Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Neata! Azi dam de baut cafelute cu mult lapte, ceiauri, limonade, berici si sucuri pentru cele 29 de saptamani implinite !

Raportez oboseala maxima, Emanuel s-a trezit la 5.40 pentru ca a varsat si nu s-a mai culcat pentru ca vroia sa vada cum e sa te trezesti devreme . Cu seamna cu mama, m-a tocatla cap o ora jumate cu toate durerile posibile... de burta, de spate, de ochisor, de cap... daca nu l-as stii bolnav imaginar chiar m-as ingrijora.

Gabriella, felicitari pentru baiat, ai deja trasaturi de mama de baiat nici nu vreau sa ma gandesc cum vei fi cand mai creste.

Sunset . Singurul avantaj care il trag din a avea parintii total nepasatori este ca stiu cum sa nu fiu cu copii mei. Maicamea mi-a spus, cand avea Emanuel 3 ani ca ea nu intelege cum de sunt asa calma cand face prostii, ca pana acum i-ar fi dat o mama de bataie de se potolea imediat . Deh sunt bune si exemplele negative.

fetele si va astept la cafele!

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

cum voi putea fi decat posesiva, paranoica, drobul de sare va fi numai al meu ?! da' sa ma vezi soacra ...biata mea nora !

Gabriela
24 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Buna dimineata!
Miruna,Claudia felicitari pt sapt implinite,tot asa pana la 40!
Este minunat statul acasa,sunt zile cand am cel mult3-5 contractii,ceea ce este foarte bine.Sapt viitoare mai am cateva lucrari de terminat pe la servici si apoi sper sa ma linisesc.
Miruna parca tu ziceai ca ai luat 12kg....eu cred ca te-am intrecut,de sapt trecuta aveam 12 luate.Aseara s-a cantarit sotul si cand am vazut ca are 71(la 1,69m),mi-a fost rusine sa ma urc pe cantar.Ultima data aveam 74la 1.60.Sigur ajung la 80.
O balenuta sunt!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

felicitari pt semnatura Miruna. ai dreptate in legatura cu experientele negative. desi nu sunt de dorit, macar invatam ceva din ele. si tata, cand eram copii, tipa foarte tare la noi, ba chiar ne mai si articula cu o nuia de alun care ustura fff rau. imi aduc aminte ca sufeream mult si il uram in momentele alea. mi-am jurat ca indiferent ce-ar face copiii mei nu le voi aplica niciodata vreo pedeapsa fizica, nici macar o palma. asta mi-a reusit pana acum, dar, din pacate, ma mai trezesc tipanad sau ridicand vocea la ea cand ma scoate din sarite...si-mi pare atat de rau dupa aia!!! tare imi e teama ca odata cu aparitia lui bb2, datorita oboselii si stresului, momentele mele de nervi si irascibilitate se vor indesi si se vor revarsa pe sot si copilul mai mare :((((

23+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

alinushca imi pare tare rau sper sa scapi repede de perioada asta nasoala si sa se limpezeasca lucrurile

Doamne ai grija si de noi 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dimineata fetele

25+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata burtici,

Fluturasha multumim mult pt cafetlutza si toate cele. mai adaug si eu o limonada ca am schimbat si noi semnatura. Noi suntem mici fatza de fetele acre au ajuns deja la 30 de spatamani dar ce sa facem... ajungem si noi acolo incetuc incetuc.

Ioana Mami- felicitari pentru rezulatetele bune de la eco.

Gabriella- foarte funny faza cu ligheanul. am ras de m-am prapadit. Bine ca s-a rezolvat fara descarcerare.

Alina LA MULTI ANI!!!

Anymona nu iti fa griji. Sunt sigura ca vei gasi o cale sa nu iti versi nervii pe nimeni. Vei fi o mamica fericita cu 2 copilasi sanatosi, frumosi si ascultatori

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buuna! Bine v-am regasit.

Azi facem 25s dau o felie de pepene !

Amelia felicitari pt fetita! Sa fie sanatoasa si frumoasa.

Ana ce frumusica esti tu si burtica ta (io o am cam cat tine daca nu mai bine VAI)

Miru imi dau seama cum stau Puficele cand sunt cam nemancata asa si dezumflata-se simte guguloi mare si se vede si cum migreaza; una pe o parte una pe central-e taare amuzant.

fluturasha23 io cam urmeaza sa fac la Chitescu eco aia. Sa vad cu Pufescu ca pleaca in delegatie si aman putin; sper sa gasesc loc.

sugubina 25+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimi!

Anymona, Fluturasha, multumesc de raspuns! Fluturasha, unde gasesc respectivele protectoare? Numai pe site?
Miruna, Mistic, felicitari pentru schimbarea de semnatura! Inca putin si intrati in 30!
Gabriella, foarte frumos numele!
Azi noapte am visat cam mult. In primul rand ca m-a "virusat" Symo cu mobila de la babycomfort si mi s-a pus pata rau pe combinatia aia si apoi informatiile Corinei cu privire la saltea... In vis, se facea ca eram insotita de Corina si cand sa cumparam salteaua(frumoasa, din cocos, cu husa), era muuuult mai mica decat patutul... si am plecat tare suparata, dandu-i dreptate Corinei, ca habar nu au aia sa-si vanda produsele. Buuuun, visul 2! Eram multe burtici de la noi din odisee, la o coada imensa, intr-o maternitate. Eram in camasi de gravi, din alea pentru nastere si era o atmosfera foarte rece in locul ala... Noi stateam toate adunate, in fata cabinetului dr. Peltecu() si la un moment dat, a iesit Peltecu sa ne spuna ca nu stie cum o sa faca fata, ca suntem prea multe sa nastem toate cu el. Sugubina era inauntru si a nascut prima, se auzeau Puficele cum plangeau, atunci le nascuse... apoi m-am trezit. Pacat ca n-am scris imediat visul, ca sigur era mai detaliat... Deh, au inceput iar visele nebune.

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna dimineata ursoaice,

noi suntem bine, bebe este foarte activ noaptea iar eu am inceput sa nu mai dorm, burtica este f mare (sper sa reusesc sa pun si eu niste poze pe picasa)
maine mergem si noi la control de dimineata si ne iese si analiza de glicemie provocata asa ca am niste emotii...
gabriela si eu vreau sa-i pun numele lui bebe tot tudor
deci cum ramane cu intalnirea????

Mami Andreea 27sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

gabriella1 ai ales un nume taare frumos!Felicitari!

Sunset s-au relaxat Puficele. Mai ales nuaptea cand venea dady sa se culce si ne SFORAIA la greeeu! Si un sa il trimit ?! La un moment dat am inceput sa plang pe la 3noaptea, nu dormisem deloc intre doua cisuri. Puficele se agitau, ca deh eram si eu treaza si nervoasa.Si atunci s-a impresionat si a stat treaz pana am adormit eu. Gruaaaznic. In rest ne-am patuncinizat la pranz la greu.

Ana deci am nascut prima! Si Puficele plangeau (ce naiba sa faca si ele..) Poate se adevereste ! Sper sa seada bine acolo pana la 36-38s. Sa ma fac eu mare de tot da ele sa fie bine.

Ma mananca buurta! Desi ma dau de doo ori pe zi cu criema..Si am si vergeturi sub buric, oblic asa..

sugubina 25+ cu Puficele

Mergi la inceput