BV grety_niku, mousel !!!! Delfinasi (186)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Is rupta... S-a trezit la 1.30 si pana la 4.30 nu a mai dormit...Of!!! Iar de dimi am mers si eu sa imi fac analize, ca tot am probleme cu anemia, am mers pana la lucru, deci nu am reusit sa mai dorm... Sper sa recuperez azi cu somnul, ca is foarte iritata!!!

Mirela, deja 18 saptamani!!! Au crescut puiutii! Tu cum te mai simti? Sper ca mai bine, ca imediat esti la jumatea sarcinii, ar trebui sa mai treaca din greturi...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Buna dimineata mamicilor
baiatul meu mai nou vrea sa doarma doar pe burta. ziua il las ca il supraveghez continuu dar noaptea nu. copilasii vostrii cum dorm?

http://picasaweb.google.com/114659626015280951445/August#5501259545032676626

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mi-au venit rezultatele de la CBC - pt 23 kg... Cam putin... Parca imi amintesc ca la voi erau valori mai mari. Eladea, parca tu ziceai ca recoltarea la Filip e pt vreo 70 kg, nu? Oana, parca si tu ai contract cu CBC. Ti-au trimis rezultatele? Pt cate kg?

Acuma, ma rog la DD sa nu fie niciodata nevoie de celulele astea... Cred ca a fost putin sange ombilical, in cazul meu, si de asta e asa putin...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si eu sunt rupta brotacul meu nu a facut kk de alaltaieri seara asa ca de la 7 fara 10 are program de scremut...bine, in conditiile in care de la 5 jumate am "dormit" in fund cu el pe burta...din aceleasi cauze...a tot supt, i-am dat lass baby si acum si completare 60 si cu greu am reusit sa il adorm...

dupa ce sta treaz 3-4 ore ca acum devine extrem de marait si nimic nu ii mai convine, nici in brate, nici in patut, nicaieri...si remediul e sa il pun in carut, il las putin sa planga si adoarme...

vai de capul nostru cand va fi mai mare, cred ca va fi maraiala intruchipata cand sa vina ora de somn

acum mi-am pus la facut ceai, imi fierb 2 oua sa pap, si sa ma culc, ca daca nici acum nu apuc sa dorm

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, mamici si delfinasi! raportam o noapte de vis!!! am facut baita mai tarziu ca am intarziat la ultimele cumparaturi ptr botez, dar apoi am stat 15 min la masaj (mi-a zambit intruna si a gangurit, in ciuda lui tati...), am papat 2 sani si mi-a adormit in brate... ma uitam la ea si ma gandeam ce norocoasa sunt sa am doua fetite atat de cuminti... si dupa ce am dragalit-o in somn si eu si tati, am pus cu forta cealalta printesita la culcare pe la 11 jumate si ne-am pus si noi mai devreme in patic... si am dormit pana la 6 jumate cand ne-a trezit pe toti 3 alarma de la tel lui tati. WOW ce somn am tras! si isabela a mai papat 20 min (ooo, se adunase ceva laptic ) si am mai dormit 3 ore! asa ca acum sunt ca noua, doar ca nu am chef de nimic. la 12 jumate merg la dr dupa rezultatele analizelor, poate o gasesc si pe moasa sa-mi faca o programare ptr control...

fetelor, va trimit si sa va mai indulciti zilele si mai ales noptile... inteleg ca e greu si epuizant sa planga bb si sa-ti ruineze somnul, dar asta stie el cel mai bine sa faca in perioada asta. stiu ca abia astetptati sa treaca timpul. asa eram eu cu maria, abia asteptam sa zambeasca si sa gangureasca, apoi sa stea in fund, apoi sa zica tata si mama (asta a fost ordinea...), sa mearga in picioare, apoi la gradi si la scoala... urmeaza sa vina acasa cu un prieten si apoi sa-si intemeieze o familie! dar mie deja imi e dor de maria mea COPIL, sa o tin in brate, sa ma joc cu ea (jucariile ii sunt in saci la pastrare sau pentru donat la crucea rosie, nu se mai joaca cu ele, prefera calculatorul si nintendo...). si cum mi-am invatat lectia, la isabela savurez fiecare zi de bebelushenie , mai maraita sau mai linistita, ptr ca stiu ca ea are nevoie de mine si se bazeaza pe mine, eu sunt singura care o poate alina, ptr ca vocea, mirosul meu si tzitzi nu le are nimeni s-o faca sa se simta in siguranta... nu disperati, fetelor, momentele astea sunt unice si ne apropie si mai tare de copiii nostri...

mirela, cresc puiutii, cresc! tu cum te mai simti?

imaya, am vazut un bb durduliu! isa doarme pe burta daca o pun eu adormita, altfel isi tot rasuceste capul sa vada ce e in jur si se impinge cu manutele pana se intoarce pe spate... ziua doarme cum are chef, noaptea pe spate cu capusorul intr-o parte si mainile in sus...

adriana, ma bucur ca s-a ameliorat relatia cu sotul, se pare ca bb l-a adus pe calea cea buna. sau nu? avem atata nevoie de sotii nostri acum, si ei sunt probabil la fel de obositi ca noi, ca mai merg si la munca...

gata, fug sa fac un dus si sa trezesc delfinasa sa mai pape putin inainte, apoi la dr si apoi poate apuc sa ma si vopsesc azi. duminica avem si noi botezul! giorgia, speram ca antonia o sa fie cuminte la botez...

PS: ooana, mai ai cumva salvat tiparul/indicatiile aelitei de la paturica albastra? ca tot imi sta gandul la ea...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

crispo, rodika suntem bine, am scapat de greturi, rar mai apar

in schimb au aparut dureri de coloana, presimt ca o sa ajung cat dragaica
ma misc cu incetinitorul
atarna ceva mormolocii mei
pe 24 sept avem morfofetala

nici nu mi vine sa cred ca se termina odiseea voastra, dar nu scapati de mine

si o poza cu burta mea uriasa, faceti abstractie de vergeturi

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

http://picasaweb.google.ro/ianfeb2011/Mirela2?locked=true#5509316943317581346

poza ca am uitat s o atasez mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

nici nu mi vine sa cred ca se termina odiseea voastra, dar nu scapati de mine

si o poza cu burta mea uriasa, faceti abstractie de vergeturi

nu vrem sa scapam de tine, din contra! mai ales eu o sa te urmaresc, ca esti in odisee cu sora mea . si eu ma topesc cand vad doi gemenei!!!

poza nu reusesc s-o vad...
_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Nu a facut nimeni subiect nou?
Ma bag eu acum

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Mamici cu delfinasi va invit la