Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ma bucur ca ti-au placut!! Wow, dar a costat ceva! Noi am preferat sa mergem la bulgari cu 800 euro si apoi cu 1000 sa mergem in croaziera noi doi . Plus ca renovarea, de fapt zugraveala casei s-a lasat si cu frigider nou cu LCD in sufragerie, home cinema si alte alea ...dar cine stie, poate la anul mergem si noi, ca arata incredibil de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Unde mergeti in croaziera?

Noi vrem sa ne sarbatorim aniversarea cu un weekend la Amsterdam (sau Londra sau Venetia sau Barcelona sau .... ) Deocamdata caut oferte.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Oau, ce poze faine! Sa va fie de bine concediul!!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Oau, Zana e tare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Se pare ca am o mega-problema cu Iulia...Sapt asta, crizele ei de nervi au intrecut orice masura. Am tot pus pe seama imbolnavirii dar...nu stiu ce sa mai zic.
Ieri am dus-o putin la cumnati ca sa fac curatenie si dupa-amiaza m-am dus sa o iau. Acolo fusese cumintica-exemplara. Cum nepotului i se rupsese scaunul de la calculator, m-am oferit sa-i duc pe el si pe cumnata mea la Cora sa caute scaun non. Copilul vesel-fericit pana cand brusc in Cora s-a pus pe un plans sfasietor, cu urlete, cu muci si spume la gura si nu puteai (ca nu te lasa) sa-i faci NIMIC! Am iesit cu ea zbatandu-se din magazin si afara s-a trantit pe jos, cu fata pe asfalt si fereasca Dumnezeu daca incercam sa o ridic, era jale...Un bodyguard m-a intrebat daca sa sune la salvare, se stransese lumea ca la urs (pana m-am rastit la ei sa ne lase in pace)...Pana la urma am dat fuga sa-i cumpar o sticla cu apa sa-i dau pe fata, timp in care cumnata-mea a reusit sa o ia in brate spunandu-i Tatal Nostru repetat si s-a calmat ca prin minune...
Buun, am zis atunci ca sa o duc azi la biserica...Si ne-am dus la Schitul Darvari, pt cine nu stie-o manastire-colt de rai in centrul Bucurestiului...lume multa dar liniste desavarsita....A stat Iulia nitel chiar la slujba, in genunchi si-a facut cruce, a vorbit numai in soapta, am fost sa aprindem lumanari...ei si de aici sa te tii: nici chip nu era sao mai desprnd, vroia musai sa puna mana pe toate lumanarile aprinse. Vazand ca nu are sorti de izbanda iar s-a pus pe jos si a inceput sa bazaie. De data asta am ignorat-o si a fost mai bine, n-a mai urlat, in cam un sfert de ora se calmase. DAR, in timpul asta tabarasera pe mine o baba si o tanara sa-mi zica musai sa o duc la doctor ca sufera cu nervii...aia tanara ca a mai vazut asa manifestari la un nepot care a fost diagnosticat cu autism...BRRR! Pana la urma, asa, in curtea bisericii cum eram, le-am ushuit de langa mine de nu s-au vazut.
Am luat-o apoi frumos, am mers in parc, s-a jucat...la un moment dat brusc iar plansete si aruncat pe jos...mi-a strigat ca sa plec...si tot asa pana cand mi-am chemat exasperata sotul sa vina sa ne ia si iar, ca prin farmec, s-a facut ingeras.
Greu de spus daca are ceva...fizic. O tot intreb daca o doare, zice ca nu; mai e in unele momente parca subfebrila (cine sta la termometru??), a mai facut un kk mai prost dar nimic altceva care sa-mi sugereze vreo boala.
Dar manifestarile sunt urate rau de tot. Si afara, reactiile astea anapoda ale strainilor ma dau si mai mult peste cap. Cu ce drept se baga???
Vreo idee?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, Naty, saracuta de ea...nu stiu ce sa-ti zic...dar sigur o sa-i treaca aruncatul pe jos si urletele...intr-un an Sunt mici, au personalitate, nu se poate exprima exact cum vrea s-o intelegi...poate de-aia...nu stiu ce sfat sa-ti dau...dar asta cu nervii , n-am mai auzit...

Nico

Kya, pai sa vezi, a gasit Cata super oferta, cum numai el gaseste, pe un vas la fel de mare ca cel cu care am fost in nord, insa e un vas mai nou construit, la fel, super lux si fitze . Croaziera a costat 500 euro, amandoi plus avion, tren si orice alte taxe inca 500, total 1000 euroi
Mergem cu avionul in Pisa, de-acolo cu trenul in Genova, de unde se pleaca cu vaporul. Si mergem in Malaga, Cadiz, Gibraltar, Lisabona si Alicante, apoi cu trenul la Valencia si apoi acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Frate ce poze frumoase, una mai ceva ca alta! Astea da vacante Vreti cumva si poze de la Jupiter? Poate ma induplec mai tarziu, nu de alta dar suntem NOI frumosi si intr-un fel merita
Si ce de nisip nisip au Bulgarii frateee , al nostru e ingropat sub mizerii Bravo lor? Au scrumiere pe plaja sau cum or face?
Zana pe tobogan mi-a taiat rasuflarea ...dar deh, mama inotatoare,tata marinar

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Mimo, hai cu colorata!!

Mergi la inceput

Naty, si Matei mai are faze de-astea! Sa nu te uiti la el cand nu vrea el, sa nu-l ajuti sa se urce in scaun... daca nu pricep cumva ca vrea sa urce singur (deh, mai mutulica, iar mie limbajul semnelor imi cam joaca feste...) se da jos nervos/tipand si se urca singur!! Insa sunt normale! Unii copii le au, altii nu, dar cei "cu personalitate" sunt super-ultra la asa ceva! Eu cred ca nu ai de ce te ingrijora! Rabdare si iar rabdare!

Mergi la inceput

In alta ordine de idei... vrem sa iesim in parc si e o vreme... de dimineata erau 12!!!! grade! A picurat de cateva ori, acum e gri-negru innorat! Uf!

Mergi la inceput