BV grety_niku, mousel !!!! Delfinasi (186)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu am folosit colic baby, e natural...il iau din farmacie

inca ii mai dau dimineata...e singurul moment cand il doare burtica, ;la 6 dimineata...noi am cam scapat de colici

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

inca ii mai dau dimineata...e singurul moment cand il doare burtica, ;la 6 dimineata...noi am cam scapat de colici

Norocoaso! Speram si eu sa scapam de ei mai ales ca a avut ateva zile mai lejere, dar au revenit in forta. Eh! Mai avem putin si trec; dupa care incep dintisorii

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Salutari

Vorbiti de kg? Am plecat de la 55kg, am ajund la 75kg si acum sunt la 63kg. Drum lung pana la forma initiala!

larisa, la treaba cu ... barbatu': e intr-adevar cam aiurea; si eu ma simt butoias si nu imi e chiar confortabil cand e vorba de , dar na! mai lasi si tu o bluza pe tine si parca nu mai e asa rau.

mya, stai linistita, nu se sufoca. Batistuta bebelusului dimineata si seara (pui ser inainte) si inainte de fiecare masa cateva picaturi de ser fiziologic (daca e nasucul infundat).

Noi suntem inconstienti, nu am pregatit nimic pentru botez, care se vrea a fi unul cu 100 invitati. Cununia religioasa nu o sa o mai facem acum pentru ca nu ma simt confortabil in pielea mea. Cat despre proba cu dragostea in cuplu, eu sunt tare uimita de cat de bine merg lucrurile acum - stit voi ca am avut o perioada grea cand eram gravida -.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

uff sper...problemele sunt in capsoru' meu ca sotu' abia asteapta...si ma tot pisca....o sa ma invineteasca pana la urma...
voi patiti asa ceva sau is singura "norocoasa"?

nu'sh daaca merge faza cu bluza pe mine...ca sigur nu ramane acolo...da'macar bezna de tot poate reusesc sa fac....

da' vad ca is cam singura care imi fac probleme...nu dati cu rosii..dar al meu mananca si doarme n-am de ce sa ma plang altceva....si sta cuminte pe pat cat ta'su face puzzle cu sor'sa. nu ii place sa stea singurel asta e tot. daca simte carnita langa el e perfect...la fel e super in leagan si la tzatzi.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

eladea, draguta, cum iti place mamma plus?

mie mi se pare ca are gust de medicament, nu stiu cum beau eu 10 zile prostia asta

macar sa aiba efect, ca sa merite efortul i-am dat de cap la jumate pana acum din cei 1.5 l, cu greu...

9 iunie 2010

Mergi la inceput

larisa, si al meu e cumintel daca e cineva langa el...doar ca el mai asteapta si sa ii povestesti daca e treaz...si rade si se distreaza cand vorbesti cu el

rar mai sta in patut singurel fara sa ii vorbesti

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

ma laudam azi ca adormise fata si ma duc si eu sa dorm dar cum m-am intins cum a inceput zbantuialai-am dat tzitzi si am iesit din casa la plimbare sa nu ma oboseasca mai tare figurile ei,si am plimbat-o 2 ore in care a dormit plus inca juma de ora in casa nu mai mult ca se odihnea mami prea frumos.nici de mancat parca nu mai mananca bine din cauza colicilor,suge 5 minute dupa incepe sa se chirceasca,o mai las in pace dupa iar si tot asa ma chinui cu o tzitzi ca nu vreau sa i le dau pe amandoua si sa pape numai lapticul de inceput,si abia dupa ce nu mai are rabdare deloc ii schimb sanul.de dormit doarme si 3 ore dar mai greu e cu adormitul,imi vine sa o iau campii cand stiu ca e ora de incercat nervii ....dar in fine cum zice Victo sunt copii nostri,au nevoie de noi si tre sa fim alaturi de ei mereu.ma rog la Dumnezeu sa imi dea multa rabdare ca sa pot face fata in continuare.

