Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (45)
Raspunsuri - Pagina 5
dayanara spune:
carmen, eu cu apa si lp pt copil in cantitati mari, adica cutia plina cu lp, desfacuta, pt ca pusesem si in doze, biberoabe cu apa, plus apa pt ivan de data asta, de pe barajas, frankfurt, munich si otopeni, toate aeroporturi internationale
din italia milano si paris transatlantic am zburat demult, pana sa fie nebunia cu atentatele cand probabil erau mai indulgenti
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
babyangel spune:
Buna dimineata,
inca o noapte frumoasa ,, dar cu trezire la 6:22. L-am tinut 10 minute in brate, a adormit si s-a trezit la 7:40, cand i-am dat lapticul!
Vazut si eu poze cu Ericutzul cel maricel, Ingrid Evelina, si Albert! Ma mai uit sa vad noutatile! Tzuc toti iepurasii dragalasi!
Child, legat de diversificare , eu am optat pt 3 mese de lapte si 2 solide. Dimineata lA 11 AVEM FRUCTE CU IAURT, SAU CU BRANZA DE VACI SAU CU FULGI DE OREZ, si la ora 18 avem legume( de toate felrile) simple sau cu o masura de fulgi orez .
In rest mai avem: lapte la ora 7 dimineata(sau cand se trezeste), lapte pe la 2-3 si lapte pe la ora 9-9 jumate!
PS. mie mi-a recomandat doctorita sa nu ii dau fructe de padure pana la 1 an ca pot dezvolta alergii.(am vazut la tine )coacaze
La 6 luni ii introduc pui si peste, si la 7 luni galbenusul de ou. Am mai citit si eu cate ceva despre alimentatia la bebei si am ajuns la concluzia ca sunt de acord cu recomandarile ei, si le pun in practica.
Happyjoy, super ancurile!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
dayanara spune:
fetelor. nu ma pricep la facut bagaje in timp record, dar in valiza , le fac rulou toate si in felul asta intra mai multe si nu se sifoneaza, culmea
castelana cred ca ne.au vazut cu circul dupa noi, carucioare, ivan intra si iesea pe poarta aia, poate au zis in gand, duca.se mai repede cu tot cu lichide:)))))))
POZE
dayanara spune:
interesant sa punem meniul cand incepem diversificarea sau sa.l puna de acum cele care dau si altceva , cum a scris oana: simplu si la obiect (la meniu ma refer)
eu eram contra ceaiurilor in ceea ce priveste ai mei copiii:)) din romania mi.am luat humana granulat, i.am dat ieri si zici ca ii dateam rahat asa se stramba, apoi a baut un pic :)))
n.am ce face si eu
POZE
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara carmen, eu cu apa si lp pt copil in cantitati mari, adica cutia plina cu lp, desfacuta, pt ca pusesem si in doze, biberoabe cu apa, plus apa pt ivan de data asta, de pe barajas, frankfurt, munich si otopeni, toate aeroporturi internationale din italia milano si paris transatlantic am zburat demult, pana sa fie nebunia cu atentatele cand probabil erau mai indulgenti roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
ai zis bine, erau mai indulgenti.
apoi i-a apucat nebuneala rau de tot si mai depinde si peste cine dai, ma refer la personalul de control.
in fine e clar, ii vrajesti tu cumva
castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de
ami_84 spune:
Neata!!
Rebiana multumesc. Da, e frumos dar e si greu. De cand cu criza noi am strans tare de tot cureaua (sotul isi desfasoara activitatea in constructii) pt ca ratele la banci si chiriile pe care le platim sunt enormeee! Mai ales ca noi suntem la inceput... dar ne mai rugam la Dumnezeu sa ne ajute sa trecem peste. Despre povesti audio, gasisem un site in engleza interesant, dar cand am facut ordine prin calculator, l-am pierdut.
Bumbitza felicitari pt al doilea dintisor!! La Irina dupa ce i-a iesit al doilea, s-au terminat si miorlaielile. O sa vezi ca va fi mai bine! Multa rabdare.
Vladi un sa iti fie mai bine.
Castelana bine venita lectia de facut bagaje, la fel ca cea a Deliei.. si m-ai facut sa zambesc cu al doilea post! E de inteles ca cu bebe mic nu mai avem timpul sa facem toate lucrurile asa cu tb. Sa corectezi ce ai scris.
2Anke noi folosim apa plata Dorna. E si pe aici pe site pe undeva reclama ca e cea recomanadata.
Roxana m-ai facut curioasa ci Gheorghe Nemuritorul.. chiar e asa de rau? Eu nu sunt fricoasa de loc.. daca e lumina aprinsa si sunt la mine in casa!!
La mine Irina s-a culcat singura aseara. Dupa ce i-am facut baita, a adormit un pic si cand a venit tati acasa, s-a trezit pt o tura de alintat. Apoi pe la 10, am luat-o in brate sa o plimb un pic sa adoarma, si s-a pus pe plans. Zic ok. Hai in patut. Am inchis lumina, calculator, si asteptam sa vad ce face. A tot dat din picioare, a mai facut niste vocalize, si deodata linisteee! In max 10 min a adormit, si s-a mai trezit tocmai la 4 si a mancat.. prin urmare am un bebelus cuminte. Sper sa nu o deochi.
M-am apucat sa imi fac curatenie prin casa, asa ca pt toamna. Sper sa si reusesc sa fac tot ce mi-am planuit, sa ma lase Irina.
Hai sa scriu si eu meniul Irinei pe azi:
dimineata: cateva lingurite de piersica pasata (abia am inceput sa ii introduc aceasta masa)- nu prea a fost incantata de gust. Dar, na! Ii tb timp sa se obisnuiasca.
pranz: cartof dulce copt+avocado+carnita de piept de pui (care a fost mai degraba gaina, ca-i de tara)
cina: cereale (i-au placut cele cumparate ieri )
O zi buna tuturor!
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
wapi spune:
Castelana multumim :), meritul este exclusiv al lui Mihaita care a refuzat sistematic orice alta oferta, chiar daca si acum mai adoarme seara uneori flamand, in ciuda incercarilor lui de a-mi smulge sanii...
Legat de kg, a mai plecat unul de la mine, problema nu este numarul lor (am cam 57 acum) ci faptul ca cele ramase sunt pozitionate la vedere, in cele mai nepotrivite locuri
dayanara spune:
ami cauta in google asa: gheorghe mumie
fara ghilimele, e singurul caz o sa.l gasesti:)))
eu am vazut stirea la pro tv si m-a marcat si leo insista sa nu schimb canalul ca nu mai are asemenea ocazie
POZE
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara eu eram contra ceaiurilor in ceea ce priveste ai mei copiii:)) din romania mi.am luat humana granulat, i.am dat ieri si zici ca ii dateam rahat asa se stramba, apoi a baut un pic :))) n.am ce face si eu roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
ami_84 spune:
Fetelor, vad ca Oana si Anca au scris ca au doar doua mese solide introduse la bebelusi.. e gresit daca eu am deja doua si o introduc pe a treia? Pediatra mea a zis ca e ok sa-i dau cereale seara si sa ii introduc si celelalte doua.. E gresit? Ea mai are trei mese si de LP, la 6, la 21-21.30, si noaptea la 3-4.
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"