Mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(144)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgescu oana

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Fetelor, am si eu o nelamurire.Si poate careva dintre voi stie mai multe decat mine.
Exact cand ma bucuram si eu ca intru in CO (ca mai am de luat 22 de zile), azi nu stiu cum am aflat faptul ca din cele 126 de zile pentru pre si postnatal, daca nu iti iei cel putin 1 zi pre natal, risti sa nu mai primesti indemnizatia de crestere a copilului. Mie CO mi se termina pe 28.09, iar DPN este 08.10. Vreau sa nasc natural, daca se poate si am impresia ca sunt la limita.
Si am intrat in panica in acest caz...
Ce pot sa fac?

Valentina33+

Botosel nu poti scurta co si sa iti bagi preventiv mai devreme prenatal , din ce stiu eu concediile medicale au trecere in fata celui de odihna.... nu stiu zic si eu

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 33s +
Martie-Aprilie

Cred ca se poate scurta CO, dar nu stiu cu cat, asta e problema.
Ca si daca as fi cu sarcina la termen, tot era bine. Dar doar DD stie ce si cum o sa fie, efectiv.
Ar mai fi o varianta, in cazul in care se intampla sa nasc in CO (sper sa nu fie cazul), sa imi dea MF concediul predatat.
Sa vad daca e dispusa sa faca asta, doctorita mea

Valentina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgescu oana

fetelor ma dacu capul de tastatura de cnd m-am trezit si tot nu pot intra pe picasa imi mai dati o data user si parola ... plssss

Martie-Aprilie

oana, ai PM!

simona cu matei 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Stie cineva daca o compresa cu apa rece ajuta la glezna umflata? Ca exact la piciorul cu varice mi se umfla de vreo 3 zile si glezna. Nu ma doare dar...

Mariuk 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Stie cineva daca o compresa cu apa rece ajuta la glezna umflata? Ca exact la piciorul cu varice mi se umfla de vreo 3 zile si glezna. Nu ma doare dar...

Mariuk 34+

mari, eu cand am picioarele umflate il rog pe dl sot sa imi faca masaj. si functioneaza! nu stiu daca o compresie cu apa rece te poate ajuta sau nu! nu imi dau cu parerea, pentru ca nu stiu! dar incearca masajul!

simona cu matei 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Ana , simon , merci frumos , astea le aveam si eu dar neuronu nu functiona si pace ....ia ghiciti ... acuma amers, meci frumos

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

buna ziua dragi burticute . bun venit noilor fete in grupul nostru . am intrat hotarata sa vad daca a nascut Office, si cand colo.. nici o veste. sper ca totul a decurs bine si deja se bucura de minunea ei

cristina si bebe in burtica 33+sapt

Mergi la inceput

Stie cineva ceva de Office???

Mariuk 34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona24

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Mariuk 34+

mari, eu cand am picioarele umflate il rog pe dl sot sa imi faca masaj. si functioneaza! nu stiu daca o compresie cu apa rece te poate ajuta sau nu! nu imi dau cu parerea, pentru ca nu stiu! dar incearca masajul!

simona cu matei 34+

Am pus o compresa, ca pana vine dl sot acasa, mai trec cateva ore bune.
Ma apuc de gatit. Vreau sa fac o tocanita de cartofi cu carne de pui. E usor si nu trebuie sa stau prea mult in bucatarie. Asa ca pe la ora 18-18.30, va invit la masa

Mariuk 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Am revenit si eu... am mers la Fundeni sa iau rezultatele la analizele de dimineata.
Inainte de a povesti, va multumesc la toate pt vorbele bune (nu nominalizez ca nu ma ajuta neuronu').
Noroc de vestile bunute de la eco, ca la analize s-a stricat treaba, pt prima oara mi-a iesit "sindrom antifosfolipidic" nu stiu cum e posibil pana acum aveam "o mica problema de coagulare" iar acum m-a lovit in freza vestea asta. Doctorita a facut ochii mari cand a vazut rezistentele pe artere si analizele de sange si mi-a comunicat ca e musai sa ma descurc cumva sa mai tin bebele 4 saptamani sa mai ia in greutate macar un kg. Parca eu as fi impotriva... eu l-as face de 4 kg daca as putea. Acum trebuie sa fac Clexanele o zi da, una nu si sa ma rog la Bunul Dumnezeu sa nu mai fac alergie, ca daca fac trebuie sa le opresc iar.

Acum imi vine sa ma pun cu fundul in sus in pat si sa plang vreo trei ore . Noroc ca puiul mic e activ si ma inveseleste cu fiecare miscare pe care o face.

Donna 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Am pus si eu ultimele poze recente, cu Gabriel, la semnatura.
Cu mine nu am, ca nu are cin sa-mi faca.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 33+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 2 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput