat pentu bios-diagnostic, acolo le fac de ani buni si am fost f ok de autenticitatea rezultatelor chiar si atunci cind am avut probleme. Dar mai bine sa nu fie...
Iei la clinica am vazut-o pe andreea raicu cu mamica ei cred, ...admir fetele frumoase de fiecare data, dar cind am vazut-o am facut ..."oauuu in mintea mea, f frumoasa". Eram si cu finutul meu, se tot uita dupa ea, ...daca ma uitam eu ca femeie...de el ce sa mai spun?. Cred ca din cauza asta am facut herpes fac si eu haz de necaz.
Ok, ... stiti ce ...hai sa ma laud cu arta culinara, ...totul zice ca eu gatesc f bine, daca pun 3 pietre si apa imi este o ciorba de mama mama, ...insa astazi mi s-a pus pata pe supa de galuste. Si nu am facut niciodata. Acum am terminat-o, nu am avut chef sa ma uit pe net dupa reteta exacta, si am facut cum m-a dus capu, nu vreti sa stiti cum arata supa mea.... daca sunt 3 galuste intregi, restul zici ca sunt legume cu mamaliguta maruntita am inchis si eu ochii si am papat, de gustoasa e f gustoasa, dar la aspect.... noroc ca ma salveaza zarzavatul proaspat multicolor, si mai ales ca nu e totul acasa, mai am de asteptat 5 zile pina se intoarce din delegatie. Asa ..ca numai voi stiti ce boacane fac
Bun... pina una alta va pupic, fug ca am copt niste ardei capia, i-am curatat si vreau sa-i pun cu otet pt iarna, am si sucul de rosii pe foc, ...din recolta proprie (a sotului, PARDON)
REVIN...
P.S. nu mai stiu cine spunea ca este racita, ....supite caldute, multe fructe cu vitmina C, stai mai mult la caldurica, diminetile si serile sunt racoroase si pacalesc mult. Eu de obicei nu iau nici un fel de medicament, racita f rar, ... Acum 3 ani am avut intr-o iarna infectie in git cu puroi, ....aveam si temperatura, am refuzat orice antibiotic. Mi-am revenit miraculos cu zeama de lamaie si miere de albine naturala, si iau pe parcursul zile cu inghitituri mic de multe ori. Nu ai voie sa bei apa dupa... maxim 20 min poti bea apa, dar hap iar o lingurita din miracol. In maxim 5 zile eram f bine, oricum antibioticul trebuia sa-l iau cel putin 6-7 zile daca nu ma insel, nu le am cu astea, ...
Deci...te poti infrupta dintr-un astfel de amestec, miere cu zeama de la 1, 2, 3 lamai. Sanatate curata!

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Fetelor scuze ptr muuuuultele greseli de ortografie, dar nu stiu ce are tastatura mea, ....in loc de "so#355;ul" imi apare "totul" si nu numai... Mii de scuze!

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

ne mai stiti? am ajuns si noi pe acasa
multe fete noi vad pe aici, bun venit gravidute la odisee, sarcini usoare si bb-i sanatosi

noi avem 15 sapt ,inca nu stim ce este bb luni am fost la dr
eu am avut ceva pb dupa un rosu in gat de care am reusit sa trec fara pastile a urmat o otita cu niste dureri crunte la care a trebuit sa iau antibiotic- amoxicilina
acum suntem bine si sper sa ne fereasa dumnezeu de alte pb.

nu am reusit sa recuperez si nici nu cred ca voi avea cand sa citesc din urma insa incerc de acum sa sriu mai des

va pup

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Pana am trimis eu mesajul a si scris Roxy ma bucur ca esti acasa si esti bine Acum fugi in pat si te odihneste si poate mai revii mai tarziu sa ne mai spui una alta...

Voiam sa va mai spun ca eu in seara asta la 6 am intalnire cu moasa, pentru prima data , o sa o cunosc si o sa ma ia in evidenta si o sa o rog daca pot sa ii ascult inimioara lui bebe, ca mi-a spus mie cineva din UK ca moasa are aparatura asta de ascultat inimioara lui bebe, abia astept Ar fi super daca l-as si vedea dar stiu ca nu e posibil azi, mai am de asteptat pana pe 8 sept cand am programt eco de 12 sapt si celelalte teste.

