Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***241***
Raspunsuri - Pagina 16
Gianina34 spune:
novus -
daca nu gasesc nici la plus (astazi are sotul tematica) apelez la bunatatea ta
ca nu de alta dar trebuie sa testez si eu muffinsi astia sa vad rezultatul:scuipati intre ochi 9ai mei) sau mancati cu pofta (de micsunica)
multumesc mult
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
AMR 4 ZILE
claudela spune:
Salutare!Am revenit din concediu cu forte noi...asa ca nu mai scapati fara cafeluta de dimineata!![]()
Pupicei tututror mamicilor si ghioceilor frumosi!

POVESTEA MIRUNEI
Gianina34 spune:
claudela- bine-ai revenit
ohihniti, relaxati, sanatosi, voiosi, asa-i?![]()

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
AMR 4 ZILE
aditapop spune:
LA MULTI ANI, DENISA!
'Neata fete, desi e cam pranzul![]()
Suntem muuult mai bine, raspunde rapid la tratament, azi am fost si la plimbare in parc, deci e ok.
Multumim fetelor care s-au gandit la noi! E mai usor sa trec de perioadele astea, stiind ca mai am alaturi niste mamici cu suflet
Adrisimo, si Razvan are la ficat un tgo-la Dragos e tgp-ul- mai mare, noi am luat Live. Urmeaza sa repetam analizele. Pupici lui Dragos cel frumos si voios
O zi faina!
POZE NAZDRAVAN
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudela Salutare!Am revenit din concediu cu forte noi...asa ca nu mai scapati fara cafeluta de dimineata! |

maine dimi astept cu nerabdare 
dragastoasa de Drg
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui aditapop Adrisimo, si Razvan are la ficat un tgo-la Dragos e tgp-ul- mai mare, noi am luat Live. Urmeaza sa repetam analizele. Pupici lui Dragos cel frumos si voios ![]() O zi faina! |

tgo, tgp 
nush care e peste limita superioara. ne-a dat si noua liv52 sirop
dragastoasa de Drg
claudela spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 claudela- bine-ai revenit ![]() ohihniti, relaxati, sanatosi, voiosi, asa-i? ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, patru luni si-un pic AMR 4 ZILE |
Doar ca pe mine m-a asteptat multa...dar multa munca la servici, si mi se duce incetisor elanul...
POVESTEA MIRUNEI
claudela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
![]() maine dimi astept cu nerabdare ![]() dragastoasa de Drg ![]() |
POVESTEA MIRUNEI
alina.n spune:
LMA!!! Denisa
Noi azi sarbatorim Sf Natalia asa ca dam de baut 
![]()
despre ce tgo,tgp vorbiti voi acolo ![]()
Gianina m-ai facut curioasa care-i treaba cu muffinsi ?
_