Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salut, fetelor!!!
Nu am reusit sa citesc tot din urma, de cand am fost in concediu. Am citit ce ati scris recent si m-am distrat mult cu tot ce ati scris.

Ieri am fost la dr. si mi-a zis ca am colul 3.2 cm si a sunt la limita. Sunt tare suparata si nu inteleg de la ce se scurteaza colul.Cu 2 saptamani inainte aveam 4,5 cm. Nu stiu ce sa fac? Cat este de periculos? La cat timp ar trebui sa monitorizez?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

adica a inceput nasterea/??sau cum?nu inteleg..vrei sa spui ca probabil vei avea o nastere prematura..ca de spus sigur nu are nici un doctor cum sa-tispuna decat daca s-a declansat..right????
fetelor la voi nu exista tampoane pt femeile care au nascut??la noi sunt unele speciale mai mari dar nu plasticoase..sunt de bumbac si f comode ..alea le-am purtat in primele 2 zile apoi am trecut pe din alea normale dar tot neplasticoase..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna burtici......tare harnicute ati fost azi,ati scris ceva
eu nu ma simt prea bine, m-am trezit dim cu o durere in partea dr,k la apendicita....am luat 2 no spa dar tot ma inteapa cand merg....oare ce o fii?
celor care au schimbat semnatura si cele care se duc la eco sa veniti cu vesti bune

24 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Da sunt convinsa ca fata mea va fi f geloasa pe bebe, pt ca nu va mai fi ea in centrul atentiei si parca mis e rupe sufletul din cauza asta. Nu stiu cum sa fac sa nu simta vreo diferenta.
Puteti sa-mi recomandati vreo carte cu psihologia copilului cand apare al 2 lea bebe in familie? Vreau sa fiu pregatita la reactiile lor.

Sunteti haioase fetelor cand povestiti ce le faceati voi la fratii mai mici...

Nu mi-ati rasp cu cafeluta - mai bea vreuna dintre voi cafea? Tot am remuscari sa nu-if ac rau lu bebe, dar imi e super greu fara, parca nu functionez cum trebuie.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

gabriella dar de ti-au pus diagnosticul asta??? ai colul deschis,scurt,contractii sau cum? dupa ce s-au luat ei cand au spus asta?
pupici

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Salut, fetelor!!!
Nu am reusit sa citesc tot din urma, de cand am fost in concediu. Am citit ce ati scris recent si m-am distrat mult cu tot ce ati scris.

Ieri am fost la dr. si mi-a zis ca am colul 3.2 cm si a sunt la limita. Sunt tare suparata si nu inteleg de la ce se scurteaza colul.Cu 2 saptamani inainte aveam 4,5 cm. Nu stiu ce sa fac? Cat este de periculos? La cat timp ar trebui sa monitorizez?

22+

3,2 nu este f scurt ...odihna ,odihna si iar odihna .Se poat deschide si risti sa nasti prematur

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

sa se faca si mai mari????
nu-mi trebuie

Fericita 30+ Raisa Maria

da si la mine ceva....ca io parca-s adolescenta mama ei de treaba si sfarc

Gabriela
24 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

iti dau si din san , si din sfarc si din colostru ca eu deja am sarit calu'

Fericita 30+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

fetele care ve-ti face cezariana....daca imi permiteti un sfat, nu va faceti anestezie generala, vorbesc din experienta...este foarte nasoala si ptr voi si ptr bebe, pe iustin l-am facut cu anestezie genarala iar pe sasha cu peridurala si a fost incomparabil mai bine si recuperarea mult mai rapida, daca chiar va intereseaza diferenta dintre cele doua va povestesc ptr ca este destul de mult. eu am avut noroc ca atunci cand l-am nascut pe sasha am vorbit cu anestezista o ora la telefon cu o seara inainte si mi-a explicat ce inseamna fiecare anestezie in parte: rahie, generala si peridurala si avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre ele.

Mami Andreea 27sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

daca m-ai cunoaste nu mi-ai mai zice sa nu fac generala. nu rezist sa stau pe masa la recoltat stem si cusut iar bb sa plece din raza mea vizuala. ce vrei mey, ti-am zis ca-s paranoica si am 3/4 din drobu' de sare?!

Gabriela
24 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

si eu am zis la fel ca tine si uite ca am rezistat ptr ca practic nu vezi nimic si dupa ce il scoate pe bebe te ametesc usor si esti intr-o stare de letargie.

Mami Andreea 27sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

da HERA si eu mai beau cafea., nu face niciun rau lu bebe, face bine la tensiune....1 pe zi e ok

24 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou
[fetelor la voi nu exista tampoane pt femeile care au nascut??la noi sunt unele speciale mai mari dar nu plasticoase..sunt de bumbac si f comode ..alea le-am purtat in primele 2 zile apoi am trecut pe din alea normale dar tot neplasticoase..

exista , exista ...se gasesc la Mother Care si nu sunt foarte scumpe si am inteles ca sunt fff bune

Fericita 30+ Raisa Maria

Mergi la inceput