Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

am pus si eu doua poze de azi pe contul comun.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Salut si eu mamicile si iepuricii! Sunt moarta de oboseala, Mara a fost suuper maraita si agitata azi. In casa nu mai zic, dar am fost si in parc, unde a vrut numai in brate si nici acolo nu ii convenea. Nu cred ca de la dintisori, vad ca gingia e ca de obicei iar balute foarte putine. O fi influentand-o si pe ea Mercur retrograd? Oricum, acum e foarte obosita, doarme dusa de aproape doua ore.
Azi ne-am intalnit in parc cu Ileana si Kira, pe care le pup si acum, sunt niste dulci amandoua. Si fetele cred ca s-au placut, ca si-au zambit tot timpul. Chiar ii spuneam Ileanei ca treb sa ii mai fac Marei un fratior, e fascinata de copii, a fost foarte cuminte cat am stat cu ele pe banca. Acum imi dau seama ca nu am facut si noi poze, nu stiu de ce nu m-am gandit (de fapt stiu, ma terminase Mara 2 ore in parc), dar ne mai intalnim noi.
Oana, cred ca tu ziceai ca nu ai gasit de pungute din alea de colectat urina, am luat de la farmacia Valeriana, poate aveti si la Cluj. Sunt foarte ieftine, ar trebui sa mai fie si pe la alte farmacii, dar nu am mai cautat. Am cumparat vreo 3, sa fie de rezerva.

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Bumbitza, imi pare rau ca esti suparata, uite un , ca te inteleg foarte bine. Stii ca si eu dorm cu Mara si ea se trezeste de 3 ori pe noapte pentru tzitzi. Dar mi se intampla si sa nu vrea nimic, reusesc sa o adorm inapoi numai in brate si e groaznic, la cat de adormita sunt...Tu macar stii ca e de la dinti, noi nici din aceia nu avem. Si mai am un bai, stiu ca e vina mea ca am obisnuit-o cu mine, dar nu mai doarme singura deloc. Daca simte ca ma misc prin pat, se intoarce si se lipeste de mine, asa, prin somn, nu cumva sa plec. Iar daca reusesc sa plec din camera neobservata, in maxim 15-20 minute isi da seama ca nu sunt si incepe sa planga.
Cu completarea, nu stiu, am mai citit pe aici ca se trezesc la fel, poti sa incerci, sa fii linistita. Dar de tzitzi moi nu cred ca tre sa iti faci griji. Si eu le am asa, dar dupa ce incepe ea sa suga simt ca vine laptele, probabil nu mai au timp sa mai si stocheze, saracele, la cat de solicitate sunt.
Tu reusesti sa dormi ziua? Eu asa recuperez, dorm odata cu ea ziua, altfel sunt zombie.

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

BUMBITA asa doarme si Luca.La mine e mai usor ca e mama, si mai facem c randul, mai mult mama decat eu.Azi noapte ce sa zic, a dormit mai mult pe burta mamei decat in pat.Noi avem patutul lui lipit de patul nostru si cu gtilajul dintre paturi desfiintat... asa ca vb vine ca doarme la el in patutz.Uite si de la noi pupici mari, ca sa mai treaca supararea si depresia.... rabdare si tutun, ca ei tot cresc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In rest va pup pe toate...VLADI sanatate multa pe toate planurile!

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Offf, a cazut un avion in China... Coleman chiar ieri a zburat spre Beijing... ce groaza mi-e, numai ca nu putem trai cu groaza ca o sa se intample ceva... ne punem nadejdea in Dumnezeu si tot inainte!!!

Bagajele -- si eu le fac tot intr-o ora, in seara dinaintea plecarii sau in ziua plecarii. Dar eu nu am liste, pur si simplu deschid toate dulapurile si o iau de jos in sus -- ciorapi, chiloti, pantaloni/fuste, rochii, pulovere, caciuli, fulare, pantofi, canadiene.Astea sunt la copii in camera. Apoi medicamente si suzete(la noi in dormitor -- am o cutie gata pregatita pt traveling, doar ma asigur ca nu e nimic terminat in ea), jucarii, carti, jocuri (in play room). Si gata. Bagajul meu e simplu, ca de cand sunt cat casa am cateva haine si nici ca imi mai cumpar. Iar Coleman isi face mereu singur bagajul. Nici nu dureaza o ora.