baita eu ii fac singura,prima zi ma ajutat sotul in rest le am puse pe toate in suportul de la cadita,cu o mana o tin si cu cealalta fac toata treaba,dupa o pun pe masuta de schimbat si trecem la masaj cand imi permite ca nu de fiecare data e binedispusa.eu ii fac masaj cu lotiune nu cu uleiuri,nasucul nu i l-am curatat niciodatanici ser fiziologic nu i-am pus habar nu am cum se numeste aici.a avut mativa mucisori inafara aprape ca ieseau de tot singurei si i-am luat cu un betisor de ureche.de respirat vad ca respira bine,oare e neaparat sa ii pun ser??
gurita la fel niciodata nu i-am curatato cu glicerina cam multe nu fac eu

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nici io nu ii curat gura cu nimic. Dr a zis ca nu trebuie decat daca e alba toata limba si cerul gurii... Iar nasul, doar de cateva zile incerc sa il curat. Si asta nu pt ca fornaie, ci pt ca am vazut io niste muci in capat, ascunsi... Dar nu reusesc sa ii scot. I-am pus ser, 2 picaturi pe nara, si apoi ma chinui cu pompita chicco... dar nimic... nici nu sta el la curatat de nas...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Am venit si noi de la medici, deci in urma consultatiilor concluziile sunt urmatoalele..
Are intoleranta la laptele meu de aceea il vomita mereu, mi-au spus sa ma mulg si sa-l arunc 3 zile , zile in care eu sa scot complet din alimentatia mea orice produs lactat animal, vaca, oaie capra.. lapte iaurt branzeturi, unturi si ce mai este si sa mai incerc dupa aceste 3 zile , cam atat estimeaza ei ca are nevoie organismul meu sa se curete de produsele lactate, daca il va vomita in continuare va trebui sa renunt la alaptat si sa trecem exclusiv pe formula, tot de aici vine si constipatia, nu poate digera acel tip de proteina care se face branza in stomacelul ei! Ca o ironie a sortii cand am ajuns acasa sa ma mulg iesea asa de mult si bine prin toate cele 5 canale.... Sotul e dezamagit, vrea sa opresc de tot dar eu mai incerc si dupa ce imi curat corpul.. a spus medicul ca se intampla la extrem de putine femei dar este posibil, pot continua si asa apaltatul cu picaturi impotriva vomei dar acesti copii alimentati cu un aliment la care au intoleranta dezvolta mai tarziu complicatii la stomac
Iritatia- bubitele rosii sunt de la estrogenul care il ia din laptele matern si vor trece...
In rest e bine pitica, are 4500 grame la 6 saptamani au spus ca e ok, si avem tratament naturist pentru a combate constipatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

racusor, colic baby e sirop? cate picaturi sau cum i-ai dat tu? de la farmacie naturista sau orice farmacie?
mycya, iubita, lasa ca maine va fi mai bine, poimaine si mai bine, si uite asa timpul trece si va fi din ce in ce mai bine cu colicii si mai prost cu altele, nu va mai sta unde il punem, vor da dintisorii,maraieli, va pleca in picioruse, etc. Bravo ca-i faci singurica baie.
Eu ii fac cu tati la 21.00 cand vine el, nu de alta dar daca i-as face eu singura inainte, bebe se culca si tati nu-l mai apuca si el treaz. Tati pleaca dimineata la 6 si vine seara la 21. Macar 15 minute sa se vada si ei doi, sa-i auda si bebe glasul lui tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

crispo eu l-am auzit pe bebe fornaind, i-am pus er, am tot incercat cu pompita de mi s-a luat si nimic, cand am bagat insa batista bebelusului in functiune, am scos imediat mucisorii. Nu trebuie sa va sperie batista bebelusului, ai impresia ca-i tragi micutului creierii din cap cu aia insa nu-i asa, am incercat-o si la mine sa vad cat e drastica este si pot spune ca-i ok.
Of, Carmen, ce pot sa-ti zic, la cat ai luptat, te cred ca-ti e greu sa renunti acum, insa totul o sa fie bine si cu lapte praf, sti si tu asa. Merita incercat si cu cele 3 zile pauza si reluat apoi, chiar daca sotul e de parere sa renunti definitiv, si al meu zice la fel, iti dai seama se gandesc si ei saracii si la noi sa nu ne mai vada ca ne chinuim atat si la bebei. Multi pentru tine si pentru Leti!

Mergi la inceput