Dovlecei in sarbatoare*186*LMA Sara Lucretia!!
Raspunsuri - Pagina 17
alex25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
va multumesc Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Ca sa iti demonstrez totala mea devotatiune, m-am uitat la poze de am innebunit, dar eu mustar nu am vazut...cred ca minti...e bine asa?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Fragutza spune:
Atomix, La multi ani! Sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii! Mami, te pup cu drag!
Ceva uischeane da cineva?
Pentru puiul tau
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Atomix, La multi ani! Sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii! Mami, te pup cu drag! Ceva uischeane da cineva? Pentru puiul tau |
dau eu!Dau eu! cå si asa la mine nu mai bea nimeni.Eu eram machitoarea dar acum am luat o pauzå luungå.
Asa ca am niste Four roses, un cognac 'Zaraza' de la scumpa Techila si vin crec ca am vreo 2 cutii de 3 l.Una cred ca e de la botezul lui Bruce asa ca ter så fie super bun.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+
Bruce, minunea noastrå
selen80 spune:
seara buna
noi o tulim maine de dimi la munte, la Balea, asa ca 3 zile nu voi mai da vesti....cinstea pt duminica o lasam pe luni, da, sa nu ziceti ca ma cotesc
ne-am hotarat deodata, ieri seara, asa ca azi am fost ocupata cu bagaje & co, deci nu am mai citit mare lucru
LA MULTE LUNITE ZEINA, PAPUSA FRUMOASA
va pupa fata si o sa-mi fie dor de voi
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
dau eu!Dau eu! cå si asa la mine nu mai bea nimeni.Eu eram machitoarea dar acum am luat o pauzå luungå. Asa ca am niste Four roses, un cognac 'Zaraza' de la scumpa Techila si vin crec ca am vreo 2 cutii de 3 l.Una cred ca e de la botezul lui Bruce asa ca ter så fie super bun. Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+ Bruce, minunea noastrå |
Fragutza daca razi oferta lu' Iulika poti dupa aceea sa te urci pe bloc si sa strigi cucuriguuu cucuriguuuu
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Iulika29 spune:
Alex minunate pozele!!Si cred ca intr-o såptamana va merge papusica..am vazut ca sta nesustinuta.Sper så ii treaca mucisorii repede.Si lui Brucu,de altfel.
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Alex nu e nicio poza cu mustar ci e un comment la o pozå.Zic eu!
Bruce, minunea noastrå
diamar78 spune:
La multi ANI Dradosel frumusel si la multe lunite Zeina! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet.
Mie imi este o ciuda ca nu pot sa intru pe email ca-mi da eroare si ma scoate si nici pe David nu l-am vazut cum merge.
Selen, dar cum de veniti de la CT tocmai la Balea, la Brasov nu era bine? Sa aveti o minivacanta frumoasa.
Am vazut si cuplul Andrei+Andra. 4 ani nici nu e asa mare diferenta. Ema si Raducu sunt niste frumosi.
Intradevar roseola asta e la mare moda. De unde o fi aparut asa ca parca nu toti medicii stiu de ea?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
mary_07 spune:
Iuliko,da si incoa' o sticla din aia de 3 l are fata maaare motiv de sarbatoreala (nu spun nimic pana nu e totul aranjat 100 % ).Hai noroc!
Selen,distractie faina la munte ,astept cu nerabdare pozele
Vreun party ceva?
Moniiii,unde esti?
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
carinablanca spune:
Am revenit dupa ce am culcat dovlecica.
Vic, sa stii ca Maria a avut bubite si pe fata si pe cap ca era tunsa cheliuta atunci si am vazut. Multa sanatate!
Cristina, am vaut pozele si pot sa spun ca ai niste copilasi superbi. La fel si Liliac.
Cristina, Luto, Nela, Iulika multumim de aprecieri.
Alex, am vaut pozicile de la mare si Zeina este o superba. A crescut parca asa de tare si ii sta super in costumul ala de baie.
Iulika, multa sanatate lui Brucu.
Noi suntem in mari pregatiri de concediu si nu stiu daca mai reusesc sa intru maine, dar macar un buna ziua sper sa dau.
Noapte buna!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com