Maine vine mama -- aseara i-au facut copiii welcome back cards, sunt foarte incantat ca vine. Eu una sunt foarte mandra de mine ca m-am descurcat astea aproape 2 luni fara ai mei, mai ales ca a fost Coleman plecat destul de mult. Eram cam speriata, dar a fost super ok. Acum insa, ca de obicei cand pleca el, m-am imbolnavit (aproape mereu cand e plecat, ori eu ori unul din copii ne imbolnavim, de obicei cat e el inca in avion sunt in drum spre doctor). NU stiu ce am, ca mi-e lene sa ma tarasc cu tot clanul la doctor, ma doare gatul si capul si tusesc.

Nu mai tin minte daca v-am spus, m-am combinat la afacerea cu baby carriers (sling-uri, wrap-uri si Ergo-uri) asa ca in fiecare miercuri dimineata merg la intalniri de mamici si bebelusi sa le vand (tipa astalalta, Holly o cheama, nu are bebei, are copii mari si nu are acces) si o data la doua saptamani vinerea merg la un play group si le vand si acolo. Sunt foarte incantata, bani nu fac mare lucru, am pus tot profitul meu untr-un portofel separat si intr-o luna am strans 100 de euro. Dar imi place ca fac ceva care are legatura cu bebeii, e ceva la care particip impreuna cu Jane si un produs in care cred 100%, asa ca sunt foarte incantata...

Greenfrog -- si Jane tipa asa cateodata, ii place sa isi auda vocea, mai ales in masina o apuca, de nu mai pot nici sa gandesc, ca acum fiind cald stam cu geamurile inchise si cu aerul conditionat si ea tipa din ce in ce mai tare si rade, se hlizeste de la propria voce...

Bumbitza -- si Jane se trezeste, insa macar ea vrea la san -- o pun si eu adorm la loc instantaneu, ea mananca, nu stiu ce si cum si cat si apoi adoarme la loc...

Va pup si sper sa revin mai pe seara...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata doamne si domnite!

Gata incep sa-mi intru in ritm, azi m-am trezit la 9,30 , baiatul meu era mai mult decat treaz si se juca.
am mancat ceva la micul dejun apoi m-am dus sa ma vada: ne-am pupacit, ne-am schimbat ( putea rau si nu mai mergea pupatura), l-am schimbat, apoisingurel la paturica distractiva si muzica de copii ce rasuna. Eu am gatit in timpul asta ciorbica de pui si pui cu cipercute felul 2, apoi iar m-am jucat cu tzutz mic si asa a adormit obo rau, chiar daca dormise de aseara de la 11 seara la 9 dimineata, nu se mai trezeste intre cam de o luna de zile.
Ieri am fost cu o prietena buna prin mall cu carucioarele, am ajuns acasa ruptaaaa, apoi seara la alti prieteni la cina, care fus orar ca azi noapte am dormit de nu stiam ce-i cu mine ( imi amintesc de sotul care ma pupa cand a venit in pat, din pacate nu aveam putere nici sa articulez)

