Aspirante optimiste > 20 ani (556)
Raspunsuri - Pagina 3
gabyv spune:
eu zic sa nu iti faci prea mari griji... totul o sa fie ok, incerci de mult timp?
noi voiam sa incepem din sept, daca imi da voie doctorul cardiolog... long story
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
kitty-27 spune:
draguto zici ca au inceput simptomele????
sper si iti doresc din tot sufletul sa fie de la
gabyv spune:
oh, fetele, ma duc la tv au inceput CSI
noapte buna
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
kitty-27 spune:
cam de 1 an de zile...dar nu asa ca la carte...mai avem cate o luna de scapari.controalele si analizele le-am inceput cam de o jumatate de an..dar totusi e greu cand trece cate o luna in care stii ca ai prestat cum trebuie si bebe refuza sa apara.cateodata dau tarcoale butoiului...dar cateodata sunt foarte optimista.
draguta spune:
Kitty sa dea DD!! dar nu imi fac sperante, simptome am in fiecare luna, mai glumeam si noi astazi
astept sa vina doctorul din concediu sa vedem ce pasi mai urmeaza, deja ma iau emotiile si pe mine
kitty-27 spune:
asa e...spm-ul ma omoara si pe mine luna de luna...ne da atatea sperante....si degeaba.