Aspirante optimiste > 20 ani (556)
Raspunsuri - Pagina 12
camcris spune:
fetelor si eu aratam bine pana acum 3, ani dupa nunta am pus ceva kg. la 1,52 cm am 54 kg eu care nu depaseam 50 indiferent ce mancam si cat acum ma chinui sa dau jos sa ajung macar la 50 kg.
cos_minutza spune:
Nelia eu o sa ma uit la poze de acasa ca de aici nu ma lasa,nu stiu ce are nebunul asta de calculator
Camcris
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Lia73 spune:
nici pe mine nu ma lasa
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
neliaCris spune:
poate trebie sa fiti logate
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008
ancadragoman spune:
eu le vad
avem si noi cateva poze http://family.webshots.com/photo/2054496490101626593rmCysy
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
bebelu86 spune:
pozici de la nunta
Nelia super pozele
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
RAMONELLA spune:
Anca poza asta e superr!!!
http://family.webshots.com/photo/2295877270101626593Jmhhko
Pupici pt Maria!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
bebelu86 spune:
Nelia acu vad ce mamica tinerica esti
super tare asa.
sa-ti traisca flacau si sa vine repde si o surioara sau fratior
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
RAMONELLA spune:
Nelia ce flacau frumos ai!!!
Sa ne vedeti si pe noi.
http://picasaweb.google.com/RamonelR
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
neliaCris spune:
Ce mare sa facut Mariuca.Ceavea pe burtica,s-a ars?
Bbelu,frumoase poze,nu am ce spune,dar prea putine
Eu acum ies fetele,pregatesc copchilul sa faca nani,apoi sa vad si eu ce mai fac prin casa.Va pup,ne auzim mai tarzior.
Roxy, tot in spital este?
Mai stiti ceva de nico?
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008