Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Of, Denisa, crezi ca nu inteleg? Eu ma certam cu toata lumea cand eram asa, pe soacra imi venea sa o impusc la orice cuvant scotea, iar sotul ma enerva prin definitie! Nu ca acum as fi altfel, graviduta fiind Dar recunosc, fata de multe dintre voi eu ma aflu intr-o situatie lejera, sarcini obtinute natural, chiuretaj fara consecinte neplacute, etc, si as minti sa spun ca mi-a fost mai greu sau la fel de greu cum v-a fost sau va este voua. Si asa, fara legatura una cu alta: tare imi place gasca noastra! Suntem toate femei mature, nu mai suntem la varsta la care credem ca tot ce zboara se mananca, si e asa de fain ca nu ne certam pe aici! E o placere sa scriu si sa citesc ce scrieti voi. Va pup pe toate si iarasi va incurajez. O sa apara si la noi minunile pe care ni le dorim, important e sa fim cu speranta si credinta. Undeva ne asteapta pe fiecare un copil caruia sa ii fim mame, sunt sigura.

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floaredemac

Of, Denisa, crezi ca nu inteleg? Eu ma certam cu toata lumea cand eram asa, pe soacra imi venea sa o impusc la orice cuvant scotea, iar sotul ma enerva prin definitie! Nu ca acum as fi altfel, graviduta fiind Dar recunosc, fata de multe dintre voi eu ma aflu intr-o situatie lejera, sarcini obtinute natural, chiuretaj fara consecinte neplacute, etc, si as minti sa spun ca mi-a fost mai greu sau la fel de greu cum v-a fost sau va este voua. Si asa, fara legatura una cu alta: tare imi place gasca noastra! Suntem toate femei mature, nu mai suntem la varsta la care credem ca tot ce zboara se mananca, si e asa de fain ca nu ne certam pe aici! E o placere sa scriu si sa citesc ce scrieti voi. Va pup pe toate si iarasi va incurajez. O sa apara si la noi minunile pe care ni le dorim, important e sa fim cu speranta si credinta. Undeva ne asteapta pe fiecare un copil caruia sa ii fim mame, sunt sigura.

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural

Floricicademac sunt sigura ca ne intelegi si ne sustii fiindca si tu ai trecut prin perioadele respective, acum mai lungi sau mai scurte, fiecare cum ii este destinul, de certat cu cineva nu am de ce sa ma cert(virtual)(exemplu)eu am o parere despre un medic si asta este parerea mea, tu ai o parere si este parerea ta, o accept, daca pot sa invat ceva din ea, foarte bine, daca nu,nu . Nu trebuie sa te simti vinovata ptr. ceva, este norocul tau,destinul tau. Eu te-am simti in mesajul tau ca erai foarte bucuroasa de raspunsul primit dar, te-ai intristat cand ai citit mesajele trimise de fete,ai suferit si tu alaturi de noi, mi-am imaginat ca esti ca o fetita vesela care a venit sa se joace, iar noi eram bonsuflate, te-am vazut cum pleca-i suparata si dezamagita spre casa.
Si daca noi nu ne intelegem atunci cine?

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

care-mi trage una puternica peste ceafa???
sa ma scoata din starea aiurea in care ma afund?

cine m-a pus sa citesc pe alt forum una alta...numai cat sa adanceasca depresia din mine?

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Denisa, no comment, doar atat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

alla76 stai draguta ca aparmai doresti?, le-ai simtit?
Tu stii ce mai fac cand sunt cazuta in butoi, sunt aici pe forum cateva supermame, care le citesc subiectul si incerc sa ma pun in situatia lor , atunci vad si realizez cat de darnic a fost DD cu noi.