_
BB on board!!! 9+

Mergi la inceput

Strumfita eu foloseam ceara pana la sarcina,acum doar lama a imi e teama sa folosesc ceara

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

ALina.n chiar ma intrebam pe unde esti. Bine ca esti ok acum si au trecut toate!
Strumfitz, eu ma epilez numai cu ceara si numai acasa. Am eu asa un fix ca ma fac exact pe unde vreau si cum vreau.
In sarcina cu Andrei m-am epilat singura pana nu am mai vazut suficient peste tot. Pe urma am optat sa ma epilez cu epilatorul, dar nu cu cel care smulge, cu cel care taie. Nu stiu daca ma intelegi. Eu am un Phillips si in cutie cand l-am cumparat era ala care taie plus inca unul mai ingust si mai mic, care doar taie firul de la nivelul pielii si se poate folosi si sub dus. Si eu ma irit ca naiba, de-aia nu folosesc epilator care smulge, iar asta a fost mai mult decat ok. Dupa ce am nascut am revenit la epilat cu ceara. Si acum procedez la fel.
Bafta azi la moasa, ai sa vezi cat de repede trece timpul . Sper sa nu pleci si sa nu apuci sa intrebi tot, ca eu mereu asa patesc. Luni ma intalnesc si eu cu moasa.

Bun venit noilor burtici!
Yasmi, felicitari ptr baietel! Sa fiti sanatosi amandoi!
Anaxena, si fetele care vor sa nasca la Giulesti. Am vazut ieri stire pe Mediafax ca vor sa desfiinteze maternitatea. Intrebati medicul ce si cum, sa stiti din timp.

Eu simt ca voi avea o fetita de data asta, poate si ptr ca imi doresc foarte tare o carliontzata si motzata. Daca va fi asa, vom afla in Ro cand fac morfofetala de trim II.
Prea visez numai eclere si prajituri de tot felul, eu care in sarcina cu Andrei nu am pus gura pe nimic dulce si nici acum nu pot manca.

Va pe toate!

Mamica fluturasului Andrei si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADY_ELA spune:

Buna mamici de pretutindeni.
Sunt in 8 saptamani.Am fost la ecograf si totul merge bine.
Astept un bebe pe 8 Aprilie.
Imi doresc sa intru in clubul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

alina.n si Happiness multumesc de raspunsuri. Asa cum spuneam ieri eu am o piele tare sensibila si daca ma fac cu lama ma irit ca naiba de nu mai stiu dupa aia ce sa fac Mai bine il las si impletesc codite decat sa ma mai fac cu lama inca o data deci va dati seama cat de rau ma irit
Si eu am un epilator Phillips dar nu stiu zau daca are si de ala de taie sub dus, e nou de cateva luni si pana acum am folosit numai epilatorul, desi are multe accesorii... ca si vibratii nu prea le simt, e mult mai bun si performant, mai eficient decat Braun-ul pe care l-am avut inainte... O sa o intreb pe moasa in seara asta daca e ok sa ma fac si in zona inghinala cu epilatorul sa vedem ce spune si ea.

Happiness tu cand te duci in septembrie in romania, ca asa parca imi aduc aminte ca ai spus ca te duci sa te vezi cu doctorita cu care o sa nasti ? O sa faci si ceva teste acolo??

_
BB on board!!! 9+

Mergi la inceput

Happyness

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Strumphy eu inghinal ma fac cu ceara, iar pe picioare si axila cu epilatorul, care nu are vibratii asa mari sa spui ca i-ar putea provoca ceva rau lui bebe.Multa bafta la intalnirea cu moasa.

Roxy ma bucur din suflet ca esti bine! Sa ai in continuare grija de tine si sa te odihnesti!

Sincera sa fiu nu cred ca se va desfiinta maternitatea Giulesti, avand in vedere ca deja au inceput sa o renoveze!

Catank , ce harnicutza esti!

AMa te asteptam cu vesti de la ecografie!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput