Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)
Raspunsuri - Pagina 11
Nicoleta spune:
Tuchi
!
La multi ani, Lyvy!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE IN FAMILIE,LYVY!
Cata
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ramo_cata spune:
'neata!!!
tuchi
si

sa aveti o zi minunata...eu sunt singura,Cata e la peste cu tati si fratele meu...Andru mi-a dat trezirea la 8 dar tot am stat in pat pana acum,am avut o lene parca nici ochii nu-i puteam tine deschisi...Andru il vroia pe ""Popotas"=sportacus di oraselul lenes...pana la urma m-am dat jos si i l-am pus ...cand am vazut ca-i ora 10
mi-am revenit![]()
Kya spune:

Ce mai fac fetele frumoase? 
Noi am aterzat aseara dintr-o vacanta absolut MI-NU-NA-TA!!! Nu pot sa reprosez ca a fost prea scurta...
Totul a fost la superlativ - resortul, distractia, comportamentul copilului, mancarea, plaja, piscina
Cele 5 stele au fost 5 stele si conteaza foarte mult! Am dormit, am mancat (ca porcii) mai mult de placere decat de foame. Erau prea multe tentatii culinare ca sa nu fie incercate toate
Nici nu vreau sa ma cantaresc... ![]()
Inceputul si sfarsitul sejurului au fost tare haioase:
La venire am avut avionul tarziu, am ajuns la hotel pe la 11 noaptea. Primim camera de la receptie, vine bell-boy cu masinuta sa ne duca in camera. Spun cu masinuta pentru ca resortul este imens, cu multe corpuri de cladire, si cu bagajele nu poti sa mergi pe jos. In fine... ajungem la camera, intram. Turcu' incepe sa pufneasca
: "Vaaiii, dar nu se poate... Cum au putut sa va dea camera asta. E si mica, si prea departe de orice. Si mai sunteti si cu copilul. Ia sa vedem si privelistea... Ooo, dar nu se poate: e langa pista de carting... Vai ce nesimtiti. Lasati ca rezolv eu..." Si se pune pe dat telefoane in limba lui.
Eu ma uitam la Catalin, Catalin la mine, si ne intrebam ce are camera? Intr-adevar era mai mica decat stiam eu din poze, dar mi se parea foarte OK.
In fine, cateva oracaieli si behaituri in turca mai tarziu, ne spune ca a vorbit el la receptie si ne-a schimbat camera. Luam bagajele, iar ne suim in masinuta si plecam in alta parte. 
Intr-adevar am primit alta camera muuuult mai mare decat prima, intr-o cladire muuuult mai buna si mai frumoasa, aproape de centrul resortului, intr-o padurice plina de verdeata, cu vedere la mare. Si in plus cu foarte multa liniste. D
Deci, a avut turcu' dreptate!
Si-a incasat bacsisul, si multa recunostinta de ambele parti.
Noi ca turisti ne-am simtit pupati undeva, el a facut niste bani in plus. Catalin zice ca s-ar putea sa fi fost facuta special: camera mica si proasta, personalul foarte atent la nevoile turistului, schimbul de camera instantaneu...
In fine, chiar daca asa a fost, a iesitu totul foate bine! 
Iar in ultima zi, vine un chelnar la noi la masa, si zice cu un zambet larg pe fata: Hello, I am Achmed, and I will be serving you today! Brusc ne-a pufnit pe amandoi rasul Silence, I kill you!
Mimo ar fi trebuit sa fie acolo 
Revin si cu poze si cu alte povesti, dar acum fug la Zana 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Kya, bun venit back! si ma bucur ca a fost asa bine. Iata inca o confirmare ca e super bine la turci (de la cineva ca tine care-mi pare pretentioasa cu vacantele). Iar faza cu bell boy-ul mie mi se pare CLAR aranjata
dar...face parte din farmecul natiei si maiestria de a-si face bine turismul si afacerile.
Intrebare, da' sa nu radeti de mine: cat de mult timp poate fi folosit un parfum?
(care, evident, nu are data de expirare)? O fi vreo problema daca are ani buni?...
...imi fac ordine in toaleta-farduri, parfumuri, bijuuri, etc...
mimonix spune:
Bine ati venit acasa Simo&Micu, sanatate multa si odihna sa aveti in lunile care urmeaza. Pumnii stransi si putere multa mami, Domnul sa vegheze asupra voastra
si sa va rasplateasca eforturile si sacrificiile 
Felicitari si multe flori pentru eforturile facute de Ariel si Naty (si nu numai) in campania umanitara, pentru deschiderea contului de PP si pt suma obtinuta!
La multi ani Lyvy , sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata!
Bine ati revenit Kya&Co., abia astept sa ne vedem intr-un week-end candva undeva
Ma bucur ca v-a priit, sa vedem daca o iesi si cu ochi ![]()
Olgu, mi-au mers la suflet imbratisarile si ma distreaza tare perlele Sofiei
Mai scrie-le ca sunt oricum de notat undeva, macar asa stii sigur ca le gasesti si mai tarziu 
Ramo, nu fii trista ca nu-s astia singurii angajatori,o sa mai apara, sunt sigura! Universul lucreaza, are deocamdata alte planuri cu tine. Capul sus 
Stelutz, ies eu din kkoa in care ma aflu, dar deocamdata nu vad luminita
A fost horror saptamana asta, mai ales ca eu nu prea vreau sa las mormanele de haine in urma si mancare musai trebuie sa fie caci asa e cu bona. Chiar daca nu-i straina de noi, parca nu-mi vine sa o las sa sara peste sosetele lu' Mimu sau sa adune servetele demachiante folosite de Teo
Iar cu Dudu, dupa cum se observa, trebuie sa fii cu ochii-n paispe incontinuu ca e asa cascat si agitat incat e mereu in pericol 
Nicoleta, bafta cu casa aia, sa fie exact casa visurilor voastre!
Alice, bafta cu planurile de viitor, daca exista o speranta cat de mica e bine 
Luny, sper ca Mufa e bine si sper ca veti avea un concediu cat mai placut in tara noastra! Uite ca mie mi-a placut si Branul, mai ales ca-n perioada in care veti merge probabil nu va mai fi asa de aglomerat. Daca crezi ca poate fi o optiune, locatie este \Club Vila Bran (gasesti site)
Habar n-am ce mai era de zis, nu mai tin minte .Saptamana asta au venit gramada prea multe informatii pentru neuronii mei putini si batrani, dar fac ei muschi si se inmultesc indata!
Sa va spun ca la serviciu am gasit aceeasi atmosfera tipic de serviciu, adica oameni majoritar ciudatei, lupte pe putere, sapaturi, bisericute, barfe, toti au un singur numitor comun: se scarpina cu mana dreapta la urechea stanga si se vaita ca au mult de lucru
NIMENI nu pleaca la 5 jumate dar la 6 nu mai e nimeni. De ce n-or pleca la timp nu stiu, inca ma mai minunez dar sper sa elucidez misterul curand. Poate nu vrea nimeni sa plece primul si in cazul acesta problema lor s-a rezolvat caci voi fi eu aceea 
Ar fi amuzant sa ma puteti vedea in paine ....ieri m-am dus infipta la un coleg de la legal si am cerut acces la niste rapoarte . Dupa ce n-a inteles ce vreau de la el mi-a explicat ca el nu e de la IT si sa incerc mai la stanga
De, daca nu facui stanga de tot ca fi-mea pe partie ,cand a ajuns in Elvetia
Si numai d-astea mi s-au intamplat saptamana asta si le vad tuturor zambetele mocnite si ocheadele cu subinteles si inghit in sec si trec mai departe .Ce sa fac? Dar nu ma fac eu mare?
Si vorba lu' Sovi dupa ce capat putina experienta aici ca obiect de studiu, pot sa aplic si la gradina zoologica si la muzeul de arta pentru titlul de exponat 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ramo_cata spune:

mimo asa-mi place cand te citesc...cat despre haine necalcate,ciorapi aruncati si toate chestiile astea care ne toaca nervii si timpul degeaba nici eu nu le pot lasa in urma ,desi stau acasa nu e zi de la D-zeu sa nu fac cate ceva...si mai e si curtea ,face si CAta dar asa mai pe deasupra iar mie nu-mi place
de multe ori i-am criticat pe ai mei ca m-au educat asa,sa-mi placa sa fie totul in ordine,pus la locul lui,curat,calcat,aranjat...asta este,ma fac eu mare...
kya bine ai revenit
sper cat de curand sa ne dai vesti bune![]()
eu am pus sa fac varza calita,am bagat-o in cuptor pe la 12 si parca nu se mai caleste
..mor de cald,am mai si calcat..acu s-a trezit si maimutica mea...
as vrea sa incep sa-i dau ceva pentru imunitate lui Andrusca ..ca tot se apropie gradinita,sezonul rece...o fi bine sa-i dau acum?voi ce parere aveti?si cam ce sa-i dau?
ramo_cata spune:
i-am tot vorbit despre gradinita,e incantat,zice ca "o ubeste pe duamna edutatoale",ca-i mumoasa...i-am zis ca o sa faca si nani la gradi si-mi zice"nu ,a tasa lui,a tamena lui cu mami"
...
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, LYVY! 
tucule, odihna placuta si multa! ai nevoie 
kyaaaa, pozeeeeeeeeee!!! bine ai venit!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
ramo_cata spune:
am pus cateva poze si filmulete pe mail-ul comun..cine vrea sa ne vada:)
ma duc ca au venit pescarii,Andru se amuza tare -tare de cativa pestisori vii...dar cu frica:)))