Mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(144)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buburuzule esti frumoasa si tu si burtica!!
Belle sara esti in listuta!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Citat:
citat din mesajul lui 2ingerasi

Magdy, iti tin pumni sa fie bine! DD sa te ajute si sa treci cu bine si de etapa asta! Ai cum sa ne dai de stire despre tine de maine incolo?

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 35+ Antonia Maria

Mersi mult
Imi iau laptopul cu mine, dar nu sunt sigura ca am net... Am in schimb niste nr de tel de la fete. Daca vrei imi poti trimite si tu pe PM nr tau, ca e mult mai ieftin sa vorbim in Belgia...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 33+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 2 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

trimis PM. pup

Mergi la inceput

Sa inteleg ca puneti poze pe picassa, nu aici, nu?
Ma ajuta si pe mine cineva cu un user si o parola,ca banuiesc ca ar fi un cont comun,nu?

Multzu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:

Ma ajuta si pe mine cineva cu un user si o parola,ca banuiesc ca ar fi un cont comun,nu?

Multzu!

activeaza-ti PM de la profil personal, sa iti putem trimite ID-ul si parola

Valentina33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Citat:

Multzu!

activeaza-ti PM de la profil personal, sa iti putem trimite ID-ul si parola

Valentina33+

Gata, am activat.
Multumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Bine ai venit si tu Belle-Sara

Apropo de greutatea beblinei - a mea a avut la 32s 1,8kg, si dr a zis ca e bine.. dar vad ca e mai mica decat bebelinele de aici. sper sa mai creasca

Tutz cu Julia la purtator 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:

Nu ma supar, Magdy. Dar asa am fost eu dintotdeauna,i-am cocolit pe toti... E vorba de doar 2 ore dimineata,ca apoi stau in pat...
Mi-e tare dor de mama si abia o astept sa vina pe 20 septembrie... Ea e tanara si inca mai lucreaza, ca altfel as fi luat-o cu mine aici...In plus ea ma intelege foarte bine,ca e femeie. Bine,si tata e OK, dar sunt mai apropiata de mama...

Ca ne dai vesti bune, da? Curaj si DD sa va aiba in paza!

Nu stiu ce sa-ti zic, dar uneori si cele 2 ore conteaza. Cred ca e timpul sa fii si tu cocolosita, macar in saptamanile astea care au mai ramas pana la nastere. Cu mama te cred, si a mea m-a ajutat tare mult cand a venit la nasterea lui Gabriel. Din pacate a mea vine sambata seara, cand deja sunt internata. Zic din pacate, pt ca nu am sa apuc sa-i explic cum e cu aragazul, cuptorul, cum sa-i gateasca lu Gabitu etc, etc. Nu stiu cum o sa se inteleaga aici cu restul cat am sa fiu eu in spital, pt ca nu vorbeste nici o limba...Dar macar stiu ca e baiatul pe maini bune, cu doua bunici langa el...

Apropo, care e numele tau???

Acum 33+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Alynta, Oana, Tanamera, mersi mult .

Acum 33+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Donna79 - multumesc frumos pentru incurajari. il simt asa jos pe langa ovare, miscand usor...la eco de control (pt "pisicu" meu) avea 152 batai pe min inimioara si totul parea ok. cred, asa cum v-am mai spus ca e cu spatele la burta mea si nu cred ca am prea multi "senzori" pe la coloana. felicitari pentru galuscuta ca e cu capsoru in jos si eu cred ca la greutate e ok.

mari paun - felicitari pentru "trasurica". imi pare sincer rau pentru fosta vecina. si eu am avut o astfel de cunostiinta in 2007 care a facut cezariana si copilul murise. iata si stress-ul meu u miscatul din ultima vreme. sa ne fereasca Dzeu de asa ceva.

Bella-sara - nu te stressa... asa e cu fetele de aici, uneori uita sa ne mai bage in seama pe cele care scriem rar sau ...ma rog. dar gasca de aici mi se pare minunata si destul de unita. fata de fosta odisee unde au fost multe divergente.. aici e parfum. si eu ma rog de ele sa-mi dea userul si parola de la contul comun de gravi sau de poze si nimeni nu mi-a trimis nimc..... poate Lorag ma aude si pe mine?? LORA?

Bine ai venit acasa Oana Georgescu! si ne bucuram de vestile bune. o si un pe burtica sa stea bb cat trebuie la mami.

magdyi - tinem pumnii ca totul sa fie ok la Liege. sa ai incredere ca totul se va termina cu bine. noi suntem aici ca sa facem corp comun asa ca scoatem pampoanele si pentru tine.

2ingerasi - si eu sunt mare fan la gatit, imi place si mai mult imi place sa am multa lume in casa alaturi de mine. Odihneste-te totusi mai mult in perioada asta. o

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 29+

Mergi la inceput

Paticut, mersi de incurajari...
Trimit PM.

Acum 33+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput