Mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(144)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

sincera sa fiu ma simt tare mandra sa ma vad acolo sus in listuta langa voi
multumesc mult de tot

mamica de scumpete sara si george (33 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

MULTI -ICI LA BURTICI
( sa nu ma dati pierduta )

Burtica de 38 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubante

Apropo: frumoase, nefrumoase, eu am mai sters din pozele mele de pe picassa ca ne indreptam vertiginos spre pragul maxim admis.

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (31+)

Eu am cele mai multe. Le mai las vreo 2 zile pe toate si apoi sterg si eu multe dintre ele. nu va suparati pe mine ca am consumat atata resursa, dar o sa o reciclez!

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 35+ Antonia Maria

Mergi la inceput

va mai rog ceva ,din toata inima
imi poate explica si mie cineva cum as putea sa intru si eu sa vad pozele cu voi si cu bebelusii?plus ca as vrea sa ma mandresc si eu cu fetita mea frumoasa.
multumesc

Mergi la inceput

o intrebare pentru LoraG :nasti in Piatra? daca da , atunci cu ce doctor daca nu te superi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

DONNA nu mai plange! Cu DD inainte si va fi bine! Hai sterge lacrimile si fruntea sus! Depinde foarte mult ce va urma de starea ta de spirit!
ANA ma bucur ca fetita si tu sunteti bine!
SIMONA ai fost tare harnicuta! Odihna de acum, da?!
STIE CINEVA CEVA DE OFFICE?!
KLARISSE eram curioasa in ce zi te-a chemat! Cum sa aflu garzile doctotitei pe septembrie?! AM incercat o data pe site-ul maternitatii, dar nu mergea!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Dupa fuga mea rusinoasa (dar sanatoasa) din spital de saptamana trecuta, intru putin sa va povestesc ce-am mai facut.

Cat de cat m-am tinut de program: Sambata am fost la aniversarea unchiului meu a 50 ani de la nunta, duminica am fost la verisoara lui Vladi care a implinit 4 ani, marti pe 24 aug a fost ziua sotului meu si am petrecut, intre timp am montat patul, dulapurile, masa de infasat, am pus toate hainele in dulapuri, mai am de cumparat Baneocin pudra pentru buric si am terminat cu aranjamentele.

Astazi am avut colposcopia....adica tot n-am scapat de ea. N-a fost dureroasa dar a fost deranjanta, mi-a dat o stare de disconfort fizic... Partea buna este ca mi-a iesit bine asadar nasc natural 100%. Am scapat si de contractii....deci din acest punct de vedere e totul in regula.

Ulterior a venit bomba.... eu aveam programare pe 31 august pentru bilant dar prof Vladareanu a insistat sa ma vada si astazi. Bb e bine, cu capul in jos dar inca necoborat, are 3466 g , colul inchis (probabil)...vrea sa ma vada inca o data pe 30 august (ca pe 31 are o super conferinta de presa) siiii...pe 2 septembrie va pleca din tara pana pe 5. Acu' se pune problema...eu cand nasc? Sa ma rog la DD sa ma apuce pana pe 1 sept (cand voi fi in 39sapt si 3 zile) sau sa ma rog sa rezist eroic pana pe 6 septembriecand voi fi fix in 40 sapt si oricum imi va provoca nasterea....
Sunt putin cam debusolata....nu speriata, pentru ca oricum am incredere ca ma va lasa pe maini bune....as vrea doar sa inchid ochii acum si sa ma trezesc cu bb acasa, nascut frumos, usor si fara probleme.

Andreea, cu (AMR 1-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Stati putin pe loc sa fac capitol nou apoi, daca ma mai lasa fi-miu, mai scriu.

Andreea, cu (AMR 1-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Poftiti la capitol nou

Mergi la inceput