Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 18
pissi78ro spune:
Salut, fetelor!!!
Nu am reusit sa citesc tot din urma, de cand am fost in concediu. Am citit ce ati scris recent si m-am distrat mult cu tot ce ati scris.
Ieri am fost la dr. si mi-a zis ca am colul 3.2 cm si a sunt la limita. Sunt tare suparata si nu inteleg de la ce se scurteaza colul.Cu 2 saptamani inainte aveam 4,5 cm
. Nu stiu ce sa fac? Cat este de periculos? La cat timp ar trebui sa monitorizez?
22+ 
douradoudou spune:
adica a inceput nasterea/??sau cum?nu inteleg..vrei sa spui ca probabil vei avea o nastere prematura..ca de spus sigur nu are nici un doctor cum sa-tispuna decat daca s-a declansat..right????
fetelor la voi nu exista tampoane pt femeile care au nascut??la noi sunt unele speciale mai mari dar nu plasticoase..sunt de bumbac si f comode ..alea le-am purtat in primele 2 zile apoi am trecut pe din alea normale dar tot neplasticoase..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
28+ cu
marizta spune:
buna burtici......tare harnicute ati fost azi,ati scris ceva
eu nu ma simt prea bine, m-am trezit dim cu o durere in partea dr,k la apendicita....am luat 2 no spa dar tot ma inteapa cand merg....oare ce o fii?
celor care au schimbat semnatura si cele care se duc la eco sa veniti cu vesti bune
24 + 
Doamne ai grija si de noi
Hera25 spune:
Da sunt convinsa ca fata mea va fi f geloasa pe bebe, pt ca nu va mai fi ea in centrul atentiei si parca mis e rupe sufletul din cauza asta. Nu stiu cum sa fac sa nu simta vreo diferenta.
Puteti sa-mi recomandati vreo carte cu psihologia copilului cand apare al 2 lea bebe in familie? Vreau sa fiu pregatita la reactiile lor.
Sunteti haioase fetelor cand povestiti ce le faceati voi la fratii mai mici...![]()
Nu mi-ati rasp cu cafeluta - mai bea vreuna dintre voi cafea? Tot am remuscari sa nu-if ac rau lu bebe, dar imi e super greu fara, parca nu functionez cum trebuie.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008 si
26+
ratusca83 spune:
gabriella dar de ti-au pus diagnosticul asta??? ai colul deschis,scurt,contractii sau cum? dupa ce s-au luat ei cand au spus asta?
pupici
26+ si ingeras in ceruri
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pissi78ro Salut, fetelor!!! Nu am reusit sa citesc tot din urma, de cand am fost in concediu. Am citit ce ati scris recent si m-am distrat mult cu tot ce ati scris. Ieri am fost la dr. si mi-a zis ca am colul 3.2 cm si a sunt la limita. Sunt tare suparata si nu inteleg de la ce se scurteaza colul.Cu 2 saptamani inainte aveam 4,5 cm . Nu stiu ce sa fac? Cat este de periculos? La cat timp ar trebui sa monitorizez? 22+ ![]() |
3,2 nu este f scurt ...odihna ,odihna si iar odihna .Se poat deschide si risti sa nasti prematur

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Ioana_Mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
da si la mine ceva....ca io parca-s adolescenta ![]() ![]() mama ei de treaba si sfarcGabriela 24 + viitoare mami de Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |

iti dau si din san , si din sfarc si din colostru ca eu deja am sarit calu'Fericita
30+
Raisa Maria
sashenka_h spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
Gabriela 24 + viitoare mami de Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
si eu am zis la fel ca tine si uite ca am rezistat ptr ca practic nu vezi nimic si dupa ce il scoate pe bebe te ametesc usor si esti intr-o stare de letargie.
Mami Andreea
27sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
marizta spune:
da HERA si eu mai beau cafea., nu face niciun rau lu bebe, face bine la tensiune....1 pe zi e ok
24 + 
Doamne ai grija si de noi
Ioana_Mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou [fetelor la voi nu exista tampoane pt femeile care au nascut??la noi sunt unele speciale mai mari dar nu plasticoase..sunt de bumbac si f comode ..alea le-am purtat in primele 2 zile apoi am trecut pe din alea normale dar tot neplasticoase.. |
exista , exista ...se gasesc la Mother Care si nu sunt foarte scumpe si am inteles ca sunt fff bune
Fericita
30+
Raisa Maria