Doamne ce v-am pupat in seara aceasta ca o sa-mi schimb inclinatiile sexualema trec pe femei

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata fetelor!
Dupa concediul asta prelungit am aparut si eu pe aici
Se pare ca nu s-a intamplat minunea inca,pentru ca am semne cum ca ar vrea sa apara menstruatiaasa ca stau cuminte,astept sa vad ce se intampla si reluam lucrarile dupa.OOOf chiar am sperat ca in concediu o sa fiu mai relaxata si o sa pot ramane gravi,ca acasa iar ma apuca gandurile negre...
Va pup pe toate si a duc sa va citesc din urma!O saptamana usoara si placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata dragutele!

Ia uite ce gasec eu aici!!! Hmmm, sus din depresii ca vin peste voi! Eu cred ca vremea e de vina si cum apare soarele, cum vad ochisorii vostri veseli, da?! Va dau cate o pupa la fiecare ca sa fuga depreseala de voi. Ce-i al nostru e pus de-o parte, eu una pot fi un exemplu, dupa 7 ani de incercari, frustrari, traume, am reusit. Veti reusi si voi, cu siguranta!

Felix76 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

'Neatza, fetelor.
Imi pare rau ca m-am lamentat atat de starea mea, se pare ca am transmis-o mai departe, ceea ce nu-mi doream.
Da, cred ca e si vremea de vina, in cazul meu mai e si perspectiva inceputului de sezon de iarna, la noi in firma, care e cel mai greu sezon, in care muncim de ne sar capacele si facem ore suplimentare cu nemiluita. Probabil imi pusesem in cap sa raman gravi luna trecuta, tocmai pt ca, stiind ca intru-n sezon, o sa fim amandoi atat de obositi si stresati, ca nu ne va mai arde de nimic.
Dar, Dumnezeu le randuieste pe toate si El stie ce-i mai bine pentru noi.
Floaredemac, ma bucur pentru vestea buna, tine-o tot asa.
Denissa, si tu esti o puternica, asa, ca Samira.
Alla, Ralu, sa speram ca e o chestie hormonala doar si sa ne revenim repede, ca fetele sunt alaturi de noi.
Ana_leah... hai ca poate ramanem amandoua odata, luna viitoare
Felix, ciomageste-ne tare, ca sa nu mai picam si altadata in butoaie. Si tu esti un exemplu de perseverenta si curaj.
Aristica, pe unde esti? Hai cu un mesaj asa cum stii tu, sa ne mai amuzam putin ( parca esti versiunea feminina si moderna a lui Creanga ).

O zi buna!

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Tot forumul e la menstruatie? ..las' ca mie-mi place perioada de menstruatie ca pot sa ma manifest cum imi vine, la "umbra hormonilor"

...deci: vineri ma suna doctorasul albu-negru si-mi zice ca marim doza de menopur: zis si facut ! (endometrul a fost calculat aiurea de tanti ginecoloaga, ca ea calcula dupa ultimul Cm - deci eram in ziua 8 si normal ca era mic, dar eu, de fapt, eram in ziua 2 de stimulare cu menopur)...oricum, acum eu ce sa fac, ca deja plecasem de la munca cand m-a sunat doctorasul: M-am pus pe baut vin, dar n-am mai ajuns in piata, ci am desfacut o sticla de Bordeaux din 2006, luat din Franta, la ultima vizita...mai fetelor, si-a fost asa de buuuuuuunnnn, ca sambata dimineata numaram fiolele de menopur, ca nu mai stiam nici eu nici sotul cate injectasem vineri seara. Noi zicem c-am injecat 3, dar nu stim sigur. Ei acuma cat de grav o fi c-am facut 3 sau 2?...aflam maine dimineata la eco.

Eu...ce sa va zic, va pup pe toate, cu burti sau fara burti, fara discriminare

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

RUGAMINTE URGENTA
Daca stie cineva sa ma lamureasca si pe mine va rog: trebuie sa fac factorul XIII sau mutatia factorului XIII? Trebuie sa dau un raspuns la Synevo urgent. Mi-au facut recoltare si pentru una si pentru alta dar trebuie sa stie pe care sa o trimita in Germania.
Va rog ajutati-ma

Mergi la inceput