Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (45)
Raspunsuri - Pagina 12
dayanara spune:
wapi imi pare rau! sa faca ecografie sa se asigure ca bebe e ok, apoi sa urmareasca sa nu aibe pierderi de memorie, de vedere, cum nu poate face radiografie, rmn la cap...decat daca doctorul considera ca e foarte necesar si cu protectie pt bebe
ami ivan nu statea nici in pat daramite in sac :)))
silvana se bataie destul in somn, dar de cand o pun in sac doarme mult mai bine
deja tre sa ma uit dupa unul gros de iarna
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Rebiana27 spune:
Vazut pozici cu Eric (ce molfaie la telefon!), Silvana (f dragut e sacul de dormit), Petru (seamana f bine cu tine, Silvia), Erina (pare ca ochii seamana la culoare cu parul!), montajul Oanei (superb!!!), micul "arab", cu gene ce umbresc frumos ochii, al lui Nafi; am vazut pozicile Brianei si ma bucur ca-i din nou populat albumul!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
stefimic spune:
salutare mamici si din partea noastra, mai rarut ca-i mai dragut.
de citit citim dar eu nu mai am timp sa mai scriu si uneori chiar nu stiu ce.
cert este ca i-mi este foarte drag de voi si foarte dor, i-mi plac si citesc cu foarte mare interes postarile voastre, dar nu stiu cum sa-mi fac timp si pentru mai mult, in ultimul timp de la caldura IOANA sugea noaptea din oara-n ora si sunt cam zombi de somn.
acum ne pregatim sa iesim afara dar promit ca incerc sa intru la noapte cu pozici noi pentru voi.
P.S. daca are cineva timp si chef sa-mi trimita si mie parola daca s-a schimbat pt ca nu pot vedea pozele.
va pup si o seara placuta.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
happyjoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara happyjoy stiu cum e, am facut in el de cateva ori apoi l.am dus inapoi, iesea zgrumturos si ivan voma tot de sila, de aia nu stiu ce sa fac, poate silvanei ii place |
Roxana, pai nu le face piure fin? Asa se schimba situatia... bine ca mi-ai zis.
Daca-l testezi si pe Silvana, pana in septembrie, spune-mi, te rog.
dayanara spune:
rebiana
stefi abia astept sa va poze cu voi
happy il facea piure dar nu iesea fin, intre faptul ca nu.s fierte nici chestia aia nu le paseaza cine stie ce
nu cred ca incerc la silvana
POZE
happyjoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 Happyjoy eu cred ca tb incercat de mai multe ori pana cand sa putem spune ca nu le place un aliment. Imagineazati ca ei cunosc numai gustul de lapte, care pt ei e .. le tb timp sa le dea de gust. Citisem undeva ca un aliment se incearca pana la 15 ori. |
Ami, pai de o saptamana tot incerc. Ideea e ca nu vreau sa o fortez. Stiu ca se insista, dar cu pauze, pana accepta un aliment.
Aici era nelamurirea... Ce fac? Mai insist (poate risc si nu-l mai vrea ever); fac pauza sau incerc legume...
Cam astea-s optiunile, zic eu...
dayanara spune:
pentru fetele care dau lp, de la 6 luni schimbati formula? adica aceeasi marca dar nr 2?
POZE
Dianami spune:
Seara buna! Ne-am intors ieri dupa-amiaza de la socri, asa ca am scapat de stress.
Insa toti nervii acumulati luni si marti mi i-am descarcat azi prin...gatit.
Si nici macar nu era nevoie, noroc ca am facut portii mici.
Alex a fost tare chitait azi, aparent fara motiv. Pana am vazut ca se smiorcaie atunci cand nu ma mai vede langa el. Deci, declaram oficial ca a aparut sindromul de separare (sau "aoleu, pleaca mama" ).
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Dianami spune:
La multe lunite, Ioana!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
babyangel spune:
Salutare fetele,
acum am ajuns si eu acasa cu bebelul meu cumintel.
Am fost la vaccinul de 4 luni( a fost decalat din cauza BCG-uli) si nu a plans deloc, deloc Dar l-am tinut de povesti cand a bagat acul.
dupa aceea am mers si noi la o plimabrica lunga, de nu mai pot de durere de picioare
Ami,legat de 2 sau 3 mese solide, eu nu vreau sa-i dau 3 mese pt ca a crescut foarte bine si chiar nu e cazul..Avem 73 cm si 8,200 kg la 5 luni. Plus ca eu tare mult m-am ajutat de laptele de pranz si cu Lucas, pt ca adormea usor la lapte. [b]Deci nu e gresit, ci e alegerea fiecareia dintre noi[/b\]
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a