Vad ca vb de bagaje, si cum eu considere ca ma pricep cat de cat sa ma bag si eu in seama. ca o sageata veritabila ce-s ( nascuta in luna si an de sagetator) tare-mi place pe drum.
Pe vremuri faceam liste, apoi era asa o rutina ca aveam lista-n cap.
acum, ca si Freedelia deschid dulapul si in functie d numarul de zile o iau de la cap la coada: chiloti, costume, pantaloni, tricouri, ceva cu maneca, etc. La baie este tot timpul cate o borsetuta ( eu si tzutz mare) cu strictul necesar in materie de cosmetice. Sotul mei rad de mine ca eu fac bagajul de parca plecam undeva in pustietate sa traim izolati o luna.
In timp am realizat ca tot car ca nebuna toalete si paratoalete si port acelasi tricou si panta, ca sa nu mai zic de incaltaminte.
Acum cu tzutz mic s-a schimbat treaba: el o valiza noi la comun alta.
Ca si Freedelia nu ma incap multe haine ( aparte ca port doliu pentru mama) si din doi panta ( unul lung altul 3/4) si ceva bluzele cu maieu sub), sotul cu 2 panta si 2-3 tric/camasi e in regula. Apoi parca-mi place sa-mi iau ca amintire ceva de pe unde ma duc: chiar si banalul tricou turistic sau prin partile astea bluze de matase pictate manual.
La copil e stas, in functie de nr de zile: bady scurt, lung, pantalonasi, sosetele, bavetele la greu, prosopel ( ca in voiaj face baie la dus in brate la mami sau tati sau daca chiveta este generoasa ne servim de ea). Un scutecel sau doua pentru invelit, geanta de carut este oricum pregatita cu 2-3 schimburi complete, scutece de unica folosinta, sufrafata sa de plastic pe care-l schimb, servetele umede, plase de carut pentru tantari, o jucarie cu care de fapt se joaca mami .
Pe voiajele lungi, pentru ca eram singuri am organizat doar 2 valize mari,mini- patutul baiatului ( ambatal in folie transparenta in cutia originala ca sa se vada ce e), fara bagaje de mana ( eu am renuntat la poseta inutila si cea plina de orice tampenie feminina.
eu eram cu carutul baiatului de care era agatata geanta sa cu kit-ul complet si sotul cu calc de gat ( nu lipseste asta la el) si tragant de 2 valije si cutia de dormit.
Altfel nu ne descurcam sa ne fataim de colo colo.
Prin Europa ( Italia-Romania) am avut valize mai mici umplute in functie de nr de zile stiut.
In cazul meu a constituit un real avantaj ca alaptam si am scapat de mancarici si castronele.
Citeam ca pe Dayanara a lasat-o cu apa... ai avut noroc, pe zborurile scurte si low-cost se mai intampla, pe cele lungi te cauta si-n... scuzati expresia, apoi exista tari in care nu poti sa ai nici macar pasta de dinti in bagajul mare sau biberon murdar de copil, care fireste papase in avion ( aici vezi "minunata" Australia)

La calatoriile cu masina, pentru mine parfum de iasomie acum, nu mai trebuie sa compactez tot, nu mai trebuie sa ma limitez la spatiu, dar tot nu ma pot largi pentru ca vine sotus criticus si pune trompetus si-mi cenzureata mare parte ( zice mereu doua tricouri daca ne trebuie ne permitem sa ni le luam)

Scuze am scris lung, daca nu aveti timp/chef sa cititi nu-i bai, nu era asa interesant, era doar consecinta ca-s nevorbita

va pupu si floricele de pe campii pentru voi

castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

nota explicativa la mesajul de mai sus:
scuzuca pentru greseli, nu am avut timp de recitit (oricum cand recitesc cenzurez si schim mult de nu se mai intelege nimic din indeea initiala)
nu va supa, da?
nu-s chiar asa analfabeta

castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi revino.ti ce naiba tu esti cea mai tare

castelana eu nu am zburat low cost, iar cu apa te lasa la controlul de bagaje de mana, te cauta politia nu compania cu care zbori
m.au lasat cu apa in spania, germania si romania, de cand am zburat cu ivan si am avut nevoie de lichide, borcane, lapte etc

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Buna dimineata!

Bumbitza imi pare rau ca e asa greu cu bebe.Dar vreau sa te incurajez uite ati ajuns pana aici...ati trecut de colici,indata trec si dintisorii...si asa creste fetita ta.O sa vina si zilele in care o sa te roage sa-i perii parul,sa-ti zica ca atunci cand va fii mare vrea sa fie asa frumoasa ca tine, sa stati in pat la povesti,sa te sarute de noapte buna.Fii curajoasa pentru ca pana acum te-ai descurcat bine si o sa treaca si asta!
Stiu ca ai o relatie buna cu mama ta.poate te mai auta ea in timpul zilei ca sa poti sa dormi.si rasafata-te in fiecare zi cu ceva ce-ti place-chiar si pt 5 min.
ca sa iesi din butoi si sa zambesti(ai un zambet tare frumos)

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Freedelia ma bucur ca sotul tau e bine.Si ai dreptate nu poti trai mereu cu groaza ca ceva rau se poate intampla.Felicitari pentru ca ai facut fata singura la 3 copii si intr-o tara straina.Iar copiii au avut parte de distractii la cate activitati au.
Avem si noi ergo dar bb inca nu sta in el